2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen aklima geliyo bakip bakip vayy be ben neymisim diyorum elbise ve kotlarima

ben ay ay hamileligim nasil gelismis,vucudum nasil degismis goreyim die foto cekiodum. eski tlfndaydi gecen esim tlfndan laptopa aktarirken gordu:)) kiizzz naapmisin seen dedi,anlattm. sonra hamileligmin basindaki fotoyu gormus askimm neymissin senn dio:anneadayı: oram buram da cikmadi ama bildign evrim gecirmis gibiyim hahahah:KK53:

Oglen degil ama aksamlari 9, 10 gibi uyuyakaliyorum tv karsisinda, haftanin en az 4, 5 aksami oluyor
of ben genelde gece 2 de anca dalabiliyorum.. yataga en erken 11.30 gbi giriyorum..2-3saat uyu sonra 3saat uyanik kal.. sonra sabah 7-8arasi dalip 9.30 da uyaniyorum. resmen kurulmus saatim gun icinde hiiccc uykum da gelmio inatla.. ula bu nasi hamile kadin uykusu diorum gülüyorum

of ben genelde gece 2 de anca dalabiliyorum.. yataga en erken 11.30 gbi giriyorum..2-3saat uyu sonra 3saat uyanik kal.. sonra sabah 7-8arasi dalip 9.30 da uyaniyorum. resmen kurulmus saatim gun icinde hiiccc uykum da gelmio inatla.. ula bu nasi hamile kadin uykusu diorum gülüyorum
O da kotuymus, kendi uyku duzenime kotu diyordum cok uyudugum icin ama senin ki de cok azmis sanki
Ikisin ortasi lazim aslinda ama hamileyiz ya illa ki bir cinslik olacak uyku duzenimizde :)

1 haftada 145 gr almış 1445 olmuş. Yine az dedi 2 haftaya gün verdi. 2 haftada 2 kiloyu bulsa çok mutlu olurum
Her hafta aynı almıyor bebek ya, benimde 1600 civariydi senin haftanda, sonraki 2. Hafta 1800, bu son iki haftada 2200 olmuş, düşük ama gene 400 gr almış, seninde artar ilerleyen haftalarda

O da kotuymus, kendi uyku duzenime kotu diyordum cok uyudugum icin ama senin ki de cok azmis sanki
Ikisin ortasi lazim aslinda ama hamileyiz ya illa ki bir cinslik olacak uyku duzenimizde :)

baslarda nette hep yaziodu uykunuz geldiginde hemen uyuyun,vucudunuz odunc aliyor falan :) simdi anliyorum ben ne demek istediklerni haha .. cidden kotu bnm duzenim hatta duzensizligim diyeyim:63: boyle 12 1 de dalsam var ya bikac saat deliksiz uyusam cocuk gbi mutlu oluyoru.

Sol gözüm hala bulanık sis perdesi inmiş gibi, sağlık ocağına gittik tansiyonu 17 ölçtü, doktoruna git dedi, doktorum da 14 olcttu, hastaneye yatış verdi, bakalim 1-2 gün burdayiz, serum taktilar, biraz suyu azalmis, cifer gwlistirici igne vuruyorlar, tansitonum 15 lerde, dusmezse doguma karar vercez dedi, daha cantami hazirlamadim, alincakbir iki birsey varfi, insallah bi sorun ilmaz yarin cikarim,yarın gozumu de muayane ettircem,

baslarda nette hep yaziodu uykunuz geldiginde hemen uyuyun,vucudunuz odunc aliyor falan :) simdi anliyorum ben ne demek istediklerni haha .. cidden kotu bnm duzenim hatta duzensizligim diyeyim:63: boyle 12 1 de dalsam var ya bikac saat deliksiz uyusam cocuk gbi mutlu oluyoru.
Anliyorum canim uyku onemli bir ihtiyac ozellikle bu donemde.
Ben de uzun uyuyorum 11 saat falan ama deliksiz degil, 2 saatte bir falan kalkiyorumdur, arada bebek hareketleri de uyandiriyor, kabuslar da cogaldi son bir kac haftadir, o yuzden bende uykumu almis olarak hissetmiyorum cogu zaman
Bebisler dogunca nasil olacak acaba :KK17:
Cok yorulacagimiz icin onlarla birlikte gündüz uykusuna yatarız belki:KK68:

Sol gözüm hala bulanık sis perdesi inmiş gibi, sağlık ocağına gittik tansiyonu 17 ölçtü, doktoruna git dedi, doktorum da 14 olcttu, hastaneye yatış verdi, bakalim 1-2 gün burdayiz, serum taktilar, biraz suyu azalmis, cifer gwlistirici igne vuruyorlar, tansitonum 15 lerde, dusmezse doguma karar vercez dedi, daha cantami hazirlamadim, alincakbir iki birsey varfi, insallah bi sorun ilmaz yarin cikarim,yarın gozumu de muayane ettircem,
Aaa gecmiş olsun canim. Igneler iyi gelir bebişe. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla.

O kadar cektim bi doguramadim en son ben doğurcam herhalde :D

Canım benim..Allah yar ve yardımcn olsunnnn....haftan cok güzel aynıyız hiç tasalanma, rahat ol... Bol dua et içinden... İğneler zaten işe yarıyor...allaha emanet ol...

Canım kalsiyumdan diyen arkadaslar da var bu ara kalsiyum alımını artırmak gerekıomus sanrm ben süt 2 bardak içiorum günlük ama yetmio sanrm :KK43:
Yetmez canım, mutlaka peynir ve yoğurtla destekle, 4 porsiyon tüketmemız gerekiyormuş kalsiyumu... kasar diğer peynirlere göre daha çok kalsiyum içeriyor bu arada

İnşallah canım herşey yolunda olur ve çıkarsın stres yapma kendine iyiki gitmişsin

Yetmez canım, mutlaka peynir ve yoğurtla destekle, 4 porsiyon tüketmemız gerekiyormuş kalsiyumu... kasar diğer peynirlere göre daha çok kalsiyum içeriyor bu arada
Kalsiyum en çok üzüm yaprağında yoğurtta var sarma ye bol bol ben öyle yapıyorum ama demirle aynı anda alma atılır bağırsaklarda düğümleniyor

Back
X