2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

az önce lavaboya gittim ağla ağla açıldım artık her gece yatağa uykulu girip yattıktan sonra nefes darlığından azcık idrarım gelse kalkıp tuvalete gitmekten uykum açıldığı için sinirlerim geriliyo eşimle de güzelim karyolada yatamıyom gidip kanepede yatıyom sertliği daha iyi uyumamı sağlıyo tv de var karşımda ama yatağıma yatmayı özledim :(

az önce lavaboya gittim ağla ağla açıldım artık her gece yatağa uykulu girip yattıktan sonra nefes darlığından azcık idrarım gelse kalkıp tuvalete gitmekten uykum açıldığı için sinirlerim geriliyo eşimle de güzelim karyolada yatamıyom gidip kanepede yatıyom sertliği daha iyi uyumamı sağlıyo tv de var karşımda ama yatağıma yatmayı özledim :KK43:

o_O dun bende artik dalamamaktan ve agri sizidan kalktm nerdeyse aglicaktim bagira bagiraa..saatlerdir de bacak agrisi cekiyrm en son kalkip ilac aldim az once.. gece olsun istemiyorum hic inan ki

o_O dun bende artik dalamamaktan ve agri sizidan kalktm nerdeyse aglicaktim bagira bagiraa..saatlerdir de bacak agrisi cekiyrm en son kalkip ilac aldim az once.. gece olsun istemiyorum hic inan ki
ben de aynen uyuyamayınca yatakta dönmekten ağrıyo bacaklarım benim :( gündüz uyuyorum ama ben gece uyuyabilmek istiyorum bi de çok kıpırdıyo karnımdaki cadı zilli :KK34:

İlk kizimda olmadı ama inşallah bunda da olmaz hiç bi şey kullanmadım ilkinde olmayınca ama aniden aldın deyince doktor bi tirstim inşallah olmaz bende arada sureyim bari krem ya beni gorende 6 aylık hamile falan sanıyor bi de Karnım sivri erkek olduğu hemen anlaşılıyor bu konu hakkında uzman anneler tarafından :) ay sinir oluyorum maşallah diyen yok geçen hafta resmen nazar değdi bi hafta boyunca kendime gelemedim millete anlatamıyorum 4 ay boyunca kustum ne ara alacaktim yeni başladım almaya diye bide bünye herhalde annem ablam zayiflar ama yabancılara artık ayimi küçük söylüyorum valla alsan bi dert almasan bi dert yani

Benim de göbus küçük duruyor. Senin bebiş kac kilo? 10 kilo almama ragmen bebisim minnak benim :)

offffffff biz tuvalete gitmekten uyuyamadıkkkkk
Screenshot_2015-11-16-07-00-13-1.webp

En şişko göbek diyelim:) Zaten kilolu olunca ve üzerine de 11 kilo alınca ortaya bu çıkıyor:) 5 Aralık'ta Türkiye'ye dönücem. Beni bu göbekle uçağa alırlar mı kızlaaar :)
alırlar kuzucum yolcu beyanı esas havayolu şirketlerinde. sana kaç aylık derlerse 7 dersin a a yok değil deme yada rapor isteme hakları yok sen ne dersen o :)

Back
X