bısı demedı zaten ben hıc gobegımde hıssetmedım cok korkuyordum erken dogum olcak dıye ne zaman sorsam orda rahattır dedı dınlenecem mecbur ama ev hanımı olup gurbette olunca bı yere kadar yatabılıyorsun bu aralar bıde odası ıle ugrasıyoruz ya odan yordum sanırım kendımı
bısı demedı zaten ben hıc gobegımde hıssetmedım cok korkuyordum erken dogum olcak dıye ne zaman sorsam orda rahattır dedı dınlenecem mecbur ama ev hanımı olup gurbette olunca bı yere kadar yatabılıyorsun bu aralar bıde odası ıle ugrasıyoruz ya odan yordum sanırım kendımı
kızlar bebek kaçıncı hafta ters dönüyor bilen var mı. birde ters döndüğünde hissedecek miyiz acaba. ben değişik şeyler hissediyorum da kasıklarımda acaba ters mi döndü diyorum
henüz almadım.
ben erol mobilyadan bakıyorum. 3 lü şifonyer+dolap+yatak maksimum 2800civarı. sallanan karyola veya büyüyen beşikler arasnda 120lira fark oluyormuş.
tepe home hakkında bilgi sahibi değilim. ama karyola maksimum 5 yıl kullanılabilir, o yüzden çok fiyatlı bir şey almaya gerek yok benim fikrimce...
henüz almadım.
ben erol mobilyadan bakıyorum. 3 lü şifonyer+dolap+yatak maksimum 2800civarı. sallanan karyola veya büyüyen beşikler arasnda 120lira fark oluyormuş.
tepe home hakkında bilgi sahibi değilim. ama karyola maksimum 5 yıl kullanılabilir, o yüzden çok fiyatlı bir şey almaya gerek yok benim fikrimce...
huzurunmeraklisi
canım ben de bugün k.mercimek çorbası, kuru biber dolması, pirinç pilavı ve üzüm hoşafı yapıyorum çok acıktım pişse de yesek kociş de gelir az kaldı
kızlar bebek çantası olarak ne almayı nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz. ben sırt çantası tarzında olanlardan istiyorum sanki daha kullanışlı gibi geliyor bana ama . alan var mı aranızda
Var tabi ki
Patatesleri yemeklikten az küçük dogruyorsun bikac tane yeşil biber bir soğan sarımsak kimyon karabiber domates ve biber salcası ile az su ile pisiriyorsun..çok lezzetli oluyor
Yok canım kartalda oturuyorum ama nette bayagı bir araştırdım. Ataşehir agız diş saglıgı hastanesindeki doktorları begenen çok. Eniyihekim.com da bayagı bir iyi yorum var. Onun için oraya gidecegim. Sen nerede oturuyorsun?
Benim canım çekmiyor hiç
Işyerindekilere hep sorarım ne yemek vardı akşam diye ona göre eve gelince yemek hazirlardım simdi canım çeker diye kimse söylemiyor..hayır canım çekmiyor da merak ediyorum busefer de