- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
bende sola dönünce rahat yatıyorum. sağa dönünce hep rahatsız oluyorum. :)uyku sorunu bendede başladı. ssola dönünce kalbim sıkışıyor sağa sönsem rahat edemiyorum düz hiç yatamıyorum
ben kremini yağı şampuanı hepsini komili aldım. iyi dediler umarım beğenirim[/QUO
Öneriler çok ama işte bebişe göre değişir diye düşünüyorum bende sebamed düşünüyorum zaten sadece şampuan ve vücut yağı alıcam sudocrem ve hametan alıcam pişik içinde inşallah
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben depresyona girdim galiba sürekli doğumu ve sonrasını düşünüp duruyorum annemle konuşuyorum o nasıl olur bunu nasıl yaparım diye oda bebek bakımı tecrübe ettikçe öğrenilen bişey diyo ama ben en basiti tırnaklarını kesmeye bile korkarım kıyamam bi zarar verirsem dye diyorum bi sürü kitaplar okuyup araştırma yapıyorum videolar izliyorum sürekli bunlarla uğraştığım içinde aklımdan çıkmıyor sanırım ama nekadar okusamda izlesemde kendimi hep bi eksik hissediyorum keşke işte olsaydım belki ozaman bukadar kafaya takmazdım
bı sorun oldugunu sanmıorum aa tabıkı bunu doktorunla paylaşYok canım sürekli olmuyor, genellikle akşam oturunca yatarla oturur pozisyon arasında oluyor, ama yinede p.tesi randevum var doktoruma sorayım, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
yaşamak düşünmeketen çok daha kolaydır denir canım.aslında her işte böyle değil mi ? bir şeyi düşünüyoruz ah nasıl olcak vah nasıl olcak.. sonra iş gerçekleşince ammmaaaan boşuna takmışım diyoruz. bence bir süre ara ver kitap vs. okumaya. daha vakit var hem yine okursun. kafanı dağıt bence bebeiş olunca boşa takmışım diyeceksin :) hem annen yardım eder zaten.Merhaba kızlar nasılsınız? Ben depresyona girdim galiba sürekli doğumu ve sonrasını düşünüp duruyorum annemle konuşuyorum o nasıl olur bunu nasıl yaparım diye oda bebek bakımı tecrübe ettikçe öğrenilen bişey diyo ama ben en basiti tırnaklarını kesmeye bile korkarım kıyamam bi zarar verirsem dye diyorum bi sürü kitaplar okuyup araştırma yapıyorum videolar izliyorum sürekli bunlarla uğraştığım içinde aklımdan çıkmıyor sanırım ama nekadar okusamda izlesemde kendimi hep bi eksik hissediyorum keşke işte olsaydım belki ozaman bukadar kafaya takmazdım
Seni çok iyi anlıyorum benimde kaygılarım var her anne adayı gibi hele de ilk çocuksa çok daha normal bence bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bir kahramancasına güçlü hissedip herşeylerini kendimiz yapıcaz şimdi belki bilememekten böyle kaygılı ve düşünceliyiz..
yaşamak düşünmeketen çok daha kolaydır denir canım.aslında her işte böyle değil mi ? bir şeyi düşünüyoruz ah nasıl olcak vah nasıl olcak.. sonra iş gerçekleşince ammmaaaan boşuna takmışım diyoruz. bence bir süre ara ver kitap vs. okumaya. daha vakit var hem yine okursun. kafanı dağıt bence bebeiş olunca boşa takmışım diyeceksin :) hem annen yardım eder zaten.
haklısın canım o kadar saçma sapan şeyler varki insanda şüphe bırakıyor işteYaa daha guclenicekler ne yapcaz o zaman
Canim ben kestirdimde boyattimda valla boyle seylere inanmayin kuzum ya :))
Cnm bende de ekojenik barsak izlendi ayrıntılı ultrason da. Sonra başka doktora gittim normal ultrason da baktı bn öyle birşey görmüyorum dedi ayrıca olsada tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi bazı dönemlerde gözüke bilir dedi korkma rahat ol dediBen bugun 20+5 de ayrıntılı ultrasona gırdım
Acıkcası canım sıkkın
Bebegımın gelısımı normal, organlarında sorun yok ama bebegın kalbınde parlaklık var dedı. Bır de tansıyon problemım olabılırmıs yanı gebelık zehırlenmesı ıcın onlem acısından takıp edılmelıymısım
Doktorum konusunda cok ıyı, tek tek tum organlarını ınceledı. Kalpte parlaklık tek basına belırtı olamazmıs ve bu yuzden amımosentez onermem cunku dusuk tehlıkesı var dedı. Ama kendı doktorunla da konus oyle karar ver dedı. Onun dısında kanda bakılan bır test var harmony testı onu onerdı %99.5 down sendromunu yanı kromozal anomalıklerı gosterıyormus. Amonısentez %100, ıkılı test %90 mıs. Ikılı testım normal cıkmıstı benım
Benımle aynı sıkıntıyı yasayan varmı, ıcım ıcımı kemırıyor, amınosentez yaptırmıycam ama harmony testı dusunuyorum. Internetten bır ıkı yerı aradım 2bın tl dedıler.
