2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızım bebekken çok tombuldu,nerdeyse kolları kavuşmayacak kadar..şimdi ergenlikte ve bildiğin çubuk kraker..oğlum zayıftı,herkes bebeye bakamamışsın hiç bişey yedirmiyonmu derlerdi..şimdi 16 yaşında 175 cm boyu 107 kilo..bence iyi beslenmeleri yeterli..her şey aslında ergenlikte belli oluyo..her şeyi yedir,depoları dolu olsun,,ilerde biriktirip patlar o merak etme,sağlıklı olsun yeterki canım
Haklsin canım sağlıklı şeyler veriyorum herşeyden tattiriyirum umarım ilerde faydasını görürüm senin gibi :KK68:

Bizmkiler hemenhemen ayni kiloda gidiyorlardi benimki 9.5olmus. Saglikli olsun dedigin gbi,bu ilk istedigimiz ve en onemlisi. Dedigin gibi uykusuz,cok hareketli falan o yuzden bu sekilde olmus bence cnm,mismommy nin dedigine katiliyorum ben de
Canım aynen seninle herşeyi mız aynıydı hemen hemen senin alp paşayı geçti kiloda sağlıklı olsunlar da :KK49:

[QUOTE="Mismommy[/QUOTE]
Kasiklada verdim. Bir kac kasik iciyo. 10 cc ancak icti. Uyku tulumu giydiriyorum gece ustunu aciyor. Merkezi sistem gece kalorifer kapaniyor. Vucudu soguk olmuyor ama yuzu eli soguk oluyo. Grce ufo yakiyim bari.[/QUOTE]
M Mismommy inşallah şifa olur bende aynı şekilde yatarken uyku tulumu giydiriyorum üstünü de örtüyorum ama açıyor bizimde gece kapanıyor kaloriferler ama sıcaklılk kalıyor biraz kızımında burnu dolu ama bir türlü temizlemeye izin vermiyor nasıl olacak bilmiyorum

Sağol Mis, kendime dikkat edecek vaktim olmuyor vallahi,sürekli ağlıyor, sürekli kucak istiyor. Hastalıklar yetmezmiş gibi sabah bir de yataktan düştü zilli, tutunup kalkmış, oradan da hoop yere :cry:

Bir de onun yaygarası koptu, bittim ben bittim vallahi, ah nerede o biblo gibi koyduğum yerde duran çocuk :kızgın:
Piticim çok geçmiş olsun

Haberlerde gördüm şimdi
Kendini anne sanan bir kafa sakatı çocuğunu çamaşır ipiyle bağlayıp arabanın arkasında süreüklemiş :sopa:allah böylslerine çocyk vermesin
Çocuuğu esirgwme kurumuna vermişler bu durun karşısında kendini tatildesanıyomuş

Haberlerde gördüm şimdi
Kendini anne sanan bir kafa sakatı çocuğunu çamaşır ipiyle bağlayıp arabanın arkasında süreüklemiş :sopa:allah böylslerine çocyk vermesin
Çocuuğu esirgwme kurumuna vermişler bu durun karşısında kendini tatildesanıyomuş
aslında bu gibiler için böyle keskin bi kanca yapacaklar,aşşagıdan yukarıya doğru çekicekler :sinirli::sinirli:

bugün sarılmak istedi diye bende ayyy kuzum diye sarıldım,meğerse boynumu ısıracakmış ta hinliğine yanaşmış ,arı gibi soktu valla
Haha :D akilli bidik yaa sasryrm boyle gorunce herseyide anliyolar babasi üstünü degstrsn hemen yakasina yapisiyo gidiyoms baba gel gel yap diyorm yapıyo sarki soyluyorm hadi kafa salla diyorm salliyo tam yemelik

Haberlerde gördüm şimdi
Böylelerinede annemi deniyormus:sopa:

Canım İnci kötü, hastaneye gittik şimdi, boğaz da kızarmış dedi doktor, Prospan şurup verdi, bir de ağızdan doku aldı, Beta virüsü varmış, eğer ondan kaptıysa antibiyotik başlayacağız, tahlil sonucu çıkacak birazdan.

Ben de hastayım, kırgınlığım var. Halimiz pek iç açıcı değil yani. :hasta:

Pitiii çok geçmiş olsun Allah şifa versin :anne:
İkinize de..

gırıp bakıyorum kimse yazmamıs oluyor cıkıyorum hemen :işsiz:

Ben de öyle sör. Çöktük komplecek :KK53:

Benim yokluğumu kimse farketmemiş:110:

Kııaaazzz diyodum kesin birilerini unuttum aslında unutmadım da yazmayı unutmuşum. Sen de çok uzun zamandır yoksun niden :sinirli: hesap ver :KK67:

Ah camim hepimizde durum aynı in anki mutfağında hala kahvalti bulasiklarm duruyor. Çocuklar dinlenmeme hiç fırsat vermiyorlar gece küçüğü gündüz de büyüğü hiç durmuyo:ruh:

:işsiz::KK14:

Ben burnunu temizleyince kollarını bacaklarının altına aliyrm. Tabiki kıyametler kopuyo
:duduk:

Allah şifa versin piti:eek:

Biriciiikk biz tek çocukla anca baş ediyoruz sana kolaylıklar diliyorum..

