• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Salıdan beri ayağımda sallamayı bıraktım
Yerinde uyutmaya çalışıyorum
İlk günler iyiydi uyuma süresi de on dakikaydı ama gittikçe süre uzamaya başladı ve yarım saate çıktı
Uyuyamadıkça sinirleniyo emzik istiyo
Veriyorum düşünce daha beter sinirleniyor
En sonunda yorgun düşüp uyuyo
Böyle sinir olmasını istemiyorum
Ayakta sallayınca çok kısa uyuyordu ve sürekli sıçrıyordu
Şimdi en azından uzun uyuyor
Ama dediğim gibi sinir ola ola
Sizce ne yapmalıyım
Başka uyutma yöntemi mi denesem

Ya bu gece iki defa kalktığımda da bebeğin üstünde ne var ne yok ayak ucundaydı. Sanki birisi açıp kaçmış... Nasıl atar üstünden hepsini anlamadım. Bugün de ilk defa ısıtıcıyı çalıştırmadım aksi gibi.. Antalya' dayız, havalar ısındı terletmeyeyim demiştim. İnşallah hasta olmaz kuzum :(

Ya bu gece iki defa kalktığımda da bebeğin üstünde ne var ne yok ayak ucundaydı. Sanki birisi açıp kaçmış... Nasıl atar üstünden hepsini anlamadım. Bugün de ilk defa ısıtıcıyı çalıştırmadım aksi gibi.. Antalya' dayız, havalar ısındı terletmeyeyim demiştim. İnşallah hasta olmaz kuzum :KK43:
Bizimkide 1 haftadır üzerinde ne var ne yok açıyor Nasıl beceriyor bilmiyorum çoraplarıda ayaklarında olmuyor yatağın içinde çorap arıyorum gece gece:KK53:

Valla benimkine mama veriyorum daha çok kilo alması lazım yok almıyor doktorda şaşırıyor çok az almasına ama bizim Bebek çok kusuyor doktor şimdi gittiğimizde yoğunlaştırıcı vereceğim sütle mamanın içine katarsın kusmasını durdurur sesi yediyorum çıkarıyor yediyorum çıkarıyor evde ne kanepe ne halı kalmadı hergün onunda benimde üstümü 4-5 kere değişiyorum o yetmiyor onları yıka ütüle üstüne yemek yap offff offf
Reflusumu var cocugun

Benim eşimde kızdı ama benim yanında bişey demez benim yanında hep annesi haklıdır ama ben odadan çıkarım mutfağa yada evin başka biyerine falan gittiğimde duyarım fısır fısır annesine kızar
Senin yanindavsoylememesi iti.bende amneme kizacagim zsman esimin yaninda kizmam.tekken soyylerim.amnemi esimde olsa baskadinin yaninda rencide etmem.olgun bir davranis bence.

Ya bu gece iki defa kalktığımda da bebeğin üstünde ne var ne yok ayak ucundaydı. Sanki birisi açıp kaçmış... Nasıl atar üstünden hepsini anlamadım. Bugün de ilk defa ısıtıcıyı çalıştırmadım aksi gibi.. Antalya' dayız, havalar ısındı terletmeyeyim demiştim. İnşallah hasta olmaz kuzum :KK43:
Bizimkide bi haftadır öyle coraplar cikms kundak yapyrm o açılmis eller dışarda gece eldiven takyrm onlarda cikms gece gece bulda giydir :D

Salıdan beri ayağımda sallamayı bıraktım
Yerinde uyutmaya çalışıyorum
İlk günler iyiydi uyuma süresi de on dakikaydı ama gittikçe süre uzamaya başladı ve yarım saate çıktı
Uyuyamadıkça sinirleniyo emzik istiyo
Veriyorum düşünce daha beter sinirleniyor
En sonunda yorgun düşüp uyuyo
Böyle sinir olmasını istemiyorum
Ayakta sallayınca çok kısa uyuyordu ve sürekli sıçrıyordu
Şimdi en azından uzun uyuyor
Ama dediğim gibi sinir ola ola
Sizce ne yapmalıyım
Başka uyutma yöntemi mi denesem
Benimkide ayakta sallamaya alıştı mi acaba bazen uyumayinca aliyorm salliyorm ama genelde besiginden almamak.için uğraşıyorum sırtını pispislayarak genelde emerken uyuyo zaten yatağına yaturinca Uyanırsa uyumazsa sallyrm uyuyo o zaman

Valla benim kv biraz enteresan Bebek 15 günlüktü yıkarken tutturdu Türk kahvesi getir göbeğine basacağım her banyo yaptırınca basacağım dedi bende onun üzeri o gün bu gündür çocuğu bir daha ona yıkatmadım mecbur o gücü kendimde bulmak zorunda kaldım banyoya giriyorum yere bağdaş kurup oturuyorum küvetin içine bacağıma havlu serip yıkıyorum valla ben eğer onu yapmasaydım kv daha çocuğa beler yapardı belli değil insan mecbur kalınca herşeyi yapıyor benim çocuğun gözü ilk doğduğu günden beri enfeksiyonluydu çoktur doktor gezdim çok şükür kurtuldu göz kanalı kapalılığından oluyormuş bir gün kv buzdolabının önünde çocuğun gözüne limon damlatmaya çalışıyor valla şans eseri gördüm çocuğu elinden. Bir kaptım kafayı yiyecektim sonra doktora gittiğimde dedim siz manyakmısınız çocuğu kör edeceksiniz dedi yanı benim kv enteresan Canım mecbur kaldım Allah o gücü veriyor
Allah sabır versin canm zaten bu eskiler bisey biliyomus gbi hareket ediyorlar ya sınır oluyorm sonra bisey diyincede bozuluyolar

Benimkide ayakta sallamaya alıştı mi acaba bazen uyumayinca aliyorm salliyorm ama genelde besiginden almamak.için uğraşıyorum sırtını pispislayarak genelde emerken uyuyo zaten yatağına yaturinca Uyanırsa uyumazsa sallyrm uyuyo o zaman

Benimki de bir zamanlar hep emerek uyuyodu ama artık uyumuyo
O günleri özledim uyutma problem haline geldi

Back
X