2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahah canim gecen bende gordum bayildim yaa.benim cadilarda durmazsa asacam boylee.sen nasilsin bu arada hic gorunmuyosun.oğluşun nasill
İyiyiz bebişim oğluşun keyfi yerinde annesine kök söktürüyor bel ağrılarıyla :) İşlere yoğunlaştım bu aralar. Malum masraflarımız olacak. Senin kuzucuklar ne yapıyor :nazar:

İyiyiz bebişim oğluşun keyfi yerinde annesine kök söktürüyor bel ağrılarıyla :) İşlere yoğunlaştım bu aralar. Malum masraflarımız olacak. Senin kuzucuklar ne yapıyor :nazar:
Bizimkilerde iyi canim cok sukur.bende biraz ayakta kaldimmi belime vuruyor.afacanlar simdiden basladilar vallaha.sende cok yorma kendini canim.bu havalarda calismakta zordur.Allah yardimcin olsun canim.

Benim bulantilarimda hala devam ediyor hemen hemen her sabah istifra ediyorum varmi hala devam eden? Bu gebeligim cok sikintili basladi plesentamda rahim agzindaydi 2-3 hafta kanamalarim oldu simdi cok sukur biraz yukariya cikti boyle sikintisi olan varmiydi

cnm benm de plasentam aşağıdaymış, kanamam olmadı benim ama bu hafta mide bulantım başladım, doktorum takip ediyoruz su an sıkıntı yok ama 28. haftaya kadar yerinin değişmesi lazım dedi, tam rahim agzını kapatıyor normal doğum yapamayacakmışım değişmezse :KK43:

cnm benm de plasentam aşağıdaymış, kanamam olmadı benim ama bu hafta mide bulantım başladım, doktorum takip ediyoruz su an sıkıntı yok ama 28. haftaya kadar yerinin değişmesi lazım dedi, tam rahim agzını kapatıyor normal doğum yapamayacakmışım değişmezse :KK43:
Gecmis olsun canim ben bir ay yattim o donemde ve ordan burdan surekli okuyarak cok moralimi bozdum maalesef o donem tam kapatiyordu simdi eski sezeryan dikisimin uzerine kadar cikti umarim haftan ilerledikce seninkide cikarda son haftalari rahat geciririz

benim doktorum, bana sağ sol yatmak farketmez dedi. bende bir sağıma bir soluma yatıyorum valla. :))
sırtüstü yatamıyorum, beliim kitleniyor.

bugün bebek sanki içimde takla attı gibi hissettim. yani odur herhalde. gaz bu hissi vermez değil mi...

Bu kadin beni oldurtcek Suanda dogumuma takmis kaynanam diyoki normal dogum niye istiyosun sezeryan yap ayyy bu kadin beni cok sinir ediyo herseye karisiyo bebegimin kiz olmasini istedi esim erkek olmasini istemesine ragmen simdi kizim olcak otur hazirlik yap demi simdide dogumuma karismis

Senin kilo alimin gayet normal bence ideal. Valla siskinlikler bende de başladı. Büyük ihtimal hareketsizlikte arttırıyordur bu durumu. Aslında fırsati olanların düzenli yuruyu SD yapmadı lazım. Bide az tuz bol su tabi. Bende işten dolayı çok oturduğun için özelikle ayaklar cook gidiyor. Akşam uyarınca sabah bakıyorum inmiş baya sonra tekrar sisiyor gün içinde. İste bir öyle bir böyle.
yürüyüş yapiyorum aslinda ama sislik oluo tuz hayatimdan cikti resmen suyuda cok iciyorum ama niyeyse bugun sisti cok

son zamanlarda beli ağrıyan arkadaşlar için kedi hareketini her gün 3*15 yapsınlar ve sonrada süpermen hareketini her bacağa 3*15 yapsınlar düzenli yapasanız beliniz ağrımaz ve güçlenir :))
kedi-deve-hareketi2.webp
zayi0012111111111.webp

Bu kadin beni oldurtcek Suanda dogumuma takmis kaynanam diyoki normal dogum niye istiyosun sezeryan yap ayyy bu kadin beni cok sinir ediyo herseye karisiyo bebegimin kiz olmasini istedi esim erkek olmasini istemesine ragmen simdi kizim olcak otur hazirlik yap demi simdide dogumuma karismis

takmamaya çalışın.
kendi söylesin kendi dinlesin.

canım pıt pıt seğirme gibi hissediyorsun ya da mısır patlaması gibi yani ben öyle hissediyordum,şimdi daha net hissediyorum,16.haftada başlamıştım hissetmeye,sende hissedersin,belki hissediyorsundur ama anlamıyosundur öyle de olabilir :)

bende aynı şekilde hissediyorum birde doğumumuz aynı gün gözüküyor :)

kızlar tetanos aşısı için bugün sağlık ocagına gittim ve yaptırdım. ordaki doktor da hiç bir sakıncası olmadıgını tekrar soyledı..şuan içim cok rahat ..kafamda hep bir soru işaretiydi gelecek ay tekrar yapılcak snaırım . aşı kartı verdiler. oğluşumunda kalbini dinledik. çok şükür herşey yolunda...

senin kayınvaliden entresan bir kişilik herkes normal yapsın diye uğraşır... seninle didişme derdin o sen canını sıkma bence

arkadaslar mrb.doktorum son kontrolumde sola dogru yatmam gerektıgını belırtti. sureklı sola yatıyorum fakat uyku ıcerısınde saga dogru yatarken buluyorum kendımı ve endışelenıyorum. cunku sola yatmaktan sol tarafım agrıyor artık .bazen de sırt ustu yatarken buluyorum kendımı ve sonra hemen sola donuyorum .boyle rahat uyumanın bı taktıgı varmıdır acaba. cunku bebegım ıcın endışelenıyorum bazen .rıske mı gırıyorum saga ve sırtustu yatarak Allahım korusun . :KK43:

bende sola yatmaya calısıyorum ama kalktıgımda her pozisyonda buluyorum kendimi..bazen suclu gibi hissediyorum bebeğime bişey olcak diye korkuyorum..sonra kıpırdıyo kerata içim rahat ediyor...bence tavsiye edilen sol ama hep de sol değildir herhalde..

bende sola yatmaya calısıyorum ama kalktıgımda her pozisyonda buluyorum kendimi..bazen suclu gibi hissediyorum bebeğime bişey olcak diye korkuyorum..sonra kıpırdıyo kerata içim rahat ediyor...bence tavsiye edilen sol ama hep de sol değildir herhalde..
bende hep sola doğru yatıyorum ama uyandığımda hep yüzüstüyüm :KK53: uyku sersemliği ile insan naptığını bilmiyo ki

sende onu sinir et kız strese gireceğine. yada bana havale et ben pamuk gibi yaparım onu :)

Back
X