Canım aynen uyku yok gece her saat uyanıyor gündüz de iki kez yarim saat uyuyor kaşık maması pirinç unu dev sütü falan yrmiyor sadece yemeklerden yiyor çok da hareketli

Benimki de 8buçuk kilo 72 cm canım hiç takmıyorum. Aynen uykusuz ve benimki de kesinlikle devam sütü kaşık maması muhallebi pirinç unlu ya da irmikli vs asla öyle şeyler yamiyo. Yumurta ve kahvaltılık bizim yemeklerden yoğurt meyve yiyo. Ben hiç kafama takmadım kiloyu. Sonuçta az da olsa alıyo ve normal sınırlar içerisinde zayıf ya da kısa değil yani. Dr da her seferinde gelişimi gayet normal diyo zaten.

Pitiii çok geçmiş olsun Allah şifa versin :anne:
İkinize de..

Ben de öyle sör. Çöktük komplecek :KK53:

Kııaaazzz diyodum kesin birilerini unuttum aslında unutmadım da yazmayı unutmuşum. Sen de çok uzun zamandır yoksun niden :sinirli: hesap ver :KK67:

Biriciiikk biz tek çocukla anca baş ediyoruz sana kolaylıklar diliyorum..

Benimki de 8buçuk kilo 72 cm canım hiç takmıyorum. Aynen uykusuz ve benimki de kesinlikle devam sütü kaşık maması muhallebi pirinç unlu ya da irmikli vs asla öyle şeyler yamiyo. Yumurta ve kahvaltılık bizim yemeklerden yoğurt meyve yiyo. Ben hiç kafama takmadım kiloyu. Sonuçta az da olsa alıyo ve normal sınırlar içerisinde zayıf ya da kısa değil yani. Dr da her seferinde gelişimi gayet normal diyo zaten.
Aynen canım benimki de öyle yemek ve kahvaltı dışında birşey yemiyor canım çok hareketli ya hic yorulmuyir bugün annem diyor ki bu çocuk da ne uyku ne durma var her gün böyle mi diyor ben anlatiyirdum inanmıyordu bugün ona bıraktım gezdim az kafam dağıldı :KK49: annemin ise başlayınca paşaya bakması beni düşündürdü zor diyor :rolleyes:

Aynen canım benimki de öyle yemek ve kahvaltı dışında birşey yemiyor canım çok hareketli ya hic yorulmuyir bugün annem diyor ki bu çocuk da ne uyku ne durma var her gün böyle mi diyor ben anlatiyirdum inanmıyordu bugün ona bıraktım gezdim az kafam dağıldı :KK49: annemin ise başlayınca paşaya bakması beni düşündürdü zor diyor :rolleyes:

1 dk durmuyo ki anacım 28 kilo aldım doğumda 23ünü verdim koşturmaktan uykusuzluktan. Gerçi bu çok iyi oldu bakma 5 kilom kaldı :KK53: Hatta onu da vermesem de olur çünkü ben çok zayıftım kuzenlerim diyo ki şu anki halime :KK70:insana benzemişsin

1 dk durmuyo ki anacım 28 kilo aldım doğumda 23ünü verdim koşturmaktan uykusuzluktan. Gerçi bu çok iyi oldu bakma 5 kilom kaldı :KK53: Hatta onu da vermesem de olur çünkü ben çok zayıftım kuzenlerim diyo ki şu anki halime :KK70:insana benzemişsin
Aynen benim ki de öyle canım bir dakika durmuyor ama benim kilo hala duruyor ya tatlı abur cubur yiyorum tutamıyorum kendimi ya yururse ne yapacam bilmiyorum hic durmaz o zaman gider kesin benim kilolar :KK9:

kızım bebekken çok tombuldu,nerdeyse kolları kavuşmayacak kadar..şimdi ergenlikte ve bildiğin çubuk kraker..oğlum zayıftı,herkes bebeye bakamamışsın hiç bişey yedirmiyonmu derlerdi..şimdi 16 yaşında 175 cm boyu 107 kilo..bence iyi beslenmeleri yeterli..her şey aslında ergenlikte belli oluyo..her şeyi yedir,depoları dolu olsun,,ilerde biriktirip patlar o merak etme,sağlıklı olsun yeterki canım
Masallah senin 16 yaşında oğlun mu var....

Back
X