- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.401
Sen yoluna ben yolumaSende ctesi öğreneceYa ikimizinki de kızsa nolcak?
BU TARZ KREMLERİ İNTERNETTEN ALIRSAN ECZANEDEN DAHA UYGUN BULABİLİRSİN,BEN LİERAC KULLANIYORUM İNTERNETTE DAHA UYGUNDU ECZANEDEN
teşekkür ederim bende listeye ekledim doktora da sorayım ona göre başlarım birine artık :)bende uzun araştırmalarım sonucu lierac kullanmaya karar verdım . doktorumda tavsıye ettı . mustelayla lierac en iyileri zaten
Aminnnaynen öyle canım ya Allah'ım a binlerce kez şükürler olsun iyisiyle kötüsüyle bu duygular herkese nasip olmuyor, isteyen herkesin bebeği olsun yarabbim bizimkiler de sagsalım dogsun
Çok küstümmmSen yoluna ben yoluma
Teyzesi yererkek cnaım benim minnağım
Ahahahaha benimki oğlan çıkarmış bide. O zaman düşünmem Lazım canikomNe yani kızını kızıma mı alayım
Bizimki kız olursa yabancıya veremeyiz zaten kusura bakma bizim aşiretten bir ağaya veririz. Doğsun hemen kertecez.Ahahahaha benimki oğlan çıkarmış bide. O zaman düşünmem Lazım canikom
Ay yazık desene kızaBizimki kız olursa yabancıya veremeyiz zaten kusura bakma bizim aşiretten bir ağaya veririz. Doğsun hemen kertecez.
23 gün müüüGOBUSTE BU 23 GUN VAR DAHA RANDEVUYA KESIN CATLIYCAM MERAKTAN HERK3S OGRENDIEki Görüntüle 1591790
olabilir cnm bazen benim o hissiyat yana dogru oluyor sanırım keseyi ayagıyla ittiriyor gibi geliyor
23 gün müüüben bu hafta da öğrenmesem oturup ağliiicam artık 23 gün dayanılır mı
ben hep suruyorum ama kalcamin yan taraflari ara ara damar gbi bisi cikio sanirim catlak ama masaj yapınca gidio anlamadim insallah damardir diyorumsenin başladı mı çatlaklar eyvah ya bende bu günlerde sürmüyorum nemlendirici falan
bende atmadm ilk gebelik ogrendgm testi bebegmin gunlugunun basina yapistirdim :) bide ben ovulasyonla yakaladm gnleri ovulasyon tesstlerinin fotolarini silemiyorum elim gitmio :)ben hala evdeki cift cizgi testleri sakliyorum desem gorgusuz demeyin bana amaaaa bi arada ultrason fotosuna bagimli yasiodum surekli elimdeydi:)
Ilk torunmu annenin benim oyle annemde ye ye yarasin torunumu modunda hep :)
Ayy bi dogsalarda sevsek yaaa
Bende canim kendimi kotu hissettm ama benom bebegm iyimis bide kiz yengem dedi o kizina hamileyken 6dan sonra sismisBenimde hiç yok hatta doktora 2li test sonucunu göstermeye gittiğimde bi adamla kadın aralarında konuşurken duydum adam ee bunun karnı çıkmamış dedi garip hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?