2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım iyiki varsınız valla. bizim kese erken göründü ama bebek görünmeyine tedirgin oldum. kesemiz 10 günde 2 katı büyümüş ama :)

bende dün 6+1 idim ama 3 gün geriden geliyormuşum bugün 5+5iz ben düzelttim tarihimi. dün baktığında 16 mm idi kesem

keseler bazen sata uymayabiliyor günü günü uymaz çok takmayın arada çok fark varsa zaten o zaman doktor söyler gelişim geriliği var diye 1- 2 haftadan bişey olmaz hamileliğin tadını çıkarın

Kızlar usg de bebişinizin haftası ne çıkıyorsa gelişim o şekilde oluyor yani doğumda ona göre oluyor.Örneğin bebek 1 hafta önden gidiyorsa bir hafta erken doğuyor bir hafta geç gidiyorsa bir hafta geç doğabiliyor.Tabi hamileliğin sonuna kadar böyle giderse .Çok üstünde durulacak birşey değil.Arkadaşımın hep önden gidiyordu sonra bir anda bebeğin büyümesi yavaşladı.Maşallah şimdi 6 yaşında :)
O zman kimse tarihlere dokunmasin zamanla degisebilir dimi

Kızlar haftaya 4 gün tatilim var uçakla gidiyoruz , doktorum tatile gidebilirsin sorun yok dedi.
Ama güneşlenme falan hiç demedi, begene kesin zararlı mı ?Dışarıda olup ta şemsiye altında otursam bütün gün yine de sorun olur mu? Sakıncası ne ,bilen yardımcı olabilir mi?
bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum.tabi direk öğten saatinde çıkma .Bizlere zararı oluyor hamilelik lekelerine neden oluyor dikkatli ol bu konuda güneş kremini ihmal etme tatilin tadını çıkar canım:KK49:

Kızlar tatile gitmek de düşük tehlikemiz yoksa hiçbir sakınca yok. Uçakla gidecekseniz 36. Haftadan sonra almıyor bazı havayolları. Karnınız Büyüyünce doktordan uçabilir diye rapor alıyorsunuz. Soranlara gösteriyorsunuz. Sormuyorlar gerçi. X-ray cihazlarının hiç bir zarar-ı yok ama illa geçmem derseniz raporu gösterip o el tarama cihazıyla tarıyorlar

Arabayla gidecekseniz de 2 saatte bir 20 dakika dinlenmeniz daha doğrusu kan dolaşımı için yürümeniz lazım.

Güneşte kalmak yasak. Gölgede kalıp sabah erken ve akşam üstü denizin keyfini çıkarabilirsiniz

Herkese iyi tatiller☺️

Kızlar haftaya 4 gün tatilim var uçakla gidiyoruz , doktorum tatile gidebilirsin sorun yok dedi.
Ama güneşlenme falan hiç demedi, begene kesin zararlı mı ?Dışarıda olup ta şemsiye altında otursam bütün gün yine de sorun olur mu? Sakıncası ne ,bilen yardımcı olabilir mi?

güneş kremini çok bol sür ve daha 2 aylık olduğu için dikkat et canım

yaa acaba ben de istanbula mı gitsem okul gidiyor mezuniyet için (8 ler ) ben onu iptal etsem mi gitsem mi karar veremedim siz böyle deyince aslında gitmeyecektim

O zman kimse tarihlere dokunmasin zamanla degisebilir dimi
bencede tarihlerle oynanmasın.Ben mesela 2 Ocakta doğum olayıma şüpheli bakıyorum.Genelde bebekler tam haftayı doldurmuyor.Aralık olsun istemiyorum sene sonu diye ama sonrada diyorum ki Sağlıkla sıhatle kucağıma alayım pıt pıtımda bende iyi olalım gerisi mühüm değil

Bence bizler biraz fazla kurcalıyoruz ve bu yüzden bir sürü şey buluyoruz.Çok takmamak lazım .Tabi becerebilirsek.Bende herşeyi kafama takıyorum :eek:
aynen öyle.. çok bilmek herzaman çok iyi olmuyo mesela ben doğum hakkında hiçbir araştırma yapmıyorum. çünkü zaten korkuyorum bi araştırsam birsürü doğum hikayeleri çıkacak etkilenicem. bazı şeyleri akışına bırakmak lazım..

yaa acaba ben de istanbula mı gitsem okul gidiyor mezuniyet için (8 ler ) ben onu iptal etsem mi gitsem mi karar veremedim siz böyle deyince aslında gitmeyecektim
bence en güzeli doktoruna sor ama 4 saatlik yoldan bişey olmaz. Mesela ben yarın yalovaya gidicem aslına bakarsan 5 saatlik yol ama benim bir ayağım hep orda olduğu için çok yakınmışş gibi geliyo. Kendine dikkat ettiğin sürece bişey olmaz canım.

[QUOTE="Yellu, post: 41251884, member: 6benim işyerim üsküdarda :) gerçekten 5 dk kaldım yalnızca içerde. ne birkere tansiyonumu ölçtü ne kilomu hiçbirşey
Ooo cok iyi yakinmisiz hic ilgilenmemis gercekten benim ilk kontrolde tansiyonum cok yukseldi heyecanlaniyorum cok[/QUOTE]
bende çok heyecanlandım hatta bi hastanın tansiyonundan bahsedityordu doktorla asistanı bana bakarken bende benimkide yerlerdedir dedim ona rağmen bi bakalım bile demedi. evet yakınmışız baya :)

Back
X