2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Her gün makyaj mi:KK57:ben biyiğimi almayi unutuyorum:olamaz:

İşte ben :halay:

Pek girmiyorum siteye eskisi kadar. Girsem de çok kalmıyorum. Bebişin durumu pek iyi değil bahsetmiştim. Haftaya samsuna kontrole gidicez. Burdaki arkadaşların moralini bozmamak için girmiyorum biraz da. Bnm açımdan da ister istemez zor oluyor herkesin bebeği normal gelişirken bizim görmeye bile hasret olmamız...ve daha birsürü sıkıntı. Şarkıcı özgün,down sendromlu oğlu için:biz bebek bekliyorduk Allah bize bir melek yolladı demiş. O da bizim meleğimiz. :anne:

Hatırlıyorum elbette, hatta sıklıkla dua ediyorum, bebeğine Şant takılmıştı, görme ile ilgili kalıcı sorun olabilir demiştin en son, inan aklımın bir köşesindesin...

Burada kimsenin moralini bozarım diye düşünme lütfen, hepimiz zorluklar yaşıyoruz, paylaşıp da hafifliyoruz bazen. Elbette bebeğinin gelişimi ile ilgili ciddi sorunlar yaşarken normal giden hayatlar sende içten içe bir sitem duygusu uyandırabilir, bu da gayet normal.

Ben de hamileliğimde zor bir süreç yaşamıştım, yine sağlık ile ilgili, ailemizden. Seni anlıyorum demek hadsizlik olur belki, neticede evlat bambaşka bir şey. Ama senin canın yanarken yolunda giden şeyleri gördükçe insanız işte, ince bir isyan sızlatıyor içini, bu duyguyu çok iyi bilirim. Bu gayet doğal, kendine ket vurma.

Bir diğer yandan da, kalabalığa dahil olmak, sürüklenen bir güruha karışmak iyi geliyor, bunu da tecrübe ettiğim için söylüyorum. Kendi kabuğuna çekildikçe yüreğindeki sıkıntı kor oluyor, harlanıyor düşündükçe. Ama hayatın telaşesinde, kalabalığın hengamesinde bazen gün akşam oluyor, sen üzülmeye fırsat bulamadığın için kârda sayıyorsun kendini.

Uzun lafın kısası, sen de meleğin de bizim Dönemdaşımızsınız, kimse ne senden ne Kuzucuk tan sıkılmaz, hatta çok mutlu oluruz, dertleşiriz, birlikten kuvvet doğar, akıl akıldan üstündür demişler, bir fikir olur, bir yardım olur, seni de ferahlatırız belki.

Fırsat buldukça yaz sen yine de, özletme.

Minik kuzuyu da öp benim için :KK200::anne:

H hiuf tatlislar cuma donuyoruz aksama insallah :)
Hayırlı yolculuklar
Sağ salim mutlu anılarla dönün...

Pembe fis fis dedi ruyamda gecengun eymentayi hamile gordum,hayirlis heheh

Bir insan
Hayatında hiç görmediği başka bir insanı
Nasıl rüyasında görür ...

Vay kk sen nelere kadirsin...

Ben hepsini yapyrm ama dinlenmeye firsatim yok :KK43: evi temzlyrm yemek yapyrm banyo yaptgm zaman sacimi yapiyorm her gun makyaj yapyrm sonra aksama pilim bitiyo yani
E bu da bana kapak olsundu

Hatırlıyorum elbette, hatta sıklıkla dua ediyorum, bebeğine Şant takılmıştı, görme ile ilgili kalıcı sorun olabilir demiştin en son, inan aklımın bir köşesindesin...

Burada kimsenin moralini bozarım diye düşünme lütfen, hepimiz zorluklar yaşıyoruz, paylaşıp da hafifliyoruz bazen. Elbette bebeğinin gelişimi ile ilgili ciddi sorunlar yaşarken normal giden hayatlar sende içten içe bir sitem duygusu uyandırabilir, bu da gayet normal.

Ben de hamileliğimde zor bir süreç yaşamıştım, yine sağlık ile ilgili, ailemizden. Seni anlıyorum demek hadsizlik olur belki, neticede evlat bambaşka bir şey. Ama senin canın yanarken yolunda giden şeyleri gördükçe insanız işte, ince bir isyan sızlatıyor içini, bu duyguyu çok iyi bilirim. Bu gayet doğal, kendine ket vurma.

Bir diğer yandan da, kalabalığa dahil olmak, sürüklenen bir güruha karışmak iyi geliyor, bunu da tecrübe ettiğim için söylüyorum. Kendi kabuğuna çekildikçe yüreğindeki sıkıntı kor oluyor, harlanıyor düşündükçe. Ama hayatın telaşesinde, kalabalığın hengamesinde bazen gün akşam oluyor, sen üzülmeye fırsat bulamadığın için kârda sayıyorsun kendini.

Uzun lafın kısası, sen de meleğin de bizim Dönemdaşımızsınız, kimse ne senden ne Kuzucuk tan sıkılmaz, hatta çok mutlu oluruz, dertleşiriz, birlikten kuvvet doğar, akıl akıldan üstündür demişler, bir fikir olur, bir yardım olur, seni de ferahlatırız belki.

Minik kuzuyu da öp benim
Nokta

Minik kuzuyu da öp benim için :KK200::anne:
asbala asbala minik meleğinin sorunu ne bilmiyorum ama allahım şifa versin tez zamanda yüzünüzü güldürsün herşey gönlünüzce olsun :dua::KK200:

Hayırlı yolculuklar
Sağ salim mutlu anılarla dönün...

Bir insan
Hayatında hiç görmediği başka bir insanı
Nasıl rüyasında görür ...

Vay kk sen nelere kadirsin...

E bu da bana kapak olsundu

Nokta
Senfe yaparsın canm ne var sanki ama dedigim gibi hic dinlenemiyorm

Back
X