- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.361
Özelden attim simdi anlatsam uzun sürecekNasıl bi fabrika be
Hayal edemedim
Sadece balık mı var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden attim simdi anlatsam uzun sürecekNasıl bi fabrika be
Hayal edemedim
Sadece balık mı var
He sen şimçi poğ yirsenAhahaha evet para vermiyorum baliga hamsi mevsiminde samsundan geliyor saolsun müdür üm ayiriyor.. Bayramlarda milletin şirketi çikolata dağitir bizimki balikzaten haftada bir yemeği çikar
![]()
Niye dövirsen ağkam
Özelden fabrükayımı attınÖzelden attim simdi anlatsam uzun sürecek![]()
He sen şimçi poğ yirsen
HeeeÖzelden fabrükayımı attın![]()
3 iymene bir mosa atirem..musa at
Kim zıctı3 iymene bir mosa atirem..
Gaffama gada poğa batmişem
Emiyormu hiuf? Yada emzik aliyormu peki?Bugün geç yatacak mesela
İki haftadır yedide yatırsamda 2 saat sonra uyanıp 11 - 12 ye kadar duruyo
Sonuç yine aynı
Gece yine kalkıyo
Bende 2 kat kalin corap atiyom napim dedigin gibi durmuyo ayaginda, daraltiya hic gelemiyo ya...Hı..gittim o lcw kız botunu aldım..yürüteçine binerken giyditim diye..
Ayakta hiçbişi durmuyo ki..
Hiç...
Bide bağcıklı patik yaparlar..onu çekiveriyo ..
Şu çorap şeklinde altı kaymaz mes gibi bişi var ondan alcam bide..de adamın pembe ev botunun ayadığında durmadığından haberi yok![]()
Ben kullanmadigim icin bisey diyemeyecegim pempe, gecen ay baktirdim tabi kani iyi. Musa kac kilo pembe?Bi ferrum damlaya bişi demediniz
Anne iç güdüm kullan diyor..zamanı geldi diyor..
10 damlaağızda buruk tat ..
Ardından pekmez verim bari
Ya istiyorum ki eline atıştırmalık kurabiye yapayım yanınada elma havuç suyu..oda koltuğa gömülmüş calliou izliyo olsun
Anne bittii desin![]()
çok geçmiş olsun. allah şifa versın canımKizlar 3 gündür çok hastayım. 40.5-41.0 arasi değişen ateşim var. Parolle 39 a düşüyor.. Basim, kulaklarım ve bogazim ağrıyor. Çocuklarıma bile bakamadim 3 gündür. Doktora gidecek halde değilim, zira beni hastaneye götürmeye ambulans ve sedye gerek.
Bir dua gönderin lütfen...
Sağlıcakla kalın hepiniz...
bende bugn hamsi çorbası yaptımErken yatiyoda gece uyaniyor. Arada ayakta salliyorum yine. Palamut hamsi somon veriyorum.
bu aşı ağrı yapmıyor. bana soraydın yaa boşuna strese gırmıssınDişimi sıka sıka gittim..
Ama olup bitti gitti..
benımkıde tutmaz. botu yurutece bındircegımde gıydırıyorum. o meshlerden aldım bende . çarık dıyorlar ona .Hı..gittim o lcw kız botunu aldım..yürüteçine binerken giyditim diye..
Ayakta hiçbişi durmuyo ki..
Hiç...
Bide bağcıklı patik yaparlar..onu çekiveriyo ..
Şu çorap şeklinde altı kaymaz mes gibi bişi var ondan alcam bide..de adamın pembe ev botunun ayadığında durmadığından haberi yok![]()
ben vermıyorumBi ferrum damlaya bişi demediniz
Anne iç güdüm kullan diyor..zamanı geldi diyor..
10 damlaağızda buruk tat ..
Ardından pekmez verim bari
Ya istiyorum ki eline atıştırmalık kurabiye yapayım yanınada elma havuç suyu..oda koltuğa gömülmüş calliou izliyo olsun
Anne bittii desin![]()
Ooo seninki bi level üste geçmiş. Bizde ayağa kalkma yok henüz. Oturup sağa sola bakıyor. Biri gelsin beni alsın diye bekliyorBenm oglanda uyanir uyanmaz ayaga kalkiyo yaa gecede aynisini yapiyo korkyrm duscek diye sabaj uyandim yine besikten tutunup kalkms kendini salliyo
Günde 3 kez 15er dakika uyuyor.. 8de de ağlamaya başlıyor uyut beni diye. 8bucuga kadar zor tutuyorum. Ne kadar erken yatarsa o kadar erken uyanıyor.Kızlar 9 da bebekleri uyuyanlar günde bir kez mi uyuyorlar ben iki kez uyutuyorum aksam 11 de ancak uyuyor gece de sayamadigm kadar uyanıyor![]()
Oha ya..
Yaptığım duş almak ve somonları temizleyip parçalatıp derine atmaktı..
2 parça bişi be..koco somonu taşıyıp gelmedik eve
Bi dinle önce..
Oğlana aldık..kendimize de yarın hamsi alırız![]()
O 1yasina kadar demir depoları dolu olma söylentisine inandım vermedim bende 8aya kadar. 8ayda kan verdik çocuğun demir yerlerde sürünüyordu. Direk 10damlayla başlattı dr. Ama ben yavaş yavaş arttırıp 10a çıkardım.ben vermıyorum
vermeyecegım de sanırım. genel olarak kabız oldugunda bıraktırıyorlar. 10 damla da az degıl gercekten. tahlıl yapılmadan verme bence. 1 yasına kadar demır depoları dolu oluyormus bebeklerın. doktorların yorumladıkları referans aralıkları büyüklere göre ve cocuklarla farklı oluyor degerler. ek gıdada nasılsınız onu söyle? sonucta mamalarda da demır var. hünnapın keçi boynuzu özü aldım ondan verıyorum 1 çay kaşığı . sabahları muhallebısıne koyuyorum.