Sağol ya valla çok minik degilmis bende siparis vereyim o siteden bi kac renkden maşallah ya ne güzel ikiz annesi bi kiz bir erkek miydi sizinkikiskiskis foto cektim ama tum camasirlari yikadigim icin bir turlu parcalarini bulamadim :) utulemedigim icin de kirisik ama hepsi pamuklu. Neredeyse bunlarin her renginden en az bitane aldim ikiz gelecegi icin. Ankarada natavegada peki diye bi magazadan almistim bi kacini digerlerini de o siteden aldim. Siteden baska seyler de aldim ama onlari begenmedim iade ettim. O yuzden bu takimlari tavsiye ederim ama diger urunler hakkinda bi fikrim yok
Anladım canım. Fazla kalırsan öyle .. masraf çok artar. İnş. Saglıklı doğurur hemen çıkarız.Evet canim ozelde sezeryanda 2 normalde 1 gun yatis ucrete dahil ama onun disinda ekstra kaldigin gunlerin parasini gunluk oda ucreti uzerinden oduyorsin. Son bir yilda ankarada o kadar cok hastanede yattim ki baya tecrube kazandim :) devlette doguma ameliuata para vermiyorsun ama burda iyi bir dogum hastanesi var orada ozel oda var orda da ekstra odaya gunluk para oduyorsun. Ben gecen yil sezeryan oldum mesela atesim yuksekti beni on gun yatirdilar o yuzden dogum ucreti disinda gunluk oda ucretlerini ve kuvezde kalirsa bebek icin alinacak ucretleri mutlaka konusun hastanenizle. Mesela baska bir arkadas da baskent unide dogumunu yapti. Kendi hastanesiydi tum ucretleri planli doguma gore konusmustu. Ama bebekler erken dogup gece gelince eger acilden giris yapmasaydi ucuk bir fatura odeyecekti. Orasi universite hastanesi diye acilden almislar ama cogu hastane acilden de giris yaptirmiyor hamileleri.
Esin olmasi da onemli bir detay. Mutlaka esine ihtiyacin oluyor ama yanina almiyorlar iste devlette. O garibanlarda hastane kantinlerinde olurda bisey lazim olirsa diye bekliyorlar. Ama ozelde kimse esinde refakatcinde yaninda olsa git diyen olmuyor
İlginç canım bilemedim ama belki dönmüştür. Kafası yukarda ise aşagıdan çok net gelmez.yok canım ters duruyor daha ama kafasının olduğu tarafta aşağıda atıyor anlamadm
Sagol tatlim evet bir kiz bir erkekler. Gercekten masallahim var kocaman oldum :) simdiden izne ciktim benSagol
Sağol ya valla çok minik degilmis bende siparis vereyim o siteden bi kac renkden maşallah ya ne güzel ikiz annesi bi kiz bir erkek miydi sizinki
Bende dogumu orda yapmayi dusunuyorum..vip oda yokmus bende oyle duymustumCanim vip olayi bitmis artik. Ozel odalar var ama doguma normal dogumhaneye goturuyorlar sadece cikinca serviste degil ozel odada kaliyorsun. Oraya da sadece 1 bayan refaketci aliyorlar esin sadece ziyaret saatinde gelebiliyor aksam falan gelemiyor guvenlik cikariyor odadan esini :) ama odalar cok buyuk ve rahat. Bebek icin ideal. Saglik personeli de cok iyi. Gunluk ucreti de 90 lira civari birsey onun disinda bir ucret odenmiyor. Eksileri artilarina gore degerlendirilebilir.
İlk gebe kaldığımı öğrendiğim gün den beri sürekli dönem dönem böyleyim bunaldım iyice ne olacaksa olsun artık yaşlandığımı hissediyorum artıkCanım sanırım hamilelik sendromuna yeni girdin.. Bugun bende de aynı şey var. Seninle aynı değil sorunum ama bi enerji düşüklüğü, bi mutsuzluk keyifsizlik var bende de içim daralıyor sıkılıyorum. Bir sorun yok ama üzgünüm, üzgün oluncada aklıma daha karamsar seyler geliyo engelleyemiyorum.. Depresyon gibi. Senin düşündüklerini ben hamileliğim sırasında arada düşünmedim değil. İlk bebek olduğundan bence, ama arkadaşların dediği gibi, Allah kimseye taşıyamayacagı yükü nasıl vermezse yavrularımız için de doğduktan sonra bize ona bakacak gücüde verecek. Tıpkı annelik duygusu bize anlamadığımız şekilde aşılandığı gibi ve herşey olduğu gibi gelişecek şuan düşündüğüne değmeyecek.. sende biliyorsun bunları eminim ama insan bazen farklı dönem yaşıyor sende sanırım o döneme girdin, geçecektir bu durum bunu bil.
Kizlaaaar kece aldiginiz uygun bi site varmi? Yoksa eminonunden mi alayim keçe ? Fikir verirseniz seviniirm :-*
Fiyat yazmiyor ne kadara aldn canm ve olculeri nedireminönündeki fiyati bilmiyorum, ben instagramdan aldım keçelerimi
renga_renkk diye bi kullanıcı
İlk gebe kaldığımı öğrendiğim gün den beri sürekli dönem dönem böyleyim bunaldım iyice ne olacaksa olsun artık yaşlandığımı hissediyorum artık
Benim de canim sikkin sanirim eslerle olan sorunlarin rolu buyuk hamilelikteİlk gebe kaldığımı öğrendiğim gün den beri sürekli dönem dönem böyleyim bunaldım iyice ne olacaksa olsun artık yaşlandığımı hissediyorum artık
Fiyat yazmiyor ne kadara aldn canm ve olculeri nedir
Keyfini cıkaracagım bişey yokki işte 2-3 ay sonra basımıza gelecekleri bekliyorum ve sonrasını.. Birsürü Sinir stres uykusuzluk... Hiç birşey eskisi gibi olmayacak artık bi hayatım olmayacak gibi geliyor
Kızlar idrarın ız kokuyor mu
Bndw bir kaç gündür oluyor koku. Ama ne kaşıntı var nede yanma cnmCanım hormonların sana oyun oynuyo olabilir, korkma, geçecek bu zor zamanlar, şu an hassas ve karmaşık bir süreçten geçiyoruz, bence annelik dünyanın en güzel duygusu, hayatımız değişecek ama bizim yerimizde olmak isteyen milyonlarca insan var
Sabahları bazen kokuyor ama en son geçen hafta tahlil verdim hiçbi sorun yok
Bi tahlil ver istersen canımBndw bir kaç gündür oluyor koku. Ama ne kaşıntı var nede yanma cnm
Salı günü vereyim canım hamilelikte insan kafayı yemezse iyi birşey vallaBi tahlil ver istersen canım
Ama bence hamilelikte böyle şeyler normal
Aaaa benim zamanımda vardı tüh ya keşke olsaymış dediğin gibi 90 lira hiç bişey ve normal doğurtana kadar uğraşıyolar pes etmiyolar ben hiç unutmuyorm bi bayan doktor vardı bi kadına "ben senden daha çok ıkınıyorum ben mi doğurcam hadi ha gayret diye uğraşyı kadın sezeryana gircem diye hiç ıkınmadı baya bekletti en son kalp atımları yavaşladı bebeğin ve git kesip biçsinler akıllan o kadar uğraştım normal için dediCanim vip olayi bitmis artik. Ozel odalar var ama doguma normal dogumhaneye goturuyorlar sadece cikinca serviste degil ozel odada kaliyorsun. Oraya da sadece 1 bayan refaketci aliyorlar esin sadece ziyaret saatinde gelebiliyor aksam falan gelemiyor guvenlik cikariyor odadan esini :) ama odalar cok buyuk ve rahat. Bebek icin ideal. Saglik personeli de cok iyi. Gunluk ucreti de 90 lira civari birsey onun disinda bir ucret odenmiyor. Eksileri artilarina gore degerlendirilebilir.
aynen oyle 37. haftalarin subata denk geliyor... h.g. grubaHerkese merhaba,
Bizde normalde martta dünyaya gelecektik ama ikiz olunca 15 şubat gibi geleceğiz galiba.
tekyumurta mi cift mi cnm cinsiyetleri nedirHerkese merhaba,
Bizde normalde martta dünyaya gelecektik ama ikiz olunca 15 şubat gibi geleceğiz galiba.
Ayy o nasil laf yaa kesip bicsinler..tuylerimi urperttiniz uff mecbur bizi kestiler hatta ikinciye kesicekler ama bukadar urkunc yazinca ben etkileniyorum sanirim yavas yavas buralardan uzamaliyimAaaa benim zamanımda vardı tüh ya keşke olsaymış dediğin gibi 90 lira hiç bişey ve normal doğurtana kadar uğraşıyolar pes etmiyolar ben hiç unutmuyorm bi bayan doktor vardı bi kadına "ben senden daha çok ıkınıyorum ben mi doğurcam hadi ha gayret diye uğraşyı kadın sezeryana gircem diye hiç ıkınmadı baya bekletti en son kalp atımları yavaşladı bebeğin ve git kesip biçsinler akıllan o kadar uğraştım normal için dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?