2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:KK57:
Emzirme derken...
İki gün doğru dürüst yemek yedim
Cmts pzr
Dün sağ taraf resmen ilk gün ki gibi oldu
Bezeler oldu
Zor emzirdim...

Ve anladımki beslenme önemli...:işsiz:
Vucut vitaminsiz kalinca saclardan belli oluyor zaten. Lactamil yada dr una sorarak vitamin ilaci kullanabilirsin. Biraz azaltir dokulmesini.

Benim oglum on gundur uyumuyor. Uykuda inliyor. Yuzunu eksitiyordu yemek yerken ve sonrasinda. Nefes kokuyordu dedimya. Kotu degil ama o kadar cocuk ta belirgin nefes olmamasi lazim. Reflu aklima geldi. Dis boyle olmaz. Dr una sorduk Reflu dedi malesef. :cry:Kabiz ve gazi var hala refluye sebep oluyordur dedi. Sab simpleksi 5 gun kullanacaz. Yastikla yatacak. Reflusu bebekken vardi. Donuyor diye yastiksiz yatiriyirdum ystune gecede sut iciyor. İki gundurde ogunlerini tan yemiyor bende ısrar etmiyorum zorlamayim mideyi diye. Taneli yemedigi icin blender yapmak zorunda kaliyorum. Kati yese reflusu azalacak . Biraz zorla alistircam artik . Bebekken reflusu olanlar dikkat etsin yine.
Kıyamammm
Reflü çok gıcık bişeyyy
Hamileliğin son 2.5 ayı onunla mücadele ettim
Uyuyamıyordum
Yavrucağa şifa versin rabbim

Kıyamammm
Reflü çok gıcık bişeyyy
Hamileliğin son 2.5 ayı onunla mücadele ettim
Uyuyamıyordum
Yavrucağa şifa versin rabbim
Sagol canim . Amin bebislerimize sifa versin. İlk 3 ay reflusu vardi. Kurtuldu olmuyo diye seviniyorduk:işsiz:. Taneliye nasil alistircam ya. Yanlis kacincada yemiyor sonra

Benim oglum on gundur uyumuyor. Uykuda inliyor. Yuzunu eksitiyordu yemek yerken ve sonrasinda. Nefes kokuyordu dedimya. Kotu degil ama o kadar cocuk ta belirgin nefes olmamasi lazim. Reflu aklima geldi. Dis boyle olmaz. Dr una sorduk Reflu dedi malesef. :cry:Kabiz ve gazi var hala refluye sebep oluyordur dedi. Sab simpleksi 5 gun kullanacaz. Yastikla yatacak. Reflusu bebekken vardi. Donuyor diye yastiksiz yatiriyirdum ystune gecede sut iciyor. İki gundurde ogunlerini tan yemiyor bende ısrar etmiyorum zorlamayim mideyi diye. Taneli yemedigi icin blender yapmak zorunda kaliyorum. Kati yese reflusu azalacak . Biraz zorla alistircam artik . Bebekken reflusu olanlar dikkat etsin yine.
reflü zaten yok muydu sizde? aslında aklına ilk gelecek olan reflü olmalıydı canım.
geçmiş olsun. yastıkta yatması zor gibi, yatagı egimli yapsan olmaz mı?

reflü zaten yok muydu sizde? aslında aklına ilk gelecek olan reflü olmalıydı canım.
geçmiş olsun. yastıkta yatması zor gibi, yatagı egimli yapsan olmaz mı?
4. Ayda gecmisti reflusu. Ondan bu yana olmadi. Son ay yastiksiz yatirdim. Egimli yapsam durmuyoki bi yerde . Yatagin her yerine geziyor. Yastik koyunca biraz hareketi kisitlandi . Bir kac kez ters yatinca tekrar duzeltiyorum. Gece sut iciyor. Gazi var hala. Kimisinin 2 yasina kadar suruyor gazi. Bu ara disi sunnet oldu. Hep aglamakli hep mizir mizir son iki gundur eksitiyor suratini ordan anladim. İnlemesi vardi sadece gece gunduz. Nadir kusmasi. O kadar hareketliki. Normaldede kusar o harekete.

