- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.901
kız bizim göbekler bu kadar şişecek mi aman allahım yaaaaaaaben de önce öyleydim sonra şu fotografa bakınca hiç aksatmadan sürmeye karar verdim , korkma ama
https://www.google.com.tr/search?q=hamile+çatlak&espv=2&biw=1422&bih=998&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIxdqc2MfrxgIVAzsUCh1tYgZU&dpr=0.9#imgrc=lOP2z9jwBpm9RM:
kız bizim göbekler bu kadar şişecek mi aman allahım yaaaaaaa
korktum valla ne kullanıyosunuz siz. ben sebamed aldım ama faydası lurmu ki?o görüntülerin bazısı çok kötü çizik çizik bizimde öyle olmaz inşaallah
korktum valla ne kullanıyosunuz siz. ben sebamed aldım ama faydası lurmu ki?
canim sabah kalkicam kalkamiyorum yine ayni sertlik orda iki buklum kaldim esime apandist olmasn dedim oda apandist olsa agri gecmez artar dedi. sanirim gaz cunku aksam esim belimi sirtimi ovaladi ben karnimi ovaladin gaz cikardikca rahatladm sabah vcye gttgmde zorlaniyorum ikisinide yaparken agri giriyor. bugun dr a alicam randevu ctesiye almistim bugune cekicem baklim. metroda bayilcaktim gozum karardi ter bosaldi suratimdan indigim gbi su ictim oturdum ruzgarla ii oldum zor geldim is yerine.. ne oluo anlamadim. bebegime bisi olmasnda cekmeye raziyim bu agriyi.T the angellll çok geçmiş olsun, benim de öyle olmuştu geçen hafta hemen doktora gittim çok agrım vardı sag tarafta dogrulamıyordum ve sertlik vardı, kadın dogumcu cerrahi ve radyolojiye yönlendirdi, cerrahi de apandisit olabilir dediler, hamilelikte daha sık oluyormuş çünkü çok şükür kan testlerim temiz çıktı da rahatladım, diğer bir olasılık da gaz olabilir, çünkü tam alt kısımda barsak da geçiyormuş ve bebiş sıkıştırdığı için agrı yapıyormuş, tuvalete rahat gidiyormusun onu takip et, bugün vakit bulursanız gidin bence
canim suyu cok iciyorum ama bayramda eskisi gbi icemedim belki ondan olmustur.canım nasıl bir ağrı bilmiyorum ama bende de var ağrı, bu arada sarı akıntı bende de çok yoğun ama ne zaman günde iki litre su içsem hemen düzeliyor canım,unutunca yine yoğunlaşıyor
insallaj gecer ama sabahta ayniydi dr a gidicem bakalm bugun canimGünaydınnn umarım istirahatle hemen düElir ağrıların arkadaşın da söylediği gibi suyu asla ihmal etmeTeşekkğr ederim bu arada
tamam bende sorayım olmadı bi kaç tane alır hepsinin sürerizşimdilik bebe yağı kullanıyorum ama bu hafta doktoruma sorucam uygun düzgün bi önerisi var mı diye ama valla bu görüntülerden sonra acaip dikkat edicem, sebamedi duydum aslında iyi diyorlar onun için hatta gittiğimde doktora onu da sorayım
tamam bende sorayım olmadı bi kaç tane alır hepsinin süreriz
canim suyu cok iciyorum ama bayramda eskisi gbi icemedim belki ondan olmustur.
aynen canım ondan olmuş olabilir bende bayram da çok aksattım, akıntım eskisi gibiydi, ama dün resmen 3 litre içtim gerçi biraz fazla oldu ama maşaallah çok iyi şuan, 2 litre yetiyor
Ben diğer 2 hameligimde hiç birşey sürmedim.hicte catlagim olmadı.vucut yapısıyla alakali bence.doktorum kullanmaya baslayabilirsin dedi.ama yine kullanmiycam sanırım.tamam bende sorayım olmadı bi kaç tane alır hepsinin süreriz
Ben diğer 2 hameligimde hiç birşey sürmedim.hicte catlagim olmadı.vucut yapısıyla alakali bence.doktorum kullanmaya baslayabilirsin dedi.ama yine kullanmiycam sanırım.tamam bende sorayım olmadı bi kaç tane alır hepsinin süreriz
Eki Görüntüle 1586645 Kizlar benim gobus kilo gobusu gibimi duruyo cinsiyet tahmini olan varmi randevum 1 ay sonra
Saol canım ben göbüşüm büyümeye başladı diye sevinirken birileri kilo göbeği gibi görünüyo dedi de canımı sıktılar :)yok canım bence kilo göbüşü o kadar olmaz, hamile gibi duruyorsun :)
Saol canım ben göbüşüm büyümeye başladı diye sevinirken birileri kilo göbeği gibi görünüyo dedi de canımı sıktılar :)
kızzz gibi duruyoEki Görüntüle 1586645 Kizlar benim gobus kilo gobusu gibimi duruyo cinsiyet tahmini olan varmi randevum 1 ay sonra
Ben ağdaya gidiyorum ama binbir pinpirikle. Özel bölgeye spatula ile sürüyo ondan çok korktuğum için her gidiceğimde arayıp yeni ağda kutusu koymasını istiyorum ama genede korkuyorumTaşınma artı bayram suresince ben de yazamadim, umarım herkes iyidir
Bu arada millet agdaya giden var mi, ben gidiyorum ama mikrop kapmaktan da korkuyorum
Umarım sorun hemen çözülür hayırlı haberler verirsin bizlereyazıpta moral bozmak istemiyorum canım inşallah bunuda atlatıcam
Ben de mustela kullanıyorum ama kesinlike kremle diil insanın bünyesiyle alakalı umarım çatlamayangillerdenizdirkorktum valla ne kullanıyosunuz siz. ben sebamed aldım ama faydası lurmu ki?
Evet kız gibi dedi tiyzelerde :)kızzz gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?