- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.381
cinsiyetleri öğrenip öğrenip geliyonuz kıskançlıktan çatlıcambu arada benim nazarım tutmaz korkmayın
Benim randevum ctesi ama ya sen de benden önce öğreneceksinçarşamba randevum bu seferde sölemezse kendimi intihar edicemm
Kuzumm o bende de var bu sıcaklarda tekrar kusmaya basladım bırde benım ev catı katı yanıyorum hıc ıyı degılımmm sıcaklarda. Nefret edıyorum. Allah sabrımızı versın hıcbırsey yıyemedım cocuk ac kalıyor dıye uzuluyorum zorla yıyom yıne cıkıyogunaydin kızlarrrrrrrsicak bir gune daha basladik. sicaktan uyuyamadn yaa hic esmio valla daha smdiden esimle sigamiyoruz yataga bana dar gelio
Hasetlik yapma bak yine totoyu dönerse sorarım sanaBenim randevum ctesi ama ya sen de benden önce öğreneceksin
Bende oyle hissediyorum insallah kuzumCanım sakin ol ortalık çok yakında yatışacak güven bana
Hasetlik yapma bak yine totoyu dönerse sorarım sana
canım
canım yaşadığım bi aksilikten ötürü ilgilenemedim artık aktif olarak burdayım
Kullan bi dene mi diyosun yani :)) ayrıca bebikolar evet heryer de geziyolarZeytinyağını bana da dediler de ben denemedim hiç riske atmam dedim çatladım resmen
ollleeeeeyyyben göbek altında falan bekliyodum ne işi var onun ordaa hey Allahım şimdiden baş edemiyorum
Kaynanan diyosa sakın yapma kıskançlığına çatlatır o
Sende ctesi öğreneceYa ikimizinki de kızsa nolcak?Aman aman dönmesin bari sen öğren.Elbet göstercekler. Şimdiden anneyi gıcık ediyolar sıpalar
benimki 1 hafta önce 16 cm'di ne kadar oldu acaba tosun paşam, karnımda minicik nereye sıgıyor anlamadım daKız ne bilim 10 cm lik şeyi doyuramadım gittiduyduğum şu yediklerini sevince hareketleniyomuş.
benim de sol altta canım azıcık yukarı cıksa diye bekliyorumKızlar bebişleriniz hangi tarafta benım kı hep sol :)))
olabilir cnm bazen benim o hissiyat yana dogru oluyor sanırım keseyi ayagıyla ittiriyor gibi geliyorsizin tarif ettiğiniz patlama kelebek kanat çırpması hisselerini ben göbişimin yan taraflarında hissediyorum ve emin olamıyorum yanda hissettiğim bebiş hareketleri olabilir mi ki acaba
Oğlan mı kız mı senın kuzumbenim de sol altta canım azıcık yukarı cıksa diye bekliyorum
Benimki gezenti olacak galiba anasıyla babası gibiKızlar bebişleriniz hangi tarafta benım kı hep sol :)))
Buluyodur o sığışcak bi yerlerbenimki 1 hafta önce 16 cm'di ne kadar oldu acaba tosun paşam, karnımda minicik nereye sıgıyor anlamadım da
BU TARZ KREMLERİ İNTERNETTEN ALIRSAN ECZANEDEN DAHA UYGUN BULABİLİRSİN,BEN LİERAC KULLANIYORUM İNTERNETTE DAHA UYGUNDU ECZANEDENKayınvalidem zeytinyağı sür diyo ama bilmiyorum nasıl daha etkili olur.. Bide bu sıcakta hiç bişey süresim gelmiyo yaa
Ne kullanıyosunuz çatlaklar için n? Benimde cildim çok kurudu hamilelik sonrası bişeylere başlayayım diyorum artık
aynen öyle canım ya Allah'ım a binlerce kez şükürler olsun iyisiyle kötüsüyle bu duygular herkese nasip olmuyor, isteyen herkesin bebeği olsun yarabbim bizimkiler de sagsalım dogsunBuluyodur o sığışcak bi yerlerAllah'ım bu Duyguları yaşattığı için Şükürler olsun.
erkek cnaım benim minnağımOğlan mı kız mı senın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?