2016 Şubat Anneleri

Sagol
Sağol ya valla çok minik degilmis bende siparis vereyim o siteden bi kac renkden maşallah ya ne güzel ikiz annesi bi kiz bir erkek miydi sizinki

Anladım canım. Fazla kalırsan öyle .. masraf çok artar. İnş. Saglıklı doğurur hemen çıkarız.
yok canım ters duruyor daha ama kafasının olduğu tarafta aşağıda atıyor anlamadm
İlginç canım bilemedim ama belki dönmüştür. Kafası yukarda ise aşagıdan çok net gelmez.

Sagol

Sağol ya valla çok minik degilmis bende siparis vereyim o siteden bi kac renkden maşallah ya ne güzel ikiz annesi bi kiz bir erkek miydi sizinki
Sagol tatlim evet bir kiz bir erkekler. Gercekten masallahim var kocaman oldum :) simdiden izne ciktim ben sadece gunluk kiyafetleri 5 makina yikadim. Acayip masrafli oldu tontikler

Bende dogumu orda yapmayi dusunuyorum..vip oda yokmus bende oyle duymustum

Kizlaaaar kece aldiginiz uygun bi site varmi? Yoksa eminonunden mi alayim keçe ? Fikir verirseniz seviniirm :-*

İlk gebe kaldığımı öğrendiğim gün den beri sürekli dönem dönem böyleyim bunaldım iyice ne olacaksa olsun artık yaşlandığımı hissediyorum artık

Kizlaaaar kece aldiginiz uygun bi site varmi? Yoksa eminonunden mi alayim keçe ? Fikir verirseniz seviniirm :-*

eminönündeki fiyati bilmiyorum, ben instagramdan aldım keçelerimi
renga_renkk diye bi kullanıcı

İlk gebe kaldığımı öğrendiğim gün den beri sürekli dönem dönem böyleyim bunaldım iyice ne olacaksa olsun artık yaşlandığımı hissediyorum artık

bence bu duygular daha normal dünyaya ve daha da önemlisi evinize yeni bir canlı getiriyorsunuz. sorumluluğu tamamen sizin üzerinize oysa insan çoğu gün kendinden bıkmış oluyor. annelik hisleri dediğimiz de çok abartılacak şeyler değil sonuçta yükselen hormonlar. insan olmak sevmek hep aynı evimde kedim var çocuktan farkı yok gece gündüz hastalığı vs. tırnağı acısa içim eziliyor. bunları söylerken de düşünün ki ben 5 yıllık evliyim 3 düşüğüm oldu bu zaman zarfında ve istanbulda gitmediğim doktor yaptırmadığım test de kalmadı yaşım 30 u geçti bebek beklerken :d yani gerçekten çok istedim bu çocuğu Allah da nasip etti ama şu anda neşeden mutluluktan çok endişe ve sıkıntı hissediyorum. ilk düşüğümde ağır depresyon geçirmiş psikiyatra gitmiştim çok da faydasını gördüm şu anda dahil dedikleri hep işime yarıyor. eğer çok bunalırsan tavsiye ederim gitmeden önce kendimi düşüncelerimi vs. çok anormal ve sorunlu görüyordum oysa hepsinin doğal ve normal olduğunu anlamamı sağladı.

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-20-21-54-08.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2015-11-20-21-53-44.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 71
Keyfini cıkaracagım bişey yokki işte 2-3 ay sonra basımıza gelecekleri bekliyorum ve sonrasını.. Birsürü Sinir stres uykusuzluk... Hiç birşey eskisi gibi olmayacak artık bi hayatım olmayacak gibi geliyor

Canım hormonların sana oyun oynuyo olabilir, korkma, geçecek bu zor zamanlar, şu an hassas ve karmaşık bir süreçten geçiyoruz, bence annelik dünyanın en güzel duygusu, hayatımız değişecek ama bizim yerimizde olmak isteyen milyonlarca insan var

Kızlar idrarın ız kokuyor mu

Sabahları bazen kokuyor ama en son geçen hafta tahlil verdim hiçbi sorun yok

Bndw bir kaç gündür oluyor koku. Ama ne kaşıntı var nede yanma cnm

Aaaa benim zamanımda vardı tüh ya keşke olsaymış dediğin gibi 90 lira hiç bişey ve normal doğurtana kadar uğraşıyolar pes etmiyolar ben hiç unutmuyorm bi bayan doktor vardı bi kadına "ben senden daha çok ıkınıyorum ben mi doğurcam hadi ha gayret diye uğraşyı kadın sezeryana gircem diye hiç ıkınmadı baya bekletti en son kalp atımları yavaşladı bebeğin ve git kesip biçsinler akıllan o kadar uğraştım normal için dedi

Ayy o nasil laf yaa kesip bicsinler..tuylerimi urperttiniz uff mecbur bizi kestiler hatta ikinciye kesicekler ama bukadar urkunc yazinca ben etkileniyorum sanirim yavas yavas buralardan uzamaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…