- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #20.501
Zaten dogudayiz da daha doguya gitti tabi bizim kaldığımız yer onunkine göre batı sayılırdoguya mı gitti eşin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten dogudayiz da daha doguya gitti tabi bizim kaldığımız yer onunkine göre batı sayılırdoguya mı gitti eşin?
anladım canım. allah bir an önce evine dönmeyı nasıp etsın meleğin babasını.Zaten dogudayiz da daha doguya gitti tabi bizim kaldığımız yer onunkine göre batı sayılır
1 haftalık gelişim çok önemli değildir ultrason aşağı yukarı değer verir inanmayın bu kadar canım 1 hafta geriden gelsede sorun değil bu.senin öyle bir durum oldu mu peki canım, yoksa normal mi ilerliyor gelişim?
Evine dönmeyecek ki biz gideceğiz yeni tayin yerimize gitti başladı eşim lojmanların boşalmasını bekliyoruz bizde ama doğudan batıya tayini çıkanların ilisik kesmeleri durduruldu lojmanlar bosalamadi bu yüzden.tayinler acilsada bizde gitsek artıkanladım canım. allah bir an önce evine dönmeyı nasıp etsın meleğin babasını.
kazasız belasız evıne döner umarım.
anladım :=) ben de evıne dönecek sandım. hayırlısı olsun hakkınızda :=)Evine dönmeyecek ki biz gideceğiz yeni tayin yerimize gitti başladı eşim lojmanların boşalmasını bekliyoruz bizde ama doğudan batıya tayini çıkanların ilisik kesmeleri durduruldu lojmanlar bosalamadi bu yüzden.tayinler acilsada bizde gitsek artık
bence de sorun degıldır. doktorum demişti ve 2 li tarama testınde de cıktı1 haftalık gelişim çok önemli değildir ultrason aşağı yukarı değer verir inanmayın bu kadar canım 1 hafta geriden gelsede sorun değil bu.
Allah yardımcımız olsun.tüm güvenlik birimlerinde çalışanlara ve ailelere bizde tayinci yiz bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun .Özür grubundan tayin isteyeceği m bende.şuanda Doğu Batı diye de bişey kalmadı her yer karışık.burnumuzn dibinde 2şehit oldu.Pozantı da Ällah rahmet eylesin sabırlar versin kimsenin canı ciğeri yanmasınEvine dönmeyecek ki biz gideceğiz yeni tayin yerimize gitti başladı eşim lojmanların boşalmasını bekliyoruz bizde ama doğudan batıya tayini çıkanların ilisik kesmeleri durduruldu lojmanlar bosalamadi bu yüzden.tayinler acilsada bizde gitsek artık
Ben oğlumu 42 haftalikken yaptım ultrasona göre de baş ve bacak boyuna göre ileriydi ama 3500 kilo doğdu doktorun aklına uysam sezeryan olacaktım.annem 38 haftalikken geldi 1 ay kaldi. Hadi artik ne zaman doguracaksim diye tepemde bekledi.tarihe de güvenme senbence de sorun degıldır. doktorum demişti ve 2 li tarama testınde de cıktı
e öyle olunca bende 1 hafta gerıye aldım dogumu
dogru yapmısımdır heralde![]()
Normal herhalde bişi demedi. Seninki fırlama olcak bencesenin öyle bir durum oldu mu peki canım, yoksa normal mi ilerliyor gelişim?
Oğlum lunaparka gidelim deyip duruyor ama inanın korkuyorum çıkmaya Malatyadayiz oğlumla olay falan da olmaz burada sorunsuz bir şehir ama çok korkuyorum yine de çocuk patladı evde.Allah yardımcımız olsun.tüm güvenlik birimlerinde çalışanlara ve ailelere bizde tayinci yiz bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun .Özür grubundan tayin isteyeceği m bende.şuanda Doğu Batı diye de bişey kalmadı her yer karışık.burnumuzn dibinde 2şehit oldu.Pozantı da Ällah rahmet eylesin sabırlar versin kimsenin canı ciğeri yanmasın
senınkı de fazla durmus amaBen oğlumu 42 haftalikken yaptım ultrasona göre de baş ve bacak boyuna göre ileriydi ama 3500 kilo doğdu doktorun aklına uysam sezeryan olacaktım.annem 38 haftalikken geldi 1 ay kaldi. Hadi artik ne zaman doguracaksim diye tepemde bekledi.tarihe de güvenme sen![]()
kızlar fena olur geneldeNormal herhalde bişi demedi. Seninki fırlama olcak bencemaşallah diyelimde nazar değmesin kuzuma. Sarışınmı olcak esmer mi
O günde dogurmasam ertesi gün sezeryan yapacaktı zaten.sata göre kaç haftaliksin onu tut aklında sen en dogrusu odur.ben evde dogurucam zaten.senınkı de fazla durmus ama
ben sezeryan düşündüğüm için dogum tarıhıne uymuyorum zaten
sadece kaçıncı haftada olduugmu bileyim yeter![]()
Benim eşim sarışın oglum sarışın ben esmerim bu bana çeksin bari dedim eşim niyeymiiisss diyor hemen.23 kromozom sen verdin 23 kromozom ben verdimde ondan dedimkızlar fena olur genelde
ben de hafıf sarısınlık var
babası esmer
sence ne olacak![]()
O günde dogurmasam ertesi gün sezeryan yapacaktı zaten.sata göre kaç haftaliksin onu tut aklında sen en dogrusu odur.ben evde dogurucam zaten.![]()
Benim eşim sarışın oglum sarışın ben esmerim bu bana çeksin bari dedim eşim niyeymiiisss diyor hemen.23 kromozom sen verdin 23 kromozom ben verdimde ondan dedim![]()
Ağrı esigim yüksek dogumun başladığını lekeden anladım sancı nstde çıkıyor ama ben hissetmiyorum doğumun toplam süresi ilk gebelik olmasına rağmen 4 saat sürdü.bir gebem 5 dklik hastaneye yetişememiş arabada doğurmuş ona çok güldümnasıl yani, evde?
bu sana ceker bence.![]()
ayy ne guzel yaaAğrı esigim yüksek dogumun başladığını lekeden anladım sancı nstde çıkıyor ama ben hissetmiyorum doğumun toplam süresi ilk gebelik olmasına rağmen 4 saat sürdü.bir gebem 5 dklik hastaneye yetişememiş arabada doğurmuş ona çok güldümben sancıyı anlayana kadar evde dogururum kesin.
bu arada benım zilli 183 küsür grammışAğrı esigim yüksek dogumun başladığını lekeden anladım sancı nstde çıkıyor ama ben hissetmiyorum doğumun toplam süresi ilk gebelik olmasına rağmen 4 saat sürdü.bir gebem 5 dklik hastaneye yetişememiş arabada doğurmuş ona çok güldümben sancıyı anlayana kadar evde dogururum kesin.
Hiç rahat değilim işte yetisemicem korkusu simdiden sardı beni.milletin diline düşerim kesin ama başı hissedene kadar gerçekten sancı hissetmiyorum.normalde de canım taş gibidirayy ne guzel yaa
ne kadar da rahatsın![]()
Oyle canim benim hiçbirşey olmuyomus gibi davranmaktan baska carem yok dua ve sabirla bekliyorum evimize donmeyi.Bol bol aldigim seyleri atiyorum bebekten bahsedip kafa dagitmaya calisiyorumAy kötü düşünme lütfen tez zamanda yoluna girer herşey. Sen bol bol dua et ve ona destek ol gerçekten ihtiyacı vardır şu an.