2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kızlarrrrrrr sicak bir gune daha basladik. sicaktan uyuyamadn yaa hic esmio valla daha smdiden esimle sigamiyoruz yataga bana dar gelio
Kuzumm o bende de var bu sıcaklarda tekrar kusmaya basladım bırde benım ev catı katı yanıyorum hıc ıyı degılımmm sıcaklarda. Nefret edıyorum. Allah sabrımızı versın hıcbırsey yıyemedım cocuk ac kalıyor dıye uzuluyorum zorla yıyom yıne cıkıyo

Zeytinyağını bana da dediler de ben denemedim hiç riske atmam dedim çatladım resmen

ollleeeeeyyy ben göbek altında falan bekliyodum ne işi var onun ordaa hey Allahım şimdiden baş edemiyorum
Kullan bi dene mi diyosun yani :)) ayrıca bebikolar evet heryer de geziyolar geniş buldular sanırım bi kasığımda bi göbeğimde bi göbek altımda.. Bazen bulamoyorum

Kaynanan diyosa sakın yapma kıskançlığına çatlatır o
yok ya öyle kıskanç biri değil çok şükür

sizin tarif ettiğiniz patlama kelebek kanat çırpması hisselerini ben göbişimin yan taraflarında hissediyorum ve emin olamıyorum yanda hissettiğim bebiş hareketleri olabilir mi ki acaba
olabilir cnm bazen benim o hissiyat yana dogru oluyor sanırım keseyi ayagıyla ittiriyor gibi geliyor

Kızlar bebişleriniz hangi tarafta benım kı hep sol :)))
Benimki gezenti olacak galiba anasıyla babası gibi bi kasıklarda sağ sol geziyo arada göbeğime çıkıyo dikiliyo arada göbek altımda taş gibi hissediyorum ama genelde solda benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…