- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.541
bencedeeeeeeAyy canım yapma yaaa ben süpürge işinden çok korkuyorum nedenseÇok dikkat et çok yorma kendini
Ewt dogru diyosun cnm cinsiyet nedir13+5 te öğrendm ben canım.belli olmuyor herkesin farklı
kızEwt dogru diyosun cnm cinsiyet nedir
Dikkat et bacim yorma kendini o kadar hem kendini hem de bebişini düşün..Bayramdan öncede yaptımevim küçük çok çabuk dağılıp pislenebiliyo maslesef.
saol canım allah hepimize sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin.inş bize benzerMasallahhh kuzumm bize benzesin cok sevindim daha iyi olur insallah
Bak kız bebek bilw eekbdn belli etmiş kendini allh koly dogmlr versin cnm
saol cnm darısı başına inşallahhhhhGözünaydın canım inşallah hep böyle güzel haberler alırız bebişlerimizden
Yorulduğumu anladığımda dikiyorum ayaklarımı. Ev pis olduğunda hep diken üstünde kalıyorum. O daha kötü benim içinDikkat et bacim yorma kendini o kadar hem kendini hem de bebişini düşün..
yavaş yavaş gün gün yap. Çok derinlere dalmaya gerek yok kimse çok gormez zaten. Kendin dr katlanacaksin azcik sabır..
Canm norml unturasyonlamı gördü doktorn cinsiyetini yoksa renkli ya 3 boyutluya flnmı girdinsaol cnm darısı başına inşallahhhhh
evet cnm ya o bebeğin hareketlerine ultrason cihazının kalitesine ve dr un kaabiliyetine bağlı bence.. burda ark lar görüntü yolluyor ama dr un bile anlaması zor o görüntüden bazılarını gibi geliyor bana..birde dr bebeği yönlendirebiliyor genelde bakmak için bizimki de saolsun hemen açmıştı bacaklarınıBak kız bebek bilw eekbdn belli etmiş kendini allh koly dogmlr versin cnm
o gün renkli de de baktı canım iki boyutluda da.hangisinde emin oldu bilemiyorum ama.4d ile bakıyor genelde bak bir görüntü atıyım size..genelde böyle bakıyoruz.renklisi de oluyor.renkli de zaten et rengi başka bi renk yokCanm norml unturasyonlamı gördü doktorn cinsiyetini yoksa renkli ya 3 boyutluya flnmı girdin
bu arada amin demeyi unutmuşum amin cnm inş kolay doğumlar yaşarız arada korkusu sarmaya başladı beniBak kız bebek bilw eekbdn belli etmiş kendini allh koly dogmlr versin cnm
yarın eşim yeni görev yerine başlama yapmaya gidiyor.biz ne zaman gideriz Allah bilir nerede kalacak orada belli değil her yer karışık.arabayla gidecek bir de aklım onda.bunlar yetmez gibi dişim feci şekilde ağrıyor.kolum tutuldu ağrıdanCanim umarim onemli bir sorunun yoktur Allah yardimcin olsun dikkat et kendine bebeklerimiz icin kendimize bu donemde dokkat etmeliyiz uzme tatli canini
oğluşun batıracak evi yakında merak etme öyle temiz ev keyfi falan yapamazsın onunlaYorulduğumu anladığımda dikiyorum ayaklarımı. Ev pis olduğunda hep diken üstünde kalıyorum. O daha kötü benim içinşimdi öyle huzurluyumki. Oğluşla evin keeyfini çıkarıyoruz
bizde de kontrol bedava cnm ama dr mecbur kalmadkça ultrasonla bakmak istemiyor.kontrole gidince azıcık tutuyor. keyfini bozmak istemiyorum diyor.ışın ve ısı gidiyormuş bebeğe.. birde normal yaşantına devam et diye ısrarla söylüyor.keyfine bak daha iyi olsun diyor bende şu an hiçbirşye üzülmüyorum hiç kimseyi kafama takmıyorumOffff bissürü alıntı eklemiştim cevaplamak için ama hepsi silindi bi anda ben mustelayı turuncukasadan alıyorum internetten ikili paket aldım ve daha ucuzdu internet fiyatından diğer ihtiyaçlarınıza da bakabilirsiniz fiyatlar uygun
Tecrübeli anneler bizlerle tecrübelerinizi paylaşın bol bol
Ben ayrıntılı ultrasoniçin perinatoloğa gidicektim ama devlet hastanesinden randevu almaya karar verdim. Perinatolog 250 tl
Bir de ayda bir giden arkadaşlar özele gidiyorsanız kontrol ücretsiz değil mi? Biz bir kere muayene ücreti veriyoruz 15 gün sonra da ücretsiz kontrole gidiyoruz
Vee bence kendinizi hiç ama hiçç yormayınn en ufak şeyde kafamızda 1000 tane soru oluyor uykularımız kaçıyor herşey olduğu kadar olsun kendinizi yormayın hayatı 1 sene ertelemenin kimseye zararı olmaz ben bir kayıp yaşadığım için şu anda inanılmaz temkinliyimRabbim bebeklerimizi sağlıkla hepimizin kucağına verir inşallah
Canim benim de cokk agrilarim vardi, hatta bayagi siddetli.oldugu icin acil.gittikbu cuma gidicem.
durduk yere agrım olmuyor
bişiler yapınca oluyor.
Cok yormayin kendinizi annisler:))hele de yerleri egilerek.sakin silmeyin....Bayramdan öncede yaptımevim küçük çok çabuk dağılıp pislenebiliyo maslesef.
DEVLETMİ ÖZELMİ CANIMbizim bedava canım.kendi dr um yaptı ve ücret almadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?