- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.361
AynenInsallah canim bir de seni doktor katili yapacaklar Allah saglik sihhat versin de ogreniriz insallah ben bu kadar cok merak etmiyordum da burda hwrkes ogrenince gaza geliyir insan
Pardon görmemişimyazdım ya onu da güzelim :) batlon patlaması gibi benimki
Eczaneden alıyoruz dimi? Eğer reçetelide alabiliyorsak bu ara dr. A gidicem yazdırırım :)Mustela kullanıyorum canım herkes çok iyi dedi umarım işe yarar
Dun aksam yine bunalimdaydim sabaha dogru zor uyudum.Bugun daha iyiyim ama beni gectim bebegime yaziknoldu zeynep
Kız müziklen bi alakası yok aç bu açMuzik dinlettin de hareketlendi bak yavrucak darisi bizim basimiza
Canım takma bu kadar kafana. Her istediğinde eşine ulaşabiliyorsun değilmi?Dun aksam yine bunalimdaydim sabaha dogru zor uyudum.Bugun daha iyiyim ama beni gectim bebegime yazik
Et et :) Çok güzel çok ilginç bi duygu yaa sürekli sırt üstü yatıp takip edesim geliyor hissetmeyince endişeleniyorum :) <3
Annesi seninki tombiş mi olacak yoksa, bnimki de yemek yiyince hareketleniyor genelde ohh ohh göbek bagı iş bşında diyorKız müziklen bi alakası yok aç bu aç
Eczaneden alıyoruz dimi? Eğer reçetelide alabiliyorsak bu ara dr. A gidicem yazdırırım :)
Kayınvalidem zeytinyağı sür diyo ama bilmiyorum nasıl daha etkili olur.. Bide bu sıcakta hiç bişey süresim gelmiyo yaaEczaneden alıyorum canım malesef yazdırılmıyo diye biliyorum
Kız ne bilim 10 cm lik şeyi doyuramadım gittiAnnesi seninki tombiş mi olacak yoksa, bnimki de yemek yiyince hareketleniyor genelde ohh ohh göbek bagı iş bşında diyor
Evet ta kendisi hep aynı yerde değil geziyo sıpa yüzüyomudur nedirsizin tarif ettiğiniz patlama kelebek kanat çırpması hisselerini ben göbişimin yan taraflarında hissediyorum ve emin olamıyorum yanda hissettiğim bebiş hareketleri olabilir mi ki acaba
Reklamda diyo ya 24 saat açık restoran diye aynen öleAnnesi seninki tombiş mi olacak yoksa, bnimki de yemek yiyince hareketleniyor genelde ohh ohh göbek bagı iş bşında diyor
Kaynanan diyosa sakın yapma kıskançlığına çatlatır oKayınvalidem zeytinyağı sür diyo ama bilmiyorum nasıl daha etkili olur.. Bide bu sıcakta hiç bişey süresim gelmiyo yaa
Zeytinyağını bana da dediler de ben denemedim hiç riske atmam dedim çatladım resmenKayınvalidem zeytinyağı sür diyo ama bilmiyorum nasıl daha etkili olur.. Bide bu sıcakta hiç bişey süresim gelmiyo yaa
Evet ta kendisi hep aynı yerde değil geziyo sıpa yüzüyomudur nedir
Gun icinde evet ama aksam pek degil.sinyal olmuyor genelde.Canım takma bu kadar kafana. Her istediğinde eşine ulaşabiliyorsun değilmi?
Yandık anacım biz diyim ben sanaZeytinyağını bana da dediler de ben denemedim hiç riske atmam dedim çatladım resmen
ollleeeeeyyyben göbek altında falan bekliyodum ne işi var onun ordaa hey Allahım şimdiden baş edemiyorum
Canım sakin ol ortalık çok yakında yatışacak güven banaGun icinde evet ama aksam pek degil.Guvenlik acisindan sinyal olmuyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?