• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım. allah bir an önce evine dönmeyı nasıp etsın meleğin babasını.
kazasız belasız evıne döner umarım.
Evine dönmeyecek ki biz gideceğiz yeni tayin yerimize gitti başladı eşim lojmanların boşalmasını bekliyoruz bizde ama doğudan batıya tayini çıkanların ilisik kesmeleri durduruldu lojmanlar bosalamadi bu yüzden.tayinler acilsada bizde gitsek artık

Evine dönmeyecek ki biz gideceğiz yeni tayin yerimize gitti başladı eşim lojmanların boşalmasını bekliyoruz bizde ama doğudan batıya tayini çıkanların ilisik kesmeleri durduruldu lojmanlar bosalamadi bu yüzden.tayinler acilsada bizde gitsek artık
anladım :=) ben de evıne dönecek sandım. hayırlısı olsun hakkınızda :=)

1 haftalık gelişim çok önemli değildir ultrason aşağı yukarı değer verir inanmayın bu kadar canım 1 hafta geriden gelsede sorun değil bu.
bence de sorun degıldır. doktorum demişti ve 2 li tarama testınde de cıktı
e öyle olunca bende 1 hafta gerıye aldım dogumu
dogru yapmısımdır heralde :KK53:

Allah yardımcımız olsun.tüm güvenlik birimlerinde çalışanlara ve ailelere bizde tayinci yiz bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun .Özür grubundan tayin isteyeceği m bende.şuanda Doğu Batı diye de bişey kalmadı her yer karışık.burnumuzn dibinde 2şehit oldu.Pozantı da Ällah rahmet eylesin sabırlar versin kimsenin canı ciğeri yanmasın

bence de sorun degıldır. doktorum demişti ve 2 li tarama testınde de cıktı
e öyle olunca bende 1 hafta gerıye aldım dogumu
dogru yapmısımdır heralde :KK53:
Ben oğlumu 42 haftalikken yaptım ultrasona göre de baş ve bacak boyuna göre ileriydi ama 3500 kilo doğdu doktorun aklına uysam sezeryan olacaktım.annem 38 haftalikken geldi 1 ay kaldi. Hadi artik ne zaman doguracaksim diye tepemde bekledi.tarihe de güvenme sen:KK70:

Allah yardımcımız olsun.tüm güvenlik birimlerinde çalışanlara ve ailelere bizde tayinci yiz bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun .Özür grubundan tayin isteyeceği m bende.şuanda Doğu Batı diye de bişey kalmadı her yer karışık.burnumuzn dibinde 2şehit oldu.Pozantı da Ällah rahmet eylesin sabırlar versin kimsenin canı ciğeri yanmasın
Oğlum lunaparka gidelim deyip duruyor ama inanın korkuyorum çıkmaya Malatyadayiz oğlumla olay falan da olmaz burada sorunsuz bir şehir ama çok korkuyorum yine de çocuk patladı evde.

Ben oğlumu 42 haftalikken yaptım ultrasona göre de baş ve bacak boyuna göre ileriydi ama 3500 kilo doğdu doktorun aklına uysam sezeryan olacaktım.annem 38 haftalikken geldi 1 ay kaldi. Hadi artik ne zaman doguracaksim diye tepemde bekledi.tarihe de güvenme sen:KK70:
senınkı de fazla durmus ama :KK53:
ben sezeryan düşündüğüm için dogum tarıhıne uymuyorum zaten
sadece kaçıncı haftada olduugmu bileyim yeter :KK48:

senınkı de fazla durmus ama :KK53:
ben sezeryan düşündüğüm için dogum tarıhıne uymuyorum zaten
sadece kaçıncı haftada olduugmu bileyim yeter :KK48:
O günde dogurmasam ertesi gün sezeryan yapacaktı zaten.sata göre kaç haftaliksin onu tut aklında sen en dogrusu odur.ben evde dogurucam zaten.:KK47:

O günde dogurmasam ertesi gün sezeryan yapacaktı zaten.sata göre kaç haftaliksin onu tut aklında sen en dogrusu odur.ben evde dogurucam zaten.:KK47:

Benim eşim sarışın oglum sarışın ben esmerim bu bana çeksin bari dedim eşim niyeymiiisss diyor hemen.23 kromozom sen verdin 23 kromozom ben verdimde ondan dedim:KK59:

nasıl yani, evde?
bu sana ceker bence. :KK53:

nasıl yani, evde?
bu sana ceker bence. :KK53:
Ağrı esigim yüksek dogumun başladığını lekeden anladım sancı nstde çıkıyor ama ben hissetmiyorum doğumun toplam süresi ilk gebelik olmasına rağmen 4 saat sürdü.bir gebem 5 dklik hastaneye yetişememiş arabada doğurmuş ona çok güldüm:KK48:ben sancıyı anlayana kadar evde dogururum kesin.

Ağrı esigim yüksek dogumun başladığını lekeden anladım sancı nstde çıkıyor ama ben hissetmiyorum doğumun toplam süresi ilk gebelik olmasına rağmen 4 saat sürdü.bir gebem 5 dklik hastaneye yetişememiş arabada doğurmuş ona çok güldüm:KK48:ben sancıyı anlayana kadar evde dogururum kesin.
ayy ne guzel yaa
ne kadar da rahatsın :D

bu arada benım zilli 183 küsür grammış
iyi mi sence:KK53:
bir foto göstercem sana 11111.webp buradaki popo ve bacaklar mı?

Ay kötü düşünme lütfen tez zamanda yoluna girer herşey. Sen bol bol dua et ve ona destek ol gerçekten ihtiyacı vardır şu an.
Oyle canim benim hiçbirşey olmuyomus gibi davranmaktan baska carem yok dua ve sabirla bekliyorum evimize donmeyi.Bol bol aldigim seyleri atiyorum bebekten bahsedip kafa dagitmaya calisiyorum

Back
X