2016 Şubat Anneleri

canim normal ultrasonla nasil gordu doktor. bana dun karsilastigi bi kadini ornek verdi ikilisi normalken kalpte parlaklik ve beyinde ufak bir kist icin amonosentez olup down cikmis. o yuzden bana birakti ,2bin tl cok para ama bilmiyorum
Canım ayrıntılı da çıktı bende sonra ben başka doktora gittim. O normal ultrason da baktı bn öyle birşey görmüyorum korkulacak birşey yok dedi

Canım ayrıntılı da çıktı bende sonra ben başka doktora gittim. O normal ultrason da baktı bn öyle birşey görmüyorum korkulacak birşey yok dedi
anladim canim,umarim yoktur bisey cok endiseliyim su genetik testi dusunuyorum bakalim yarin kendi doktorum ne diyecek

Gunaydin annisler :) ya siz sola nasil yatiyorsinuz. Benim oglan solda ve sola donunce cok hareketleniyor uyuyamiyorum onun hareketlerinden. Sirt ustu yatinca duruluyor.
ben neredeyse her şekilde yatıyorum nerde olduğunuda cok hissetmiyorum acıkcası bende mi bi gariplik var acaba :S sırf dr um dediği için sola dönük uyuyorum gerçekten aslında en rahat o. eğer cok rahatsız oluyorsan yataga üçüncü yastığı erken al sonucta son aylarda hep karnımıza sırtımıza yastık koyup yatacagız rahatlatır die düşünüyorum bacağını bile ustune atsan rahatlatır

Bu gece ilave yastigi deneyecegim canim. Faydasini gorurum ins.

Kızlar bir arkadaşımla konuştum 2 aylık oğlu var sünnet ettirdiler bana kesinlikle 2 ay bekleme hemen yaptır huzurlu çocuk huzursuz oldu resmen diyo bu hali bile büyük daha minikken hallet falan dedi. yeni doğduğunda hemen sünnet ediyorlar mı? Bilgisi olan var mı?

bende dun paylaşmıstım kalpte parlaklık değilde basın arkasında ödemden dolayı amniyosentez önerdiler son haftadasınız amniyosentes için düşük ihtimali cok cpokk küçük hemen o akşam yaptırdım ben basit bir işlem diğer test sanırım yurt dısına gönderilen sonucunun daha uzun surede geldiğini söyledi dr umuz cok gerek görmedi amniyosentez ve 23-23 haftada fetüs kalp ekosu isteriz dedi bu bas arkasında ödem kalp ile de ilgili olabiliyormus cunku ama görüntüde kalp normal detaylıda da bi sorun cıkmadı ikili de de biz amniyosentezi tamamen profun özel kliniğinde 800 e verdik eşim hekim belki ona biraz indirim payı vardır diğer işlemi de sonucu gec cıkacağı için sormadık bile.. tum bu işelmeleri yaptırırken kendi uzman dr umuza cok güveniyoruz hep iletişim halindeydik hep rahat olmamızı söyledi stres cunku herşeyden kötü etkiliyor bende dedi 33 yasında oldugum için yaptırdım dedi amniyosentesi bişey olmaz rahat olun dedi

ediliyor ama o kadar erken gerek yok tamam bebekken daha bilinçlenmeden bez kullanırken iyi bir cocuk cerrahına yaptırmak faydalı ama doğar doğmaz önermiyordu bizim cocuk cerrahları cocugun ödemi bile duruyor yazık günah ya :)

Ya kızlar ben sebamed düşünüyorum ama şampuanı göz yakıyor diyorlar siz duydunuz mu yada gerçekten öylemiii
ben bir buçuk yaşındaki kızıma kullanıyorum memnunum yakmıyo en azından bizim kızda gözünü yaktığına dair bi emare görmedim bundan önce büchen kullanmıştım oda iyi ama bunun kokusunu daha çok beğendim ve saçınıda yumuşacık yapıyo buchena göre

ayy çok teşekkür ederim yaa sevindim bunu duyduğuma o zaman sebamed tamamdır benim için..

canim kalpte parlaklik down belirtisi oldugu icin riskleri soyledi. cok endiseliyim
Harmony yaptırabilirsin, kan alıyorlar ve bebekteki bir takım hücre kalıntıları anne kanına geçtiği için onlar üzerinden genetik test yapıyorlar. Ben 12. haftada risk olduğu için değil doktorum önerdiği için yaptırdım, bebeklerim bu kadar büyümüşken yaptırır mıydım bilmiyorum açıkcası. Ama amniyosenteze alternatif olduğu için öneriyorlar. Fiyat konusunda da iyi bir merkezde amniyosentezde o fiyatlarda hatta daha yüksek olan yerler çok. Kardeşime geçen yıl sırf o aptal ikili testi riskli çıktı diye 2000 küsür liraya amniyosentez yaptırdı bu sene daha fazladır. Ama amniyosentezdende korkma o da bi kaç dakikalık bir işlem ve ehil ellerde yaptırırsan sıkıntı olmaz inşallah. Test için de doktorunun anlaşması olan bir merkez seçersen daha uygun bir fiyata yaptırabilirsin ama dolar bazında ödemiştim ben o yüzden dolar euro çıktıkça testin fiyatıda uçuyor
Çok iyi usg uzmanları var açıkcası onlardan da görüş alabilirsin, ankarada Eyüp kici var mesela, o da birşeylerden şüphelendiğinde amniyosentez yaptırsan iyi olur diyor bi problem yoksa da endişelenme bir şey yok diyor.
Şu anda önemli olan kendini üzüp yıpratmaman çünkü ortada sadece risk var net olan bir şey yok

Son düzenleme:

Canim eminim bebegin gayet saglikli..
Ama insanin elinde olmadan azicik kotu bisey duydu mu ciddi endiselere kapilmasi normal..

Bol bol dua et..
Ben olsaydim 2.000 tl lik test falan yaptirmazdim herhalde..
Allah hepimizin bebeklerini korusun..sag saglim kucagimizda gostersin..

Bnde doğduğunda olsun istiyorum ama eşim ve ailem razı değil

Ben hepsini bübchen marka aldım,tamamen bitkisel ürünlermiş kullananların yorumları çok iyiydi memnun olmayan yok gibi

canim aminosentezi onermedi sana birakiyorum ama gerek yok dedi
bakalim yarin kendi doktorum sonuclara bakip ne yorum yapacak,o yaptir derse genetik testi yaptiricam,su an butcemi sarsabilecek bir para ama eger risk varsa yapacsk birsey yok

canim benim gittigim doktorda prof cem batukan alanunda cok iyi ve aminosentezin 500bebekte bir dusuk riski var dedi,sadece bir bulgudan dolayi sana onermem dedi ama kendi doktorunlada konus dedi tabi. eger yaptirirsam genetik testi yaptiricam bakalim yarin doktorum ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…