Kizlarcigim selam.. bir soru soracagim, aklimizdan birseyler geciyor, su gecen gun girmedigim is bi kenarda, annemlere yakindi. Kendi evimde gurultuden gece gunduz huzur yok.. ev ev ustune olurmu 1 seneligine? Arabayida satarsak, ev kredisini bitirmis oluyoruz :110: hem kendi evimi kiraya verecegim, esimin maasi+benim maasim. Fikir pisikolojik olarak bile insani rahatlatiyor, ama uygulamada nasil olur? (Bu ara fikir esimden geldi)

Kizlarcigim selam.. bir soru soracagim, aklimizdan birseyler geciyor, su gecen gun girmedigim is bi kenarda, annemlere yakindi. Kendi evimde gurultuden gece gunduz huzur yok.. ev ev ustune olurmu 1 seneligine? Arabayida satarsak, ev kredisini bitirmis oluyoruz :110: hem kendi evimi kiraya verecegim, esimin maasi+benim maasim. Fikir pisikolojik olarak bile insani rahatlatiyor, ama uygulamada nasil olur? (Bu ara fikir esimden geldi)
Eşin ailenle anlastigi surece hic bir sakincasi olmaz . Niye olmasin. Birsene hic birsey. Zaten gurultuden huzurunuz yok. Sikayet etsen ugrasmak lazim.
Yada calistigin icin illa arabayida satarim dusuncesi varsa evi kiraya vermezsiniz hafta sonu esinle kendi evinizede gecersiniz . Bu da bi oneri.

Esinle ailen iyi anlasiyosa bana esim boyle bi teklifte bulunsa hemen kabul ederm sahsen tabi bide annen baban ne diyo bu duruma

3 ekim tarihli haber bilgilerinize kızlar;
Parents Should Stop Using Homeopathic Teething Products Immediately, FDA Warns
Homeopath
Homeopathic teething gels and tablets are no longer okay to use on babies and children, the Food and Drug Administration (FDA) warns.
The government agency said Friday that homeopathic teething remedies can be dangerous to infants and children and is instructing parents who have these products at home to stop using them immediately and throw them away. The new recommendation applies to all homeopathic teething treatments, regardless of ingredients or brand.

If you've already used those kinds of gels and tablets on your baby or toddler and he or she isn't showing any symptoms, don't worry. Just avoid any homeopathic remedies for teething in the future.

RELATED: Are Teething Gels Safe?

So what can you do to soothe baby's teething pain? Topical treatments containing benzocaine are off-limits for children under 2, but once your child passes the second birthday, they're safe to use. Prescription medications containing viscous lidocaine are to be avoided completely for use on kids of any age.

Instead, try offering your baby:

• A cold, wet washcloth, your finger or a teething toy to chew on
  • A bottle of icy water (to babies 6 months and up)
  • Frozen fruit (like bananas) in a mesh baby feeder bag
  • Baby acetaminophen, if the other options aren’t doing the trick and as long as you have approval from your pediatrician
  • Lots of love and patience — a good cuddle can go a long way
ic teething gels and tablets are no longer okay to use on babies and children, the Food and Drug Administration (FDA) warns.

Eşin ailenle anlastigi surece hic bir sakincasi olmaz . Niye olmasin. Birsene hic birsey. Zaten gurultuden huzurunuz yok. Sikayet etsen ugrasmak lazim.
Yada calistigin icin illa arabayida satarim dusuncesi varsa evi kiraya vermezsiniz hafta sonu esinle kendi evinizede gecersiniz . Bu da bi oneri.
esim sakin bi adamdir, ailemde damadi severler.. anlasiyolar yani. Evet evi kiraya vermekde sart degil calisacagim icin. Kesinlikle dogru :)
Miss sen calisiyormusun suan?
Esinle ailen iyi anlasiyosa bana esim boyle bi teklifte bulunsa hemen kabul ederm sahsen tabi bide annen baban ne diyo bu duruma
basimizin ustunde yeriniz var diyolar

Back
X