2016 Şubat Anneleri

Hanımlar ben 25+2 haftalığım bebeğimi bir gün çok ve net hissederken diğer gün az ve seyrek hissediyorum normal mii bazen çok endişeleniyorum randevuma da daha var
nORMAL CANIM BEN İKİ GÜN ÖNCE GÜN BOYU HİÇ HİSSETMEDİM AMA DÜN AKŞAM BAYAĞI HAREKETLİYDİ MAŞALLAH.

Ben de yetiştirdim A101 e milleti :))) Bize de babaannemiz küvet kova tas ve emzik almış. Halamız da askısını almış.

Bizde oğluşumla eksik kalmayalım diye a101 e koşturduk.oturduğum yer sakin ve 3 tane market olduğundan herşey duruyordu battaniye hariç aldım hepsinden

Ne varsa aldım :) 3 tane A101 var bizim burda birinde yoksa diğerinde buldum battanıyeyide aldım illaki lazım olur kullanılır dedim. Bebeklerimize sağlık ıcınde kullanalım insallah
Bizim a101e de nevresim takimi yorgan battaniye gelmemis bi tek onlara bakacaktim hosuma giderse alacaktim kasiyere sordum bazen sonradan geliyor dedi o sira sevkiyat geldi gitti sordu gelmis ama rafa yerlestirmesi 1saati suruyormus sayim falan yapiyorlarmis esim bakacak artik ayirabilirim dedi kasiyer

Ben 07:45d magaza önündeydim bi sokak köpeği birde ben neden o kadsr erken gittim eşim işe giderkwn çarşıya indim bize yakın değil mesfa var her neyse
Aldıklarım ;
@yorgann takım
@En minik kek kalıbı 2.5 cm filan mavi 2 tane
@Askılik aldim ama çok beğenmedim
@Ayakkabı büyük ama çorap niyetine aldım ince
@alez
Başka mağazadan
@dalın yumuşatıcı
@dalan deterjan
Uni babynin bebek kulak çubuğu
Biberon fırçası a 101de yoktu
Ayrıca yazin a101den ucakli nevresim almıştım.
Battaniyeyide öz dilekten.

Canım sen neden sezaryen olmuştun.eşimlede konuştuk stres yapma 7. Ayda doğuma yakın karar verirsn diyo

kızlar benım soldakı kızımın hareketlerı var ama sagdakı oglumun dunden berıdır hareketlerı yok ... normal mi bilemedim... doktora gideyim mi sizce...

askiminaskiyim
Canım en iyisi bu konuları güvendiğmz insanlarla konuşmak.ben annenle konuştum çok rahatlattı bni tbi hala korkuyorum ama en azındn doğruca anlatıyor.üç kez normal doğum yaptı

Nevresim ve yorgan kalmamış anca gittm çok üzüldüm ya ):
Ben yorganı almakta kararsız kaldım ama alsamıydımki battaniyeyi ve yorganı almadım.ikişer tane emzik ikişer biberon banyo seti biberon fırçası nevresm aldım.hepsi kaliteli duruyor sanırm eşim gelince yorganı da almaya giderm bide şu emzirme sütyenini görümcem almış hiç memnun değildi bnde vazgeçtm

kızlar benım soldakı kızımın hareketlerı var ama sagdakı oglumun dunden berıdır hareketlerı yok ... normal mi bilemedim... doktora gideyim mi sizce...
Genelde kizlar hareketli oluyor canim insallah bi sorun yoktur zaten her gun her dk hareketlerini hissetmemiz icin daha erken

askiminaskiyim
Canım en iyisi bu konuları güvendiğmz insanlarla konuşmak.ben annenle konuştum çok rahatlattı bni tbi hala korkuyorum ama en azındn doğruca anlatıyor.üç kez normal doğum yaptı
maşallah.. benim annemde anlatıyor, hatta bende doğumu o kadar güzel geçmiş ki..
bakalım zaman göstericek ne olacağını. şeker çıktı bende belki erken doğum bile olabilir

iyi günler kızlar.bu 2. hamileliğim . inş. bir kızım olacak. ilk hamileliğim bu kadar zor geçmedi.kolumu kaldıracak halim yok.kız bebek bekleyenler herkes aynı durumda mı?

Ben de A101'den geldim şimdi kızlar çok ciciler herşey:) heyecanla bulabildiklerimi aldım. Minik boy biberon (0-6 ay), 2 tane askılık, yatak koruyucu, kova, maşrapa ve biberon fırçası aldım. Puset de vardı aslında ama tutma yeri çok hoşuma gitmedi yatma bölgesi çok güzel gözüküyordu yumuşaktı da işte kulbu kırılır diye almadım. Emzirme südyeni yoktu onun için modellife'a üye oldum ordan da geliş fiyatıyla 10a falan geliyor. :)

Bende kova maşrafa biberon emzik korucuyu alez aldm. Yorganla nevresim olmadığına çok üzüldm ama annem memlekette nevresimi bulmuş emzirme sütyeninde bende çok kararsızm arkadaşm aldı ama çocuk dokunmak istediği için çok huzursuz oldu arkadaşmda kullanamamıştı.

bende çalıştığım için dünden kv yi tembihlemiştim. sağolsun sabah erkenden gitmiş yorgan battaniye biberon fırçası askılık ve bi patik almış. daha görmedim bile akşamı iple çekiyorum :):)

maşallah.. benim annemde anlatıyor, hatta bende doğumu o kadar güzel geçmiş ki..
bakalım zaman göstericek ne olacağını. şeker çıktı bende belki erken doğum bile olabilir
Üzülme canım bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım da doğum şekli farketmez.inşallah bebişlermiz vaktinde ve sağlıkla gelir.bizde bu sıkıntılı ve stresli günleri atlatırız

bende emzirme sütyeni ve lohusa takımı için modellife üye oldum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…