0 3 aylik kiyafetleri kizim 2 ay giymisti ama neredeyse eskitmisti her gun degistiriyordum onun disinda bi de bezi sizarsa veya kusarsa bi daha degistiriyordum kiyafetleri bizimkilerden ayri nakinede sabun tozuyla yikiyordum o yuzden bol kiyafete ihtiyac oluyor ama ben ikizlerime kizimdan kalanlari giydircem 1er tane hastane cikisi alcam bi de kislik 3-6 ay kiyafetleri alcam
Sezeryanda gecelik giydirmiyorlar daha dogrusu pijama alti giymeniz sart ister gecelik altina ister ayri bi takim olarak normal dogumda da sanirim gecelik gerekiyor
Ay yok beni goren sen daha bi guzellesmissin diyi hatta ben hamile oldugumu bilmiyodum akrabalarim beni gorduklerinde sende bi sey var bi deyisiklik var yuzune isik gelmis diyolardi hamilesin sen yuzde yuz diyenler de vardi
Normalde erkek bebekte guzellesilir derler ama bana da kizimda dr.um bile sen hic dogurma cok guzellestin dedi cok kilo almistim ben. Kilom az olunca hemen goz altlarim cokuyor ondan guzellestim galiba
Sezeryanda gecelik giydirmiyorlar daha dogrusu pijama alti giymeniz sart ister gecelik altina ister ayri bi takim olarak normal dogumda da sanirim gecelik gerekiyor
Niye gecelik giydirmiyorlar ilk defa duydum bütün arkadaşlarım gecelik giydi hatta kanama oluyor diye özellikle pijama giymediler çok mantıksız geldi giydirmeme olayı
Normalde erkek bebekte guzellesilir derler ama bana da kizimda dr.um bile sen hic dogurma cok guzellestin dedi cok kilo almistim ben. Kilom az olunca hemen goz altlarim cokuyor ondan guzellestim galiba
Ben artik su erkekte soyle kizda boyle laflarina katiyyen inanmiyorum cunki bendeki belirtilerin %80i erkekdi testler bile erkek gosteriyordu ama tabii ki Tanri bilir neyin ne oldugunu yok ben daha kilo alamadim belki sonlara dogru alirim))
Niye gecelik giydirmiyorlar ilk defa duydum bütün arkadaşlarım gecelik giydi hatta kanama oluyor diye özellikle pijama giymediler çok mantıksız geldi giydirmeme olayı
İyi geceler kızlar, malum havalar bozdu.. Hasta olmaktan çok korkuyoruz. Bağışıklık icin ben zencefil zerdeçal bal yiyordum gebelikten önce. Ama şimdi yemeye başlasam .. Nasıl olur diye kafama takılıyor. Dr a gitmeme iki hafta var.
Bu arada oglusumu daha guclu hissetmeye başladım.
Sizlr maşallah çok güzel şeyler yapmissiniz, almissiniz hepsini sağlıkla kullansin yavrularimiz, ben daha başlayamadim. Bir cantamiz var sadece onlarda anneannemizin aldığı, halasının teyzesinin aldığı.. Geç kalmaktan korkuyorum. İnternetten almaya cekiniyorum ürüne dokunmak istiyorum. %100 pamuk olanlar var evet ama kendime alsam sorun değil bebis olunca yakından gormek ellemek istiyorum.