aynen gece yatağa bi yataym 5 dk sonra başlıyo istisnasız :)))Ben de hissediyorum canım ev işi yaparken elimi karnıma koymama gerek kalmıyor artık:) benim bebis geceleri çok daha haraketli beni uyutmuyor :)
Canim iyisini doktor bilir ama bana bebek buyudukce rahim kasiliyo agrin normal demisti kasiklarim agriyodu belim hamile oldugum gunden bu yana agriyo yukun agirlasinca bel agrisi olurKızlar kaç gündür yatarken rahatsız oluyorum ağrım oluyor şimdi de belim ve Karnım ağrıyo
Ewet cnm yinede insan tedirgin oluyor.Canim iyisini doktor bilir ama bana bebek buyudukce rahim kasiliyo agrin normal demisti kasiklarim agriyodu belim hamile oldugum gunden bu yana agriyo yukun agirlasinca bel agrisi olur
Evet hayati cok guzel ama ismin anlami bazi yerlerde zor güçlü dayanikli diye gecio bazi yerlerde müsibete uğramış yazio o yuzdende biraz kafam karisti sizde bi arastirma yapin. Bende kimseyi takmiorm konussunlar cogu cahil sahabe hayati okumayan bilmeyen dizi isimleri meraklisi insanlar...ayyy evettt :) musab diyorum mubarek zat dıyorum ... amannn musaffff derler kızzzz dıyenler oluyor :) aslında affan ı ben cok ıstıyorum musabı da esım sahabe efendımıze olan hayranlıgından dolayı koymak ıstıyor . ama kımseyı takmıyorum cunku kocaman bı lıste yaptık ınan kı herkes bı kulp buldu mılletı memnun edemeyızz
canim kalpte parlaklik down belirtisi oldugu icin riskleri soyledi. cok endiseliyimCnm bende de ekojenik barsak izlendi ayrıntılı ultrason da. Sonra başka doktora gittim normal ultrason da baktı bn öyle birşey görmüyorum dedi ayrıca olsada tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi bazı dönemlerde gözüke bilir dedi korkma rahat ol dedi
Kızlar sizce Eymen ismi nasılEvet hayati cok guzel ama ismin anlami bazi yerlerde zor güçlü dayanikli diye gecio bazi yerlerde müsibete uğramış yazio o yuzdende biraz kafam karisti sizde bi arastirma yapin. Bende kimseyi takmiorm konussunlar cogu cahil sahabe hayati okumayan bilmeyen dizi isimleri meraklisi insanlar...
Ekojenik barsak da onun belirtisiymiş cnm 4 gün uyamadım ama Doktorum korkma dedicanim kalpte parlaklik down belirtisi oldugu icin riskleri soyledi. cok endiseliyim
canim normal ultrasonla nasil gordu doktor. bana dun karsilastigi bi kadini ornek verdi ikilisi normalken kalpte parlaklik ve beyinde ufak bir kist icin amonosentez olup down cikmis. o yuzden bana birakti ,2bin tl cok para ama bilmiyorumEkojenik barsak da onun belirtisiymiş cnm 4 gün uyamadım ama Doktorum korkma dedi
Ben bugun 20+5 de ayrıntılı ultrasona gırdım
Acıkcası canım sıkkın
Bebegımın gelısımı normal, organlarında sorun yok ama bebegın kalbınde parlaklık var dedı. Bır de tansıyon problemım olabılırmıs yanı gebelık zehırlenmesı ıcın onlem acısından takıp edılmelıymısım
Doktorum konusunda cok ıyı, tek tek tum organlarını ınceledı. Kalpte parlaklık tek basına belırtı olamazmıs ve bu yuzden amımosentez onermem cunku dusuk tehlıkesı var dedı. Ama kendı doktorunla da konus oyle karar ver dedı. Onun dısında kanda bakılan bır test var harmony testı onu onerdı %99.5 down sendromunu yanı kromozal anomalıklerı gosterıyormus. Amonısentez %100, ıkılı test %90 mıs. Ikılı testım normal cıkmıstı benım
Benımle aynı sıkıntıyı yasayan varmı, ıcım ıcımı kemırıyor, amınosentez yaptırmıycam ama harmony testı dusunuyorum. Internetten bır ıkı yerı aradım 2bın tl dedıler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?