- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Bak yanlış anlaşılmak istemem korkutmak amacım yok tabi normal doğum en doğalı o kadın direk sezeryan istedi ve doğumu çok yakındı biraz daha sabretse normal olacaktı doğum sancısı cektiniz sizde bilirsiniz o zaman o açıdan dedim dr normal için baya uğraştı sezeryana karşı değilim mecbur kalındığı sürece bebeğin sağlığı herşeyden önemli ama bilerekte ameliyatı düşünmek bana yanlış geliyo korkuttuysam hakkınızı helal edinAyy o nasil laf yaa kesip bicsinler..tuylerimi urperttiniz uff mecbur bizi kestiler hatta ikinciye kesicekler ama bukadar urkunc yazinca ben etkileniyorum sanirim yavas yavas buralardan uzamaliyim
Teşekkürler.aynen oyle 37. haftalarin subata denk geliyor... h.g. gruba
Cok teşekkür ederim beni benden iyi anlattınız sonumuz hayolsun hakkımızda hayırlısı...bence bu duygular daha normal dünyaya ve daha da önemlisi evinize yeni bir canlı getiriyorsunuz. sorumluluğu tamamen sizin üzerinize oysa insan çoğu gün kendinden bıkmış oluyor. annelik hisleri dediğimiz de çok abartılacak şeyler değil sonuçta yükselen hormonlar. insan olmak sevmek hep aynı evimde kedim var çocuktan farkı yok gece gündüz hastalığı vs. tırnağı acısa içim eziliyor. bunları söylerken de düşünün ki ben 5 yıllık evliyim 3 düşüğüm oldu bu zaman zarfında ve istanbulda gitmediğim doktor yaptırmadığım test de kalmadı yaşım 30 u geçti bebek beklerken :d yani gerçekten çok istedim bu çocuğu Allah da nasip etti ama şu anda neşeden mutluluktan çok endişe ve sıkıntı hissediyorum. ilk düşüğümde ağır depresyon geçirmiş psikiyatra gitmiştim çok da faydasını gördüm şu anda dahil dedikleri hep işime yarıyor. eğer çok bunalırsan tavsiye ederim gitmeden önce kendimi düşüncelerimi vs. çok anormal ve sorunlu görüyordum oysa hepsinin doğal ve normal olduğunu anlamamı sağladı.
Kizlaaaar kece aldiginiz uygun bi site varmi? Yoksa eminonunden mi alayim keçe ? Fikir verirseniz seviniirm :-*
Ben Eminönünden aldım 45*50 ölçüde satıyorlar rengarenk 3 TL aldım. Nette daha ucuzmu bilemem. O yaraflara yolunuz düşerse bir sokakta hep bebek süsü satan yerler var. Fikir almak içinde iyi olıyor. Birde nette fotoda tam anlaşılmıyor. Kendin görünce daha iyi. Ama dediğim gibi yolun o taraflara düşerse :) yoksa bence 2-3 lira için sadece oraya gitmeye degmezCanim bana yolladığı fiyat listesi böyleydi
saglikla alalim kucagimiza benimde ikiz bi kiz bi erkek... :)) subati bekliyoruz hayirlisiyla...Teşekkürler.
Çift yumurta ve ikisi de erkek.
nerdeyse 3000 sayfa olmuş burası hepsini okuyamam ama takip edeceğim bundan sonra.
Mg icin bana muz yetmiyor ya iki uc muz yedigim gunler oluyor yine kramp giriyor cevizi cok yiyordum ilk aylarda muzla beraber o zaman yetiyordu simdi o da yetmiyor mg eksikligim cok galiba bu gece de krsmpla uyandimCanım bebegin kafası asagıda duruyorsa hep oradan gelir hıçkırık. Artık ilk zamanlar kadar pıtır pıtır dönmeyecek malum yeri daralmaya başladınasıl rahat ediyorsa öyle kalacak..
Canım herkesin hamileliği farklı.. kan tahlillerinide doktorlar degil saglık ocakları takip ediyor. Sen hiç istemese bile en fazla 2 ayda bir tahlil yaptır. Hele birşeyin düşükse.... benim idrarda enfeksiyon çıkmıştı b12 düşük çıkmıştı Aralıkın başında bir daha yaptıracagım. Vitaminim düşük çıkana kadar ilaç kullanmadım şimdi mecburen içiyorum. Demir en baştan düşük çıkmıştı baştan beri kullanıyorum. Diğer ilaçları içmiyorum. Magnezyum ve omega içmiyorum. Hergün mutlaka muz yiyorum. Ne olursa olsun ilaç.. ilk hamilelimde demirde içmemiştim. Düşük degildi. Dediğim gibi o senin degerlerin ile alakalı... saglık ocagında tahlil yaptır zaten düşük olanları oradada söylüyorlar doktorunda söyler. 2 doktora gitmek bence çok iyi degil. Mutlaka fikir ayrılıkları vardır
Normal canim zaten bebek icin de ilk sut, sutten cok suya benziyor ama sakin sikma gogsunuHanımlar göğsümden su geliyor benim sütyende leke görüyordum geldigini anlamistim sonra akşam ucuna sadece ucunu siktirdim oda incelerken yani basınçlı degil su geliyor böyle birkac yerden sizde var mı bu durum
Ikizler iki kat masraf Allah yardimcimiz olsun benimbi tane daha kizim var bi de ikizler geliyor seneye evde bi ordu beslicem annem bakici biz 3cocukSagol tatlim evet bir kiz bir erkekler. Gercekten masallahim var kocaman oldum :) simdiden izne ciktim bensadece gunluk kiyafetleri 5 makina yikadim. Acayip masrafli oldu tontikler
ayyy ben hafif adet sancısından gittim dr. a ama kafa mı kaldı ? unuttum sormayı. banada 28 de demişti. bugün bari gideyim yer varsa. geç değil seninkide canım. 2-3 gün içinde gidersin. bazı dr. lar hiç gitmiyor.Kızlar ben uyuşmazlık iğnesi için bugunde gidemedim Dr a
Pazartesi gidicem 28+5 oluyorum ama geç kalmış olur muyumçünkü Dr 28 de gel geç kalırsın demişti
Bu iğneyi vurulan hamisler, doktorunuz size bu iğne için bi tarih aralığı vermiş miydi tedirgin oldum ben yine
benim 142 çıktı ama diyet falan yapmıyorum. sadece tatlıyı bitter çikolata olarak karşılıyorum. ekmeğide kepekli alıyorum öyle abartılı zaten tatlı ve hamur işi yemezdim. ekmek kahvaltıda sadece tüketirdim. neyin diyetini yapıcam hala anlamış değilim. sadece 3 kilo aldım zaten. yesem alırdım kilo bende saldım gittiArkadaşlar merhaba nasılsınız uzun süredir giremiyorum işte yoğunluk yorgunluk derken akşama nakavt oluyorum halim kalmıyor hiçbirşeye şeker değeri yüksek olan arkadaşlar ne yaptınız ben diyete devam ama çok yürüyüş yapamıyorum 15 dk dan sonra kasık ağrılarım artıyor
Kizlar sizin uyuşmazlık testi sonucu kötü mü çıkmıştı yoksa iyi çıktı da önlem amaçlı mi vurulacaksiniz igneayyy ben hafif adet sancısından gittim dr. a ama kafa mı kaldı ? unuttum sormayı. banada 28 de demişti. bugün bari gideyim yer varsa. geç değil seninkide canım. 2-3 gün içinde gidersin. bazı dr. lar hiç gitmiyor.
Dokttora gittiğinde soyle mutlaka canım mg eksikliğin olabilir. Büyüdükçe bizde aldıklarıda haliyle artıyor. Bazen yetiremiyoruzMg icin bana muz yetmiyor ya iki uc muz yedigim gunler oluyor yine kramp giriyor cevizi cok yiyordum ilk aylarda muzla beraber o zaman yetiyordu simdi o da yetmiyor mg eksikligim cok galiba bu gece de krsmpla uyandim
Vip oda yok ama ozel oda da cok rahat. Benim doktorum oradan ayrilma bir doktor. Doktorumun olurda bir isi cikar vs o zaman ben de zekai tahirde dogururum diyorumBende dogumu orda yapmayi dusunuyorum..vip oda yokmus bende oyle duymustum
Evet canim ben de ankarda bi kac hastanede tedavi gordum ameliyat oldum hepsi de iyi hastaneler ama hep yanlis tedaviydi. Ama zekai tahirde bir doktor en son ameliyatimi yapti cok sukur. O yuzden ordaki doktorlara cok guveniyorum. Herseyin yolunda gidiyorsa tabi deletin stresin niye cekeyim diyorsun ama benim gibi sıkıntılı durumlarin varsa iyi doktorlar nerdeyse oraya gidiyorsun. Orasiyla ilgili de cok elestiri var ama orda da herseyi yolunda olanlar hep sıkıntı cekiyor malesef bekledik soyle oldu boyle oldu diyorlar. Ama riskli ve problemli hastalarla cok ilgileniliyor o da ayri bir muamma :) benim o yuzden o hastanede hic bir sıkıntım olmadi :) muayeneler kalabalik diye ozellikle oradan ayrilan bir doktoru aradim buldum kendisinden de cok memnunum. İnsallah acil bir durumum olmazsa doktoruma olursa da zekai tahire giderim diyorumAaaa benim zamanımda vardı tüh ya keşke olsaymış dediğin gibi 90 lira hiç bişey ve normal doğurtana kadar uğraşıyolar pes etmiyolar ben hiç unutmuyorm bi bayan doktor vardı bi kadına "ben senden daha çok ıkınıyorum ben mi doğurcam hadi ha gayret diye uğraşyı kadın sezeryana gircem diye hiç ıkınmadı baya bekletti en son kalp atımları yavaşladı bebeğin ve git kesip biçsinler akıllan o kadar uğraştım normal için dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?