• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamilelik günlüğü tutacağım, kalp atışlarını bir duyayım bu arada bulantılarım başladı, yeşil erik bastırıyor.. Korkarım cırcır olucam

Ben hamilelik günlüğü tutacağım, kalp atışlarını bir duyayım bu arada bulantılarım başladı, yeşil erik bastırıyor.. Korkarım cırcır olucam
3 gündür benimde bulantım var bi anda acıkıyorum neye uğradığımı şaşırdım :) çiğköfte mercimek köftesi erik çilek ve sudan ibaret hayatım şuan :)

:anneadayı:Gunaydinnnnnnn ben daha yeni uyandim o_O Ruyamda dogurmusum. Oglummm oglum diye seviyodummm :) ah o duygu cok guzeldii. Erkek olacakmis gibi hissediyorum ben yiaaa :))

Bende temizlik yaptım yoruldum yaaa :( evi süpürdüm sildim çamaşır yıkanmıstı onları astım başkada bişi yapmadım ama cıvığım çıktı artık vücut kaldırmıyo demekki..normalde sabah baslar aksam 6 ya kadar yapardım hiçte umrumda olmazdı :( koltukları bile çekemedim çokm üzülüyorum ben temizlik yapamazsam kim yapıcakkkkk

Bende temizlik yaptım yoruldum yaaa :KK43: evi süpürdüm sildim çamaşır yıkanmıstı onları astım başkada bişi yapmadım ama cıvığım çıktı artık vücut kaldırmıyo demekki..normalde sabah baslar aksam 6 ya kadar yapardım hiçte umrumda olmazdı :KK43: koltukları bile çekemedim çokm üzülüyorum ben temizlik yapamazsam kim yapıcakkkkk
Bende kahvaltimi yaptim, camasirlari attim yikaniyo, supurup silicem simdi. Bugun bende dusundum au sigara olayini, ama gariptirki hic canim cekmiyo. Ki bennn kahvaltidan sonraki keyfi hicbiseye degismezdim. Hey gidi heyy :)

Bende kahvaltimi yaptim, camasirlari attim yikaniyo, supurup silicem simdi. Bugun bende dusundum au sigara olayini, ama gariptirki hic canim cekmiyo. Ki bennn kahvaltidan sonraki keyfi hicbiseye degismezdim. Hey gidi heyy :)
Aynennnn yaa kahvaltı sonrası direk sigara :-) neyse dusunmeyelim :-)

Merhabalar hanimlar
İki gundur bi fenayim
Biraz midem bulaniyo biraz basim donuyo tamda degil yani boyle bildigin sarhos sersem gibiyim.
Sabah oglumla kahvaltiyi parkta yaptik biraz top oynadik falan 1saat sonra benim is bitti yalvariyorum oglum eve gidim diye sicakta vurdumi daha kotu oldum
Sadece yogurtlu makarna yiyebildim
Artik haplarda beni fena yapiyi birak icerken simdi yazarken bile fena oldum
Ben kanamam oldugu an temizlik isini falan biraktim hafta sonu esim dip kose yapti sagolsun
Dun hem kendime hem komsuma yemek yapmistim ama yok bugun yapamicam
Tatil oglanda evde iyice pertim

:21:
Merhabalar hanimlar
İki gundur bi fenayim
Biraz midem bulaniyo biraz basim donuyo tamda degil yani boyle bildigin sarhos sersem gibiyim.
Sabah oglumla kahvaltiyi parkta yaptik biraz top oynadik falan 1saat sonra benim is bitti yalvariyorum oglum eve gidim diye sicakta vurdumi daha kotu oldum
Ben kanamam oldugu an temizlik isini falan biraktim hafta sonu esim dip kose yapti sagolsun
Dun benimde midem cok fenaydi ama cok yemek yemekten :oops: Aiiy evde ilgi bekleyen bir cocuk varken hamile olmakta zordur. Allah yardimcin olsun..

Merhabalar hanimlar
İki gundur bi fenayim
Allah yardımcın olsun valla kucuk çocukla hamilelik zordur bize bile zor geliyor bide çocuk olsaydı Allah Allah :-) sen yinede çok sıcakta durma ve top oynama :-) oo eskidenmiş millet hamile hamile herşey yapıp dusuk tehlikesi ne bilmezmiş şimdi gezmeye giderken bile kırk defa düşünüyoruz :(

Back
X