2016 Şubat Anneleri

Ya aslında bende son aya bırakmak istiyordum ama son aya yatağını ve kendi lohusa ihtiyaçlarımı ekleyeyim dedim hepsini toplu alma şansımda yok o yüzden dedim işte alayım
Ewet cnm . Hepsini birden almak zor olur bende bu hafta beşiğe bakacam

Magnezyumu uzun suredir iciyorum canim..bacak kasilmalarim icin vermisti doktorum..doktora kesinlikle danisacagim..her uzandigimda oluyor cunku.. allah hepimize sag salim vakti zamaninda saglikli dogumlar nasip etsinnn
uzandıgında oluyosa yalancı kasılmadır o ama yıne de doktoruna sor gercek kasılma ıse önleyecek ılaçlar verırler

Günaydın kizlar.
Artık geceleri uyuyamıyorum ben yaaa sancım agrim sizim yok ama sanki yatak kenarlarima batıyor. Saga yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor biraz sırt üstü yatayim diyorum olmuyor şimdiden bünye gece uykusuzluğuna alıştırma yaptırıyor bize

uzandıgında oluyosa yalancı kasılmadır o ama yıne de doktoruna sor gercek kasılma ıse önleyecek ılaçlar verırler
Benimde akşam otururken arada böyle sanki top gibi oluyor, karnımın bir yerinde toplanıyor, kasıyor orayı, benimde hoşuma gidiyordu aslında, sakıncalı mı?
aynen katılıyorum ama ilk bebek heyecanı olunca ınsan ya en ıyısını alayım dıye en pahalısına yönelıo
Evet kızlar, bende hep pahalı olanları beğeniyorum, eşimle zor anlaşıyoruz, bebek arabası chicco late way i beğeniyorum ama eşim çok pahalı diyor, ne yapcaz bilmiyorum, ama napayım onlar daha güzel, hevesim kalsın istemiyorum

cnm ben daha once erken dogum yasadım bu kasılma denen sey boyle oluyo bebek toplanıyo dıyosunuz ya o bebek degıl rahım kasılıyo yuvarlar olup tam tepede toplanıyo ve sonra dagılıyo sancılı da olabılıyo sancısız da olabılıo ama 26. hafta cıvarında bu kasılmalar olacak zaten onemlı olan duzenli olması duzenlı ıse ıs sıkıntılı ama bı tane olup bı kaç saat sonra bı tane daha oluyosa onlar normal surecte olması gereken kasılmalar yaı yıne de doktorunuza sorun ama onemlı olan duzenlı olması oyle uzanınca oturunca falan degıl sureklı oluyosa hemen dra basvurun

D
Demi ya öyle hep pahalıya gidiyoruz kadınlar

Yok canım sürekli olmuyor, genellikle akşam oturunca yatarla oturur pozisyon arasında oluyor, ama yinede p.tesi randevum var doktoruma sorayım, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

ben kremini yağı şampuanı hepsini komili aldım. iyi dediler umarım beğenirim

bende bikaç gündür zor uyuyorum. yatağa yattığım zaman vücudum hep huzursuz. rahat edemiyorum. bel ve karın ağrım var.
uyku sorunu bendede başladı. ssola dönünce kalbim sıkışıyor sağa sönsem rahat edemiyorum düz hiç yatamıyorum

Kizlar bisey sorucam bilen varsa lutfen cevaplasin aklima takildi. Bebegin cinsiyyeti iliski oldugu gun mu olusuyor anne karninda yoksa 10-20 gun sonrasi mi?
döllenme zamanı. yani babadan x ya da y kromozomu gelmiş oluyor zaten döllenme aşamasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…