bende öyle düşünmüştüm. aldırmayayım bari :)
sütyen 90 beden gelmiş bizim mağazaya ona çok üzüldüm.
Ben sütyene bakmadım unutmuşumama cup'lı emzirme sütyenleri varmış onlar daha kullanışlı olur diyorum penye istemiyorum pek
Evet canim almis esim bence bebek yastigi ve yorgani kesinlikle alinmali,battaniye esim almis ama begenmedim ben,bizde bebek kuveti vardi o yuzden sadece kovasini almis onu da cok begendim.Biberon ve emzikte gayet guzel canim.Birazdan fotolarida yuklerim.
Battaniye yi benim esimde beğenmemiş kalitesi iyi değilmiş onun dışında herşey gayet güzel dedi akşama gorucem bende aldıklarınıhayırlı olsun. bizim a101 de de 6-18 emzik ve biberon varmış. o yüzden almadık. diğer ürünlerin hepsinden aldık.
battaniye hariç. gidip göremediğim için nasıldır bilemedim? battaniyenin kalitesi nasıldı beğendin mi?
Sutyeni 1beden buyuk alin sutle dolunca cok sisiyor goguslerbende öyle düşünmüştüm. aldırmayayım bari :)
sütyen 90 beden gelmiş bizim mağazaya ona çok üzüldüm.
evet istanbuldan gelmesi kargosu ne tutar bilemiyorum. ben istanbulda olduğum için gidip gördük de mağazada.
etrafımızda herkes erol mobilya öneriyor bize. şu boya işi fena, sağlıklı olması lazım. eskiden bunlara hiç önem verilmezdi ama şimdi en çok bunlara önem veriliyor.
1650 de uygun tabi kalitesi modeli içinize sindiysezaten ben uzun süre kullanacağımızı düşünmüyorum.
ya çocuğun ya benm zevkim değişecek.
Reklamlarda civildeki battaniye 15tl diye gordum ama gidip bakmadim nasil olduguna eksiginiz varsa bi ugrayin buyuk ihtimal a101den daha kalitelidir battaniyesiBattaniye yi benim esimde beğenmemiş kalitesi iyi değilmiş onun dışında herşey gayet güzel dedi akşama gorucem bende aldıklarını
Sutyeni 1beden buyuk alin sutle dolunca cok sisiyor goguslerhatta ben kalkan da kullanmistim evde onu da kullaninca 2beden buyukler iyi gelmisti
Hanımlar ben 25+2 haftalığım bebeğimi bir gün çok ve net hissederken diğer gün az ve seyrek hissediyorum normal mii bazen çok endişeleniyorumrandevuma da daha var
3 yil once aldik canim Kanz enigma 2020 diye hatirliyorumH
Hangi model canım?
Kizlar ben kislik kalin ponco ariyorum, mont tipi birsey aslinda.. hamilelik disindada giyinebilirim diye dusunuyorum, malum soguk havalar kapida.. alabilicegim bir yer biliyormusunuz?
Kizlar ben kislik kalin ponco ariyorum, mont tipi birsey aslinda.. hamilelik disindada giyinebilirim diye dusunuyorum, malum soguk havalar kapida.. alabilicegim bir yer biliyormusunuz?
Canım orta sehpanı evidea dan mı aldınYerim ya onun herseyini seviyorum ne alsam seviyorum
geçenGebelik şekeriyle ilgili bilgisi olanlar bakabilir mi kızlar,şeker yüklemesinde açlık şekerim 97,1 saat sonra 145 çıkmış sanırım 140 sınırmış doktorumla randevuma daha var ne dersiniz 100lük yükleme ister mi sizce yoksa diyet mi önerir acaba
Canım orta sehpanı evidea dan mı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?