- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Nefes egzersizini nasil yapacagiz anlatabilir misiniz?bünyenizle alaklı kendinizi bence korkutmayın, çok nadir geliş bozukları olmadığı sürece sıkıntı yok
mesleğim gereği bir çok normal , epidural, sezaryan doğuma girdim daha zorlanıp doğuramayan görmedim. sandığınız kadar da ürkütücü değil. sadece şimdiden hazırlanmaya bakın.
3 tavsiyem var
bol su, bol yürüyüş ve bol nefes egzersizi yapın
doğumunuzda size çooook faydası olacaktır
Nefes egzersizini nasil yapacagiz anlatabilir misiniz?
Evet insan gittikçe sabırsazlanıyor Biranönce opüp koklamak istiyor..Ay heyecan bastihayirlisiyla bebisleriimizi diguralim ben artik sabirsizlaniyorum
Sagol canım hepimizinkine maşallah.. :)Oyy maşallah melek yaaa kırk bin kere maşallah annesi :)
yok artık ya o nasıl bir cümle öyleHastanede bir ebe bana kısa boylularin normal doğumu zor oluyor dedi. Ben 1,55 olduğum için bana söyledi direkt. Sanırım Sezeryan olacağım
amin canım sagol
Maşallah paşaya. Çok net gözüküyor. Yarın darısı başımıza sağlıkla insallahBuda bizim fotomuz maşallah benim paşamaasker selamı çaktı benim minnoşum
Allah yardımcısı olsun biz 5 ayda bu kadar alıştık sahiplendk 9 ay bekle sonraÜyelerden biri Bebeğini kaybetmiş yaaa....Allah sabır versin...Allahım meleklerimizi Koru....
Benim de kısa boyum ama bu biraz vücut yapısı ile alakalı bence. Şimdiden telaş yapmayın. :)
boyum 176 o zaman normal mi düşünsem sezaryen olurum gibi geliyo ama :) çok saçma ilk kez duydum bunu :) bnm annemde 155 falan üçümüzü de bir çırpıda normal doğurmuş :) inşallah ona çekerimBenim boyumda 152. Anneminde.
Annem beni on dakikada kardeşimi de benden biraz uzun sürede doğurmuş
Kim ne diyorsa tıka kulağını
Görümceme hamile haberni verdiğim sırada(!) bana senin çatın dar (ne ara muayene ettiyse?) sen normal doğuramazsın demişti
He hee dedim geçtimRabbim başka türlüsünü yazmadıysa normal doğuma hazırlıyorum beynimi :) herkese inat
Hayırlısı ne ise o sekilde olsun sanirim boydan daha cok cati ile ilgili.. Annem zor dogum yapmis ona cekmem insallah :) normal çok istiyorum..Benim de kısa boyum ama bu biraz vücut yapısı ile alakalı bence. Şimdiden telaş yapmayın. :)
yani sonuçta vücudumuzda bir bebek ve çeşitli organlar oluşuyor.sağlıksız değildir de yapıyla ilgili heralde.bilemedimkorkutmak istemis seni sanirim fazla kilo alma diye.. ama yani maalesef alicaz .. hic almayanlar aslinda kilo verenler oluyor ben pek saglikli bulmuyorum..
9.ayda da alisveris yapmistim tek gebelikse agir olmaz ama ne olur ne olmaz erken dogum icin de hazirlikli olmak lazim en azindan birer hastane cikisi gibi seyleri hazir etmek lazim9 ay mıı, gec olmazmı agırlasmazmısın
Ben de henuz bısey almadım bu ılk aldıklarım, arabayı ne alacagımı belırledım, bbek odasını da gelecek ay bakıcam
Göz muayenesi ile çatının dar olduğunu anlamış helalBenim boyumda 152. Anneminde.
Annem beni on dakikada kardeşimi de benden biraz uzun sürede doğurmuş
Kim ne diyorsa tıka kulağını
Görümceme hamile haberni verdiğim sırada(!) bana senin çatın dar (ne ara muayene ettiyse?) sen normal doğuramazsın demişti
He hee dedim geçtimRabbim başka türlüsünü yazmadıysa normal doğuma hazırlıyorum beynimi :) herkese inat
Hic uzulme catlasinlar kim bilir onlar kac kilo aldilar da veremediler keske ben de az kilo alsam 59la hamile kaldim 65im su an. Gerci ikiz ama yine de cok fazla. Ustum kilo almadi altima da gobek kismi haric eski dar pantolonlarimi giyebiliyorum sirf bebeklere gobege de bu kadar kilo cok fazlaCanım art niyetle söyleyince insan sevinemiyor.
Hic bi sey alamiyorum ablasinin kiyafetlerini kullacaklarKızlar bebeğinize ne aldınız
En guzelı de bu zaten , o kıyafetler kac kez gıyılıyorkı hemen buyuyor bebeklerHic bi sey alamiyorum ablasinin kiyafetlerini kullacaklar
Cnm seninki farkli ikiz miş o yüzden normal cnm. Sağlık la al kucağına inşallahHic uzulme catlasinlar kim bilir onlar kac kilo aldilar da veremediler keske ben de az kilo alsam 59la hamile kaldim 65im su an. Gerci ikiz ama yine de cok fazla. Ustum kilo almadi altima da gobek kismi haric eski dar pantolonlarimi giyebiliyorum sirf bebeklere gobege de bu kadar kilo cok fazla
Ay ne güzel cnm üç tane çocuğun mu olacakHic bi sey alamiyorum ablasinin kiyafetlerini kullacaklar
inş seninkininde güzel bir pozunu yakalar. Bugun doktor bana dediki sen 10. Veya 11.hastasın .. daha düzgün poz yakalayamadık hepsinin elleri yüzündeydi dedi.. :) :) inş yüzünü kapamazMaşallah paşaya. Çok net gözüküyor. Yarın darısı başımıza sağlıkla insallah
Nasil oldugunu bilmiyorum ama katlanir silinebilir olmasina dikkat edin ben oturdugu kismi cikarip makineye atiyorum bi ark.im katlanmayan almis kocaman cok yer kapliyor cocuk sandalyede oturmaya basladiginda da kaldiracak genislikte yer bulmak zor oluyorKızlar selam :) ebebekte 55 tl'ye mama sandalyesi var. Dün gördüm çok şaşırdım ama almadım bu kadar ucuz olması düşündürdü beni ama bi yandan bu kadar inmişken kaçırmakta istemedim gören duyan oldumu nasıl bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?