2016 Şubat Anneleri

27'ye girmiş hiç büyümeyen bir kadindim ben de... Bebek,evlat öyle korkuturdu ki beni... Arkadaşların arasında en son çocuk sahibi olmak isteyecek de bendim. Eğitim sisteminin içinde öyle çocuklar gordum ki korkuyorum bu dünyaya çocuk getirmeye diyordum. Hem de çok... Urkuyordum. Esim hep çocuk istedi. Annem torun aşkı ile yandı tutuştu. 30 u bir gecsem diyordum ki bu sorumluluğu taşımak istedim. