Ben yumurta ve sutu köyden getirtiyorum şimdiye kadar hep öyle yaptım ama sutu pastorize içiyorum köy sutuyle yoğurt yapıp yiyorumarkadaşlar yumurta ve sütle aranız nasıl.ben süt içmiyorum yoğurt yiyorum yumurtada taze ve organik nerden bulurum bilmiyorum market yumurtaları bayat bnce.siz nerden alıyorsunuz
Cok sagol :)yapabilir miyim diye dusinuyorimda :)Kasnak, kadnağa geçirmek için kumaş, kumaşın üstüne güpür, kurdele, iğne, iplik, makas, keçe, bulutun içi için pamuk, yapıştırıcı cnm
Habersiz bırakma canım inşallah negatif çıkar sonucunEwet tekrar yaptırcam inşallah sorun olmaz cnm
Canim ben suan hastayim vallaİyi geceler kızlar, malum havalar bozdu.. Hasta olmaktan çok korkuyoruz. Bağışıklık icin ben zencefil zerdeçal bal yiyordum gebelikten önce. Ama şimdi yemeye başlasam .. Nasıl olur diye kafama takılıyor. Dr a gitmeme iki hafta var.
Bu arada oglusumu daha guclu hissetmeye başladım.
Sizlr maşallah çok güzel şeyler yapmissiniz, almissiniz hepsini sağlıkla kullansin yavrularimiz, ben daha başlayamadim. Bir cantamiz var sadece onlarda anneannemizin aldığı, halasının teyzesinin aldığı.. Geç kalmaktan korkuyorum. İnternetten almaya cekiniyorum ürüne dokunmak istiyorum. %100 pamuk olanlar var evet ama kendime alsam sorun değil bebis olunca yakından gormek ellemek istiyorum.
Insallah zor bebek olmazlar kizim uslu oldugu halde cok yoruyor gercekten icimizde bu kadar buyuk sevgi olmasa katlanilacak is degil aslinda cocuk bakmakSen iyisin canim ya bi tanidigim 35 yasinda ve 5 kizi var en buyuyugu artik kucuklerine yardimci oluyor Allah yardimciniz olsun insAllah zorlanmazsin
Seninki iyiymiş canım malesef benim öyle bir şansm yok market sütü ve yumurtası kullanıyorumBen yumurta ve sutu köyden getirtiyorum şimdiye kadar hep öyle yaptım ama sutu pastorize içiyorum köy sutuyle yoğurt yapıp yiyorum
Sanirm bende zekai tahirde yapicm cnmm...kontrollere oraya gidip geldm..ozel oda tutup orda yapmak mantikli geliocnm ankarada isen sana zekai tahiri oneririm... ben riskli gebelik unitesinde devam ediyorum... bugun de gittim... ogleden sonra tamam biraz kalabalik ama etlik zhdh gore daha iyi dediklerini duydum... ben kiyaslama yapamiyorum... cunku etlik hast. gitmedim...
cnm ellerine saglik cok guzel olmus... :)Kapı süsümüz bitti kızlar bakın bakalım nasıl olmuş? Açıkçası profesyonel değilim elimden anca bu kadarı geldi
Tmm cnmHabersiz bırakma canım inşallah negatif çıkar sonucun
cnm ben de oyle istiyorum.. ozel oda ins bos olursa bende ozel oda istiyorum...Sanirm bende zekai tahirde yapicm cnmm...kontrollere oraya gidip geldm..ozel oda tutup orda yapmak mantikli gelio
çok geçmiş olsun canımCanim ben suan hastayim vallaKafam gozum ayri yaniyo.Dr a danismadan yeme derim ben.
Benimde kizimdan kalanlari cikarip bakmam lazim ona gore eksiklerimi alicam.Daha bi nevresim takimiyla,anakucagi aldim.Onun disinda birsey almadim.Banada dahs erken gibi geliyo ama bir yandan da hevesleniyorum.Dedigin gibi netten de cesaretim yok almaya.
benim bebeğiminde böbreklerini biraz büyük gördü doktor. ama bizimki çişini tutuyor. çişini yaptığı zaman böbrekleri normal seviyeye geliyor. Doktor doğumdan sonra geçeceğini söyledi.kizlar merhaba bebegimin hobreklerinde genisleme oldugunu soyledi dr. cok canm skldi 20.haftadayim ve 21. hafta ayrintili ultrosona gircm bu durumla karsilasan oldmu aranizda
Ben çok begendim çok tatlı olmuşKapı süsümüz bitti kızlar bakın bakalım nasıl olmuş? Açıkçası profesyonel değilim elimden anca bu kadarı geldi
Bende öyleyim canım netten kıyafet almıyorum. Civil hem uygun hemde penyeleri güzel tavsiye ederimİyi geceler kızlar, malum havalar bozdu.. Hasta olmaktan çok korkuyoruz. Bağışıklık icin ben zencefil zerdeçal bal yiyordum gebelikten önce. Ama şimdi yemeye başlasam .. Nasıl olur diye kafama takılıyor. Dr a gitmeme iki hafta var.
Bu arada oglusumu daha guclu hissetmeye başladım.
Sizlr maşallah çok güzel şeyler yapmissiniz, almissiniz hepsini sağlıkla kullansin yavrularimiz, ben daha başlayamadim. Bir cantamiz var sadece onlarda anneannemizin aldığı, halasının teyzesinin aldığı.. Geç kalmaktan korkuyorum. İnternetten almaya cekiniyorum ürüne dokunmak istiyorum. %100 pamuk olanlar var evet ama kendime alsam sorun değil bebis olunca yakından gormek ellemek istiyorum.
Geçmiş olsun.. İlk defa duyuyorum canım inş. problem olmaz. Canını sıkma. Detaylıya gir bakalım doktor iyice baksın.kizlar merhaba bebegimin hobreklerinde genisleme oldugunu soyledi dr. cok canm skldi 20.haftadayim ve 21. hafta ayrintili ultrosona gircm bu durumla karsilasan oldmu aranizda
canım sen bilirsin ama o beşikler 8 aya kadar nasıl kullanılıyormuş. Derinmi? Bebişler 5-6 aydan sonra çok hareketleniyorlar oturabiliyorlar bir yeri tutarsa kendini oturur pozisyona getirebilirler. çok derin degilse problem olmasın.Günaydın anneler.ben sonunda karar verdim.ne tahta beşik ne park yatak alcam. Su 8aya kadar kullnabilecegi sallanan besikler var ya.renkli oluyor.onlardan alcam. Sonrasinda ev drgistirecegimiz için boylesi daha iyi gibi.
Evet canim haklisin bi de onu bu hayata hazirlamak gibi hassas gorevler de eklenince Allah yardimcimiz olsunInsallah zor bebek olmazlar kizim uslu oldugu halde cok yoruyor gercekten icimizde bu kadar buyuk sevgi olmasa katlanilacak is degil aslinda cocuk bakmak
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Çok güzel tansiyon aleti benimkine de çok benziyor. Bence alabilirsin :)cherry_pie http://www.hepsiburada.com/omron-m2-hem-7121-e-compact-koldan-tansiyon-aleti-p-SGOMRONM2 canım bu tansiyon aleti nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?