2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

BU TARZ KREMLERİ İNTERNETTEN ALIRSAN ECZANEDEN DAHA UYGUN BULABİLİRSİN,BEN LİERAC KULLANIYORUM İNTERNETTE DAHA UYGUNDU ECZANEDEN

Teşekkür ederimm internetten nerden aldınız peki

bende uzun araştırmalarım sonucu lierac kullanmaya karar verdım . doktorumda tavsıye ettı . mustelayla lierac en iyileri zaten
teşekkür ederim bende listeye ekledim doktora da sorayım ona göre başlarım birine artık :)

BENİM GİBİ CİNSİYET BELLİ OLMADAN CİCİLER BAKAN VARMI YA BENİM GÖZÜM KIZ CİCİLERİNİ HİÇ GÖRMÜYO HEP ERKEK BAKIYORUM İSTEM DIŞI ... İSTEDİĞİMDENMİDİR YOKSA İÇİME DOĞDUĞUNDAN MI BİLMİYORUM.. VARMI BENİM GİBİ OLUPTA CİNSİYETİ FARKLI ÇIKAN

bende atmadm ilk gebelik ogrendgm testi bebegmin gunlugunun basina yapistirdim :) bide ben ovulasyonla yakaladm gnleri ovulasyon tesstlerinin fotolarini silemiyorum elim gitmio :)

ayyy bizim bebis cok tembel babasi gbi uykucu... gerci annemde beni hic hissetmiomus öldü mü die karnina az vuruomus bi hayat belirtisi veriomusum o zaten 10. aya gelirken dogmusum annecgmle mosmor olmuşuz canim benim mahvolmus beni dogurana kadar yasta 16 mis daha.. butun drlar birakmis oluyor bosverin diye kiracimis varmış ebe o dogurtcam kizim demis saolsn ama dogdugmda morarmisim anneyide zehirlemeye baslamisim... odeyemem hic hakkini annecgimin. zaten odenmezde.. oyuzden benim bebisimde uslu olucak sanirim ultrasnda bi lutfedio kolunu kaldirio yada ayagini o 15 dk verdigi hareket bu oluo yeter size dio smdide pek hissedemiyorum arada oluyor.. saglikli olsnda varsin sakin olsun...ayy bide bugün sinirim tepemde isterinde stres yaptm eve geldim bi tabak oturtmayi halinin ortasina devirdim tabak elimden kaydi heryer kiyma salca oldu. Bütün dolaplar, hali , sandalyeler... iyice cildirdim bide elimin ustunden kaydi tabak nasi olduysa sol elim yandi buzla oturuom krize girdim sildik esimle... hali yikamaciyi aradik oda bu saatte gelemem diince isguzar kocam nette buldugu halicilari ario bi bagrirsin bilmiyoruz nasi yikicak bide leke cikmicak dedim. halida acik gri.. off yani hala ustumden o siniri atamadim parcalayasim gelio herseyi... aksam aksam neye yanayim bilmiyorum. .. bebegimde elimin acisini hissediomudur acaba

Benimde hiç yok hatta doktora 2li test sonucunu göstermeye gittiğimde bi adamla kadın aralarında konuşurken duydum adam ee bunun karnı çıkmamış dedi garip hissettim kendimi
Bende canim kendimi kotu hissettm ama benom bebegm iyimis bide kiz yengem dedi o kizina hamileyken 6dan sonra sismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…