2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım karıştırmıyorsun nickimi değiştirdim..ayrıyatarken duruyordu ama bu aralar uykuda çok fazla yüzüstü dönüyor..bir şey olacak diye korkuyorum..bir ara forumda 5 aylık bebeğini kaybeden bir üye vardı bu yüzüstü dönmeden dolayı..ondan çok etkilenmiştim..4 6 ay arası dkkat etmekgerekiyormuş..kesin sıcaktan uyumuyor da nasıl bir çözümbulsam bilemiyorum :KK43:
Etrafına yastık fln koysam dönmemesi için..

Eee iii cok bagiriyorlar dimi yaa :) cadoloz oldular iycee
cisrik kız bi de benimkinde bu aralar tripler başladı
anlatamam...
şimdi ben telefonda konuşuyorum
bir sıkılıyo buuu
ıı vııı zııı vızır vızır
ama bir memnuniyetsiz bir sıkıntılı
kapatıyorum telefonu
yüzüne bakıyorum diyorum ne oldu şimdi
gülüyo
hobaa :rapci::rapci::rapci:

Mamada almıyo bizimki sadece anne sütü. Meyve tatlı geldi tabii ne bilsin sütümün kıymetini. Sebzeyle başlamak en doğrusu. Şimdi bırakıcam meyveyi de. 15 gün falan yoğurt veririm arada belki. Sonra sebzeyle başlangıç yapıcam. Bi de dr la konuşurum tabi.
Benim doktorum sebze ile başlattı hiç meme reddi yasamadim

çorbalarım;

bezelye, patates, havuç, pirinç. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, kabak, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı. z. yagı
havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı z.yagı
havuç, pirinç, yogurt, yumurta sarısı, z.yagı

kafama göre takılıyorum işte. bu hafta pazardan engınar aldırcam
Bunlari sulu çorba kıvamı mi yapıyorsun yoksa pure gibi mi?

cisrik kız bi de benimkinde bu aralar tripler başladı
anlatamam...
şimdi ben telefonda konuşuyorum
bir sıkılıyo buuu
ıı vııı zııı vızır vızır
ama bir memnuniyetsiz bir sıkıntılı
kapatıyorum telefonu
yüzüne bakıyorum diyorum ne oldu şimdi
gülüyo
hobaa :rapci::rapci::rapci:
Ya tlf la konusmak istiyo. Ya kendiyle ilgilenmemi istiy
Geçmişler olsun Atomum, inşallah sıkıntı olmaz. Al şimdi sana bir mevzu daha ; kızamık aşısı yaptırak mı yaptırmayak mı :işsiz:

İnci'ye doktoru Hipp Organik Pirinç maması verdi, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, feci kabız yapıyor ama, içine zeytinyağı ve kayısı püresi ekliyorum.
prinç unu kabizlik yapiyo. Bende armutlu yada kayisi karisik hazirliyorum. Meyveli alniyorum. Kendim taze aliyorum. Atom heart mother Atom heart mother csnim sende kasik mamasina kendin koy muzu istersen. Meyve işlemden gecip toz haline geliyor. Kendin hazirlaman daha iyi. Vitaminleri kaybolmaz. Princlisinide deneyebilirsin

yok canım karıştırmıyorsun nickimi değiştirdim..ayrıyatarken duruyordu ama bu aralar uykuda çok fazla yüzüstü dönüyor..bir şey olacak diye korkuyorum..bir ara forumda 5 aylık bebeğini kaybeden bir üye vardı bu yüzüstü dönmeden dolayı..ondan çok etkilenmiştim..4 6 ay arası dkkat etmekgerekiyormuş..kesin sıcaktan uyumuyor da nasıl bir çözümbulsam bilemiyorum :KK43:
Ayyy, Allah cümlemizi esirgesin Yarabbim, ne acı!

Ya tlf la konusmak istiyo. Ya kendiyle ilgilenmemi istiy

prinç unu kabizlik yapiyo. Bende armutlu yada kayisi karisik hazirliyorum. Meyveli alniyorum. Kendim taze aliyorum. Atom heart mother Atom heart mother csnim sende kasik mamasina kendin koy muzu istersen. Meyve işlemden gecip toz haline geliyor. Kendin hazirlaman daha iyi. Vitaminleri kaybolmaz. Princlisinide deneyebilirsin
hepsi aynı be bunlarınnn
tipleride benziyooo
huyları da

Geçmiş olsun iyi olacak minnie ınş.:anne:
Insallah :dua:
ben bebelac pirinçli meyveliyi kullanıyorum..onu kullanmaya başladıktan sonra toparlandı biraz..arkadaşım aptamil mamanın içine iki üç adet bebe bisküvisi atıyor içiriyor..bende deniycem..
O kadar buyuk bi pazarki, karar vermesi cok guc ya...
Geçmiş olsun ya hu..
:KK46::nazar::KK200:
İnşallah bir kaç.güne bişeyi kalmaz kuzuşun..:110:
Atom be ne çektin anacım sende:110:
Aman zeyno iyi olsunda sen eziyett çekiver düşündüğüme bak:KK11:
saol pembito... Nabacagn ben cekerim o iyi olsunda... :KK14:

atomm bende hero baby kullanıyorum Eymen ayıla bayıla yiyor :dondurma:
masallahhh eymene o herseyi yer zati :D

geçmiş olsun.
ishali belki diştendir. başka bişey bulamadıklarına göre.
bu sene Zeyneplerin yılı değil galiba.
arkadaşımın kızının adıda Zeynep. 1 ocak doğumlu.
o da daha 10 günlükten antibiyotikle tanışmış.
öksürüp duruyormuş. doktor alerji olabilir demiş. odasını ayırın, halı koymayın falan demiş.
yani o da çok çekti. birde onu alıştırmışlar. elde battaniye ile sallanmadan uyumuyormuş. çok cırlak bir sesi var birde cimcimenin. anası çingene diyor, o gülüyor. :KK70: :KK70:
Benimkide daha kirki cikmadan nezle ve antibiyotikle tanisti. Sonra rota asisi ardina 15 gun ihsaldi, emmeme sikintisi basladi.. simdi 2. Doz sonrasi tesaduf mu sicaktan mi disten mi bilmem yine 10 gundur ishal... sadece anne sutu aldigi halde hep marazli bi bebekti. Halada oyle... Allah caresiz dert vermesin artik ne yapalim :)
Valla satış yapan karılar İnstagramda iki lafı bir araya getiremiyor be H hiuf , inan biz girişsek daha iyi satarız. Bari Türkçe miz düzgün.
dogru soyluyonuz... Gerci ben daha iki cul caputu satamadim :D

Geçmişler olsun Atomum, inşallah sıkıntı olmaz. Al şimdi sana bir mevzu daha ; kızamık aşısı yaptırak mı yaptırmayak mı :işsiz:

İnci'ye doktoru Hipp Organik Pirinç maması verdi, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, feci kabız yapıyor ama, içine zeytinyağı ve kayısı püresi ekliyorum.
mevzu bitmiyo piticigim ya, bilahere arastiracagim su kizamik isini.. Birde demir var, demir veriyonmu inciye? Bende hipp lere bakiyorum sabahtan beri... Meyvelileri de var..

Back
X