2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gonlunu ferah tut canim duani eksik etme Allah hepsini korusun kotu seyler dusunmemeye calis disin icinde tuzlu suyla gargara yap belki iyi gelir kolun icinde sicak suyla dus al sicak su tut koluna faydasi olacaktir insallah

Senin dediğini yaptım ama hiç bişey hissede medim .bu benım 3 hamileliği m önceden de hafif bır göbeği m vardı.hissedemedim göbek teki yağlardan .

Bana 12+4 te büyük ihtimal erkek dedi 14+5 te kesin erkek dedi

ben 12+1 de kesin erkek olduğunu öğrendim. ama doktorun cihaz çok iyiydi. bebek de çok hareketliydi. her yerini gösterdi. cihazı değer değmez erkek bu dedi :) bi de alttan baktı canım. belki onun da etkisi vardır.

Selam kızlar bir sorum var;
20.haftada çektireceğimiz detaylı ultrason denılen 2 veya 3 boyutlu renkli ultrason için dr umu aradım.Bu arada Tuzla Gispir Hastanesine gidiyorum,asistan hastanelerinde renkli ultrason olmadığını,dışarıya yönlendirdiklerini ve geç kalmamamı söyledi.Anadolu yakasından sizden renkli ultrason için hastane,merkez önerisi bekliyorum,hepimizin ortak gündemi.Birbirimize fikir olur.Özel hastanede de renkli doppler olmamasına şaşırdım ayrıca,neyse kısmet başka yerde bakıcaz artık organlarımıza.Bu arada 19. haftamıa girdik ve halaaaaa cinsiyetimiz belli değil

Kızlar biz doktordan geldik. Oğlumuz olacakmış

Kilosu da 138 gr çıktı, herşey yolunda gözüküyor.
Dörtlü test yaptı, ikili test iyi geçmesine rağmen onu pek anlayamadık ama kaynadi arada öyle.
Haftaya sonuçları alıyoruz.
Eylül için de renkli ultrason randevusu verdi.

Gonlunu ferah tut canim duani eksik etme Allah hepsini korusun kotu seyler dusunmemeye calis disin icinde tuzlu suyla gargara yap belki iyi gelir kolun icinde sicak suyla dus al sicak su tut koluna faydasi olacaktir insallah
Canim allah kolaylik versin, ama.icini ferah tutmaya calis evet zor ama kendini uzmeye iyi seyleri dusunmeye gayret et,cok zor ama gayret et olacaktir. Allahin izniyle herkes.kazdigi kuyuya kendiai dusecek(agriyan disinin.uzerine karanfil koy iki saatte bir karanfili emersen dis agrin kesilecektir.

Su zamanlarda yaptiracagimiz detayli.ultrason.renkli mi oluyor ? Detayli ultrason ne kadar suruyor?

Hayırlı ugurlu olsun canım oglusun. Benimde ikili test temiz çıktı. Şimdi başka hastaneye başladım dörtlü yu de yapalım dedi. Bende tamam dedim ağustosun 5 inde yapılacak bakalım.

Hayırlı ugurlu olsun canım oglusun. Benimde ikili test temiz çıktı. Şimdi başka hastaneye başladım dörtlü yu de yapalım dedi. Bende tamam dedim ağustosun 5 inde yapılacak bakalım.
Benim de.ikili testim normaldi.ama.biyokimyasal risk biraz.digerlerine.gore.farkli.cikinca 4 lu de yapalim.icimiz rahat etsin dedi. Insallah.o.da.temiz cikar

Offfffff çok sıcak Neyse ki koca bi göbekle iyice sıkılmıyoruz şu aylarda... Bugün pazara gideyim dedim şekerim düştü kısacık yolu 10 kere oturup geldim kızlar sizde durumlar ne

bizde de kisa pek yok babam 2 m gozleri abimede benzeyebilir abimle kizkardesim sarisin biri mavi biri yesil gozlu. bende diorm esmer olsn gozleri ya guzel yesil yada bal rengi olsn esiminki bal rengi kirpikleri kasina kadr uzun.. sana benzesin diorm baba ogul takim giyinir gezersiniz :) gezeriz :) esimin yegenine biri bebekken sen ne cirkinsn demis kayinvalidemin cok agrina gtmisti halbuki okdr guzelki kucucuk kafa kulak sac kirpikler ok gibi . sanki porselen bebek.kadin fesatligndan cocuga dedi heralde ama sinir olmustum. cocugum cirkin ble olsa ki Allah in yarattigi hersey guzeldir bana biri ole dese parcalarim valla

gozun aydin canim saglikla al inşallah kucagina bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…