- 6 Haziran 2015
- 281
- 218
- 33
Ben şeker yüklemesi yaptırmadım açlık tokluk şekerine baktılar 2saat arayla kan alarak ordan da sonuç belli oluyor zatenNe çıkarsa çıksın yapılacak tek sey dietmis oöyle bir tedavi şekli de yokmuş. Bir kez yaptık bebege birkez daha eziyet etmenin mamasi yok gibi geliyor su an bana. Sabah glikozu icmeden kan versem mi diye düşünüp duruyorum
Burda çözüm diet eğer o fauda etmezse insülin verilecek diyo
http://www.tjod.org/gebelerde-seker-yukleme-testi-ve-onemi/
evet canım çokkk şükür akşam azıcık hareketlendi geç saatlerde ertesi günde normale döndü ama çokkk korkuttu beni gün boyuCanım naptın merak ettim seni oynadımı bebişin rahatladın mı :)
İsal tansiyonu düşürüyor sıvı kaybettiğin için bol bol su iç cnm geçmiş olsunGünaydın annişlerr...
Dün bütün gün sersem gibiydim. Tansiyonum düşük gibi geliyordu ama önemsemedim. Dün akşamda kayınvalidemlere gittik balık yapmış yedim. sonra bi tansiyonumu ölçelim dedim 9-3 idi.. düşük tabi.. bi yarım saat snra tekrar ölçtük 9-5 di. Neyse ewe geldim yattımm uyudum yarım saat snra bi karın ağrısıyla uynadım ishal olmuşum başım döndü tansyiyonum düştü... ben ağla zırla kendimi zor sakinleştirdim eşim de çok korktu.. Acile gidecektim vazgeçtim ama çok panik oldum...
Sabah da kahvaltı yaptım şimdi tekrar ölçtük işyerinde 10-7 çıktı.. yine bi sersemlik var ama bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacağım...
Bugünde 3 te çıkcam işten sağlık ocağına aşıya gidicem tetanos aşımın 2. dozunu yaptırcam hemde tansiyonuma baktırcam bakalım hemşire ne dicek...
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar :)Gunaydin annişler, gece hamd olsun her zaman ki agrim donmeme problemi yoktu ama uykusuzluk ööldürdü beni. Gittikçe artıyor meret
Hastahaneye geldim. Hemşire direk açlık kanina bakılacak eger yine çok yüksek çıkarsa yüklemeni yaparım su an. Bisey icirmeyecegiz dedi. O yüzden glikoz almadan kan verdim. 10.30 da cikacakmis.
Canım haşlanmış patates ye ishale iyi gelir. Su içmeye çalış ve tuzlu kraker ye tansiyonun düzelsin. Panik hali çok kötü gerçekten insan kontrol edemiyor, bir can taşıyınca özellikle. İnşallah işlerini hallederken bir sıkıntı yaşamazsın dikkat et kendine.Günaydın annişlerr...
Dün bütün gün sersem gibiydim. Tansiyonum düşük gibi geliyordu ama önemsemedim. Dün akşamda kayınvalidemlere gittik balık yapmış yedim. sonra bi tansiyonumu ölçelim dedim 9-3 idi.. düşük tabi.. bi yarım saat snra tekrar ölçtük 9-5 di. Neyse ewe geldim yattımm uyudum yarım saat snra bi karın ağrısıyla uynadım ishal olmuşum başım döndü tansyiyonum düştü... ben ağla zırla kendimi zor sakinleştirdim eşim de çok korktu.. Acile gidecektim vazgeçtim ama çok panik oldum...
Sabah da kahvaltı yaptım şimdi tekrar ölçtük işyerinde 10-7 çıktı.. yine bi sersemlik var ama bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacağım...
Bugünde 3 te çıkcam işten sağlık ocağına aşıya gidicem tetanos aşımın 2. dozunu yaptırcam hemde tansiyonuma baktırcam bakalım hemşire ne dicek...
Canım haşlanmış patates ye ishale iyi gelir. Su içmeye çalış ve tuzlu kraker ye tansiyonun düzelsin. Panik hali çok kötü gerçekten insan kontrol edemiyor, bir can taşıyınca özellikle. İnşallah işlerini hallederken bir sıkıntı yaşamazsın dikkat et kendine.
İsal tansiyonu düşürüyor sıvı kaybettiğin için bol bol su iç cnm geçmiş olsun
ağustos annelerinden aldım bilgiyi. ama bilemiyeceğim. incelemek lazım birbu siteleri bilmiyorum canım. Diğer arkadaşlardan da yorum gelmemiş. Güvenilir mi ekleyelim mi listeye?
evet canım çokkk şükür akşam azıcık hareketlendi geç saatlerde ertesi günde normale döndü ama çokkk korkuttu beni gün boyu
doktorunu cep telefon numarasını verdi mi size kızlar....ishal zaten bir kere oldu o da karın ağrısıyla uyandığımda... şuan su ve kraker tüketiyorum.. doktorumu aradım ama o da ameliyattaydı. suan iyiyim düne rağmen.. nakalım artık....
aminnn canım benım amınnn ınsAllah. evet bende çok fazla panık yaptım sekerden zehırlendımı acaba dıye aklıma kotu kotu seyler geldı. cok sukurkı sımdı kıpır kıpır.Canim bunlarin hepsi boyle...
Hareket etmeyince biz endiseleniyoruz daha da hareketsizlesiyolar..
Bir de doktorum elleri ayaklari ice donuk olursa sen pek hissetmeyebilirsin demisti..
Kiprasip duruyosa sipa hareketlerini hissedemeyebilirsin..
Allah sag saglim kucagimizda gostersin canimmm... hic korkma
Ewet canım özelinde deki doktorum cep numarasını verdi birşey olduğunda sürekli ararımdoktorunu cep telefon numarasını verdi mi size kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?