2016 Şubat Anneleri

Ben sadece 2 li yaptırdım diğerlerine gerek görmedi doktor.
Canım göztepe minibüs yolu üzerinde bildiğim ve çok güvendiğim özel bir doktor var. ilgilenirsen iletişim bilgilerini vereyim.
Olabilir canım gönderirsen sevinirim. Önümüzdeki hafta ataşehir agız ve diş saglıgına gidecegim oradada yapmazlarsa özele gidecegim.
biri bana günün menüsünü söylese o kadar sevinirim ki
Bizde yoğurt çorbası ve bamya var

Bu idrar tahlili yaptıranlar saglık ocagındamı yaptırıyor. Bizimki yapmıyormuş.

Canim bir kereligine yuksek ciktiysa 3un de uzerinde olmadigi icin onemsememistir dr belki. O anki strese bagli olarak yuksek cikmis olabilir icini ferah tut

cherry_pie
Canim bende de var tiroid. 8 cikti ilac kullaniyorum. Ablamin hamileyken 4 cikmisti ilac vermemisti doktoru. Yigenim masallah 3. Sinifa gidiyor . çok akilli çok zeki. Hic sikinti yapma değerin iyi bence

Kızlar valla iyi ki varsınız ya :) çok rahatladım gerçekten. Ben kendimi suçladım neden kadın doğum doktoruna güvenip endokrine gitmedim diye ondan çok üzüldüm benim yüzümden bebeğime bişi olursa diye. Allahtan değerim çok yüksek değil Cidden ama yüksek olsa bile öyle birkaç kereden bişi olmuyormuş anladığım kadarıyla.
Nolur nolmaz diye yarın özel bi hastanede profesörden randevu aldım bütün eski tahlillerimi de götüreceğim yorumlasın bakalım. Bir de hastane kampanya yapmış başka bir bölümde de ücretsiz muayene olabilecekmişim atladım tabi kadın doğuma :))
Ben normalde Gata ya gittiğim için ultrason görüntülerinden hiçbişi anlamıyordum. O yüzden özel hastanenin cihazı çok iyidir diye düşünüyorum çok heyecanlıyım belki yüzünü görürüz oğluşun bu sefer :) ben detaylı ultrasonda da yüzünü kapattığı için görememiştim.
Tekrar hepinize teşekkür ederim kızlar :)

ES-ER Canım çok haklısın inşallah bebeklerimizi sağlıkla alacağız kucağımıza :) Allah'a emanet onlar... Biz elimizden geleni yapalım da.
Yarın seni de haberdar ederim doktorun söylediklerinden inş.
Doktor sana iyot kullanmanı önermiş miydi bu Arada canım? İnternette öyle de yazıyor.

bende yemekte yok poff saat 8 den sonra ne yapılırki kahvaltımı yapsam acaba yumurta falan güzel olabilir

Sağlıklı gebelik rehberi die Bi kitap elimin altında bide sağlık bakanlığının dökümanları hep elimin altında ama ben cocuk için kitap hiç duymadım :)

evet hep gebelikle ilgili kitaplar var daha çok...

hani istediğim bebeğimi karnımdaykende eğitebilmek onun beyin gelişimine çabuk dillenmesine zeki olmasını falan çok istediğim için yiyecekler dışında kitap da okuyayım diyorum ama güzel b kitap bulamıyorum.

hatta bazen diyorum acaba matematik, fizik kimya biyoloji tarih mi okusam çalışsam diyorum iyice manyadım ahahhahahah

Ay kuzum yanlis anlayip uzuyorsunuz kendi kendinizi.. dogum pozisyonu derken bebek asagilanmismi yani doguma hazir durumdami yoksa sadece kafasimi asagida?? .. ikisi cok farkli seyler cunku
aşagıdaydı zaten dogum pozısyonua gelmıs doktorumda bı panıkledı sonra servıks boyu 3,5cm olunca dınlen bıraz cıksın dedı kuzum

cherry_pie
ben dahiliyeye gitmiştim beslenme ile ilgili bişey söylemedi. Tiroid hormonu kullanıyorum. İlk olarak 25 mcg euthyrox ile başladım. Yetersiz gelince günde 75 e kadar çıktık. TSH 1.94 e düştü şuan. Senin T3, T4 ve anti TPO değerlerine bakıldı mı canım? Eğer bakılmadıysa sadece TSH değerinin yüksek olduğunu biliyorsan ayrıntılı bi şekilde bunları da iste. ANTİ TPO aşırı yüksekse HAŞİMATO tiroidi oluyor. Biraz araştırdım fazla iyot alımı haşimato tiroidi sıklığını artırıyormuş. Benim iyottan uzak durmam gerekiyor yani. Şurda da bahsedilmiş;
http://www.endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=20&m3=253
Bi de benden guatr için renkli doppler istemişti doktorum yaptırdım. Çok şükür nodül vs bişey çıkmadı.

kızlar bebek kaçıncı hafta ters dönüyor bilen var mı. birde ters döndüğünde hissedecek miyiz acaba. ben değişik şeyler hissediyorum da kasıklarımda acaba ters mi döndü diyorum

aşagıdaydı zaten dogum pozısyonua gelmıs doktorumda bı panıkledı sonra servıks boyu 3,5cm olunca dınlen bıraz cıksın dedı kuzum
Alala .. o zaman bol bol uzan duzelir diye tahmin ediyorum canim.. ne tetiklemis olabilir ki acaba birsey soyledimi doktorun?

ataşehirde mi oturuyorsun :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…