2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

korktum valla ne kullanıyosunuz siz. ben sebamed aldım ama faydası lurmu ki?

şimdilik bebe yağı kullanıyorum ama bu hafta doktoruma sorucam uygun düzgün bi önerisi var mı diye ama valla bu görüntülerden sonra acaip dikkat edicem, sebamedi duydum aslında iyi diyorlar onun için hatta gittiğimde doktora onu da sorayım

canim sabah kalkicam kalkamiyorum yine ayni sertlik orda iki buklum kaldim esime apandist olmasn dedim oda apandist olsa agri gecmez artar dedi. sanirim gaz cunku aksam esim belimi sirtimi ovaladi ben karnimi ovaladin gaz cikardikca rahatladm sabah vcye gttgmde zorlaniyorum ikisinide yaparken agri giriyor. bugun dr a alicam randevu ctesiye almistim bugune cekicem baklim. metroda bayilcaktim gozum karardi ter bosaldi suratimdan indigim gbi su ictim oturdum ruzgarla ii oldum zor geldim is yerine.. ne oluo anlamadim. bebegime bisi olmasnda cekmeye raziyim bu agriyi.

canım nasıl bir ağrı bilmiyorum ama bende de var ağrı, bu arada sarı akıntı bende de çok yoğun ama ne zaman günde iki litre su içsem hemen düzeliyor canım,unutunca yine yoğunlaşıyor
canim suyu cok iciyorum ama bayramda eskisi gbi icemedim belki ondan olmustur.
Günaydınnn umarım istirahatle hemen düElir ağrıların arkadaşın da söylediği gibi suyu asla ihmal etme Teşekkğr ederim bu arada
insallaj gecer ama sabahta ayniydi dr a gidicem bakalm bugun canim

tamam bende sorayım olmadı bi kaç tane alır hepsinin süreriz

Taşınma artı bayram suresince ben de yazamadim, umarım herkes iyidir

Bu arada millet agdaya giden var mi, ben gidiyorum ama mikrop kapmaktan da korkuyorum
Ben ağdaya gidiyorum ama binbir pinpirikle. Özel bölgeye spatula ile sürüyo ondan çok korktuğum için her gidiceğimde arayıp yeni ağda kutusu koymasını istiyorum ama genede korkuyorum

yazıpta moral bozmak istemiyorum canım inşallah bunuda atlatıcam
Umarım sorun hemen çözülür hayırlı haberler verirsin bizlere

korktum valla ne kullanıyosunuz siz. ben sebamed aldım ama faydası lurmu ki?
Ben de mustela kullanıyorum ama kesinlike kremle diil insanın bünyesiyle alakalı umarım çatlamayangillerdenizdir

kızlar ya ben çok sabırsızlanıyorum, geçen seneki forumları okuyorum bazen çocuklarını çoktan almışlar kucaklarına çok özeniyorum, zaman geçsin istiyorum ama hamileliğin tadını çıkar diyorlar :) karar verdim birde 1 sene ücretsiz izne ayrılıcam bebekle ilgilenmek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…