2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben
ben kimyon yiyorum. yemeklerime katıyorum. hergün iki yada 3 kase kimyonlu yoğurt yiyorum. bol kimyonlu ama. 1 yemek kaşığından fazla oluyor, yogurdun rengi değişiyor. gaz sıkıntımız pek olmuyor.
eşim içinde kimyon ağacı çıkacak diyor. :)

ben doğum yaptım lohusa depresyonuna girmedim. kv de orta şiddetli depresyon çıktı.:KK70:
kadın doğurduğumdan beri hep hasta idi. hatta anjiyo bile oldu. ama hiçbirşeyi yokmuş. hepsi depresyondanmış. torunu doğunca tavan yaptı herhal. nedeni oğlunun evlenmesiymiş de.
Rezene içiyorum ama kimyon pek denemedim ona da başlayayım öyleyse canım.. Kv lerin hepsi bi alem zaten.. Geçenlerde burda birisi kv sevmem yazmıştı çok gülmüştüm :D kv seveni de sevmem :P

Surrender Surrender benim sutler gitti bu arada.. Buzluktan buzdolabina indirdim eridikten sonra isittim. Tadina bakilacak koklanacak gibi degildi. Zaten anlamistim cozuldukten sonra ustu iki parmak turuncu yag, alti su kalmisti bi tuhafti. Niye oyle anlamadim. Sen hic buzluktan cozdurdunmu?
Can'ım enzimlerden kaynaklı kokarmış. Bozuk demek değilmiş. Düzgün sağıp iyi paketlediysen atma içir bebişe. Ayrıca hafif salla karışır o. Buzdolabında bekletince de altı sulu ustu yağ oluyor

Can'ım enzimlerden kaynaklı kokarmış. Bozuk demek değilmiş. Düzgün sağıp iyi paketlediysen atma içir bebişe. Ayrıca hafif salla karışır o. Buzdolabında bekletince de altı sulu ustu yağ oluyor
Yok ya rengide bi tuhafti. Cunku buzdolabinda beklettigim boyle olmuyodu. Zaten ilk farketmedim bebek almayinca farkettim.

Kızlar biz internetten zeka kartı aldık
Bugün geldi
Yarın çalışcaz bakalım ne yapcak
Güzel duruyo kartlar
Içinde nasıl çalışılması gerektiğini falan anlatmışlar

Bugün bende öyle emzirdim. İstemiyor gibi huysuz huysuz ve kısa kısa emdi bugün hep. Sebebi ne acaba? İnşallah emmeyi fln bırakmaz...

Bütün bebeklerde aynı sorun olduğuna göre normal bişey. :KK39:
Sanırım büyüme ataklarindan kaynaklanıyor.
Simdiki bebeklerin herseyleri bi tuhaf .:KK53:
3 aylıkken ergenliğe girdiler sanki bu ne sinir anlamadim:KK11:

Herkes aynı sorunu yaşıyo galiba
Aşıdan sonra bizde de meme ile kavga etme başladı neyini beğenmiyo anlamıyorum
Sinir oluyo hırslanıyo
Elini ağzına sokuyo
Inşallah geçici durumlardır bunlar
umarım öyledir.ağlama tonu bile değişti
fena cıyaklıyor
Bende 120 dayadim :110: allahtan aldi... uyuttum simdi ayagimda. Besiginde uyumamdi zilli. Yerine koyucam. insallah uyur :KK46:

aç olunca mecbur alacaklar

Emzik olarak ne kullanıyorsunuz yenidogan 0+ kullanıyoruz 3 aylik olunca bir büyüğünü almamız gerekli mi ki
aradakı farkı sordum, 3+ olan daha sertmıs
e bebekte bundan var. alıcam. ama yıne 3m- olandan
208538067_tn30_0.jpg

Kızlar lütfen yardım edin 2 aylık aşımızı olduğumuzdan beri benim minnoşta iştahsızlık başladı bugün 6. Günümüz ama zorla yediyorum zaten sütüm azalmıştı şimdi zorlasan 10 cc çıkmıyor mama veriyorum Onuda istemiyorum sütleri sağıp birleştiriyorum Onuda içmiyor ne yapacağım bilmiyorum zaten 2. Ay konturolune gittiğimizde de çok kilo almamıştı sütüm yetmediği için doktor mama ver sesi allahım çıldırcam bu çocuk Nasıl yemez o kadar saat aç durabilir
Ne asiymis bizimde haftaya olcak korktm valla

Back
X