- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #48.301
ben de şikayetlerımden bahsedınce soktuBen 32 den itibareb gşricem
36 çok geç drğil mi?
Doğurubca soksaymış bari!
yoksa sokmayacaktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de şikayetlerımden bahsedınce soktuBen 32 den itibareb gşricem
36 çok geç drğil mi?
Doğurubca soksaymış bari!
az önce lavaboya gittim ağla ağla açıldım artık her gece yatağa uykulu girip yattıktan sonra nefes darlığından azcık idrarım gelse kalkıp tuvalete gitmekten uykum açıldığı için sinirlerim geriliyo eşimle de güzelim karyolada yatamıyom gidip kanepede yatıyom sertliği daha iyi uyumamı sağlıyo tv de var karşımda ama yatağıma yatmayı özledim![]()
ben de aynen uyuyamayınca yatakta dönmekten ağrıyo bacaklarım benimdun bende artik dalamamaktan ve agri sizidan kalktm nerdeyse aglicaktim bagira bagiraa..saatlerdir de bacak agrisi cekiyrm en son kalkip ilac aldim az once.. gece olsun istemiyorum hic inan ki
İlk kizimda olmadı ama inşallah bunda da olmaz hiç bi şey kullanmadım ilkinde olmayınca ama aniden aldın deyince doktor bi tirstim inşallah olmaz bende arada sureyim bari krem ya beni gorende 6 aylık hamile falan sanıyor bi de Karnım sivri erkek olduğu hemen anlaşılıyor bu konu hakkında uzman anneler tarafından :) ay sinir oluyorum maşallah diyen yok geçen hafta resmen nazar değdi bi hafta boyunca kendime gelemedim millete anlatamıyorum 4 ay boyunca kustum ne ara alacaktim yeni başladım almaya diye bide bünye herhalde annem ablam zayiflar ama yabancılara artık ayimi küçük söylüyorum valla alsan bi dert almasan bi dert yani
Benimde uykum kacti....gece gece hortladim resmen:)))bnm hamilelikte anlayamayacagim tek konu bu uykusuzluk.ya neyin antrenmani bu yaaa off yaaa yeterrvalla kalkip oturuyorum aglicam
![]()
Ben de kalktım 1 saattir lohusa bardaklarının süsünü yapiomBenimde uykum kacti....gece gece hortladim resmen:)))
Ay ne tatlı bi çocuk bu,
Ay ne tatlı bi çocuk bu,kaburga ağrısından bi türlü uyuyamayan beni özetliyor sanki
![]()
küçük göğüslerde daha kaliteli süt olur derler ben de çevremde gördüm birkaç kişi gerçekten doğru.önemli olan boıyutu değil işlevi![]()
alırlar kuzucum yolcu beyanı esas havayolu şirketlerinde. sana kaç aylık derlerse 7 dersin a a yok değil deme yada rapor isteme hakları yok sen ne dersen o :)En şişko göbek diyelim:) Zaten kilolu olunca ve üzerine de 11 kilo alınca ortaya bu çıkıyor:) 5 Aralık'ta Türkiye'ye dönücem. Beni bu göbekle uçağa alırlar mı kızlaaar :)