• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben doktor değişikliği yaptım. 23 hazirana randevu aldım .İkili test içinde randevumu alınıyor umarım geç kalmam
İkili test 11-14. haftalar arasında yapılıyor. Sonra yapılamıyor. Randevu tarihin 14. haftayı geçmiyorsa zaten doktorun bilgi verecektir bu konuda. Ve yaptırmak isteyip istemediğini soracaktır.

ben doktor değişikliği yaptım. 23 hazirana randevu aldım .İkili test içinde randevumu alınıyor umarım geç kalmam

2'li testi de senin doktorun yapacak zaten canım, ama 12. hafta da yapılmalı diye biliyorum 2'li test, 23 Haziran biraz geç olabilir belki, doktorunu arayıp sor istersen, belki randevunu erkene çekmen gerekebilir.

Hurma düşük tehlikesinden çok doğumu kolaylaştırdığı için son aylarda çok yenmesi önerilir, ama şu an günlük yenilen 2-3 hurmanın hiç bir zararı yokk...

nesfit çok aşırı yararlı bir ürün değil, paketli gıda olduğu için sonuçta ama süt içmeni sağlayacaksa neden olmasın... Nesfiti bitirdiğinde nesquik çikolata toplarını da alabilirsin, sütle daha güzel oluyor en azından... Ben genelde 5 yk yulaf ezmesini+1çay bardağı sütle lapa kıvamında pişiriyorum, üstüne canım hangi meyveyi çekerse ekliyorum, enfes oluyor...
ben hurmanın,maydonozun ve benzeri şuan hatırlamadığım yiyeceklerin düşük tehlikesini tetikleyen yiyecekler olduğunu biliyorum
Tabiyki siz yemek isterseniz yiyebilirsiniz,ben son aylarda yemeyi düşünüyorum.

kızlar beni ağzımın içi sürekli acı sizdede aynı durumda olan varmı,aşermekten falan değil bu mide yanmaları,ağzımın içi acı olması sebebiyle sürekli katı yiyecekler tüketiyorum sırf bu yüzden kilo alıcam vallahi

kızlar beni ağzımın içi sürekli acı sizdede aynı durumda olan varmı,aşermekten falan değil bu mide yanmaları,ağzımın içi acı olması sebebiyle sürekli katı yiyecekler tüketiyorum sırf bu yüzden kilo alıcam vallahi
evet aynı durumdayım..çorba iç arada canım..

Hayır ben hiç bir ilaç kullanmıyorum, Mantar olabilir sanırım benimki, daha önce de birkaç kez oldu kendiliğinden geçti, ama hamilelikte tehlikesi var mıdır ki acaba..
CAnim ben8m ilk hamileligimde ilk 3 ay vardi bende dr. Dr gezmistim hamilelik mantari dendi ilk 3 ay ilac kullansmazsin dendi sonra kendiliginden gecti

T the angellll canim.naptin doktora gittinmi???????
gittim geldim canim kalabalikta yoktu aldilar iceri kesede ve cevresinde kanama yokmus rahim yolu kapaliymis bazen vucut kendini temizlemek icin gelebilirmis onlem amaciyla fitili veriyorz ama suan kullanmani gerektrcek bi durum yok dedi sarimsi yesilimsi akintisa olabilirmiş kokulu olursa ozaman fitil veriyoruz dedi agrilar normalmis rahim buyuo dedi.kalp sesini dinletti yavrum büyümüş solucan gbi bi hareketli dalgalandikca ellerini ayaklarini acio harekette ediyo masallah allahima binlerce kez sukurler olsun bida 2 li test icin 27sinde gidicez 9 haftalik

gittim geldim canim kalabalikta yoktu aldilar iceri kesede ve cevresinde kanama yokmus rahim yolu kapaliymis bazen vucut kendini temizlemek icin gelebilirmis onlem amaciyla fitili veriyorz ama suan kullanmani gerektrcek bi durum yok dedi sarimsi yesilimsi akintisa olabilirmiş kokulu olursa ozaman fitil veriyoruz dedi agrilar normalmis rahim buyuo dedi.kalp sesini dinletti yavrum büyümüş solucan gbi bi hareketli dalgalandikca ellerini ayaklarini acio harekette ediyo masallah allahima binlerce kez sukurler olsun bida 2 li test icin 27sinde gidicez 9 haftalik
allhımmm hareket mi ediyorrrr tatlım benimmm.çok sevindim.foto var mı foto.şükürler olsunnn

Foto isterizz annesi :KK74:
Cok sukur Allaha insallah bidaha boyle korkular yasamassin canim
Sen progestana devam ediceksin dimi.Allah in izniyle biseycik olmaz minige

Arkadaslar ben daha hamilelik en başında mantar değilde akinti falan yoktu.......sadece o bölge çok kasiniyordu komple şişti ve kızardı korkmustum mantar diye ama değildi çünkü komple kasiniyordu neyseki 2 3 günlük biseymis heralde değişen hormonlardan oldu :KK53:

Aaa okudum ıkudum gözlerim doldu bi sabırsızlandım doktora gitmek için :cry: aiiiyyyy hareket ettiğini düşünemiyorum yaa. Çok güzel bir duygudur onu görmekkk :) rabbim bebeklerimizi korusun :)

T the angellll tam simdi aklimdan sen geciyodun cok sevindim senin adina ben gittigimdede kipirdanip duruyodu sipalar yuregimizi agzimiza getiriyolar

Aaaa rüyamda elimde ultrason aleti vardı evin içinde de karşımda ekran bakıp bakıp duruyordum, hıçkırıyordu miniğim, bak bunları okuyacakmışım meğer :)

Back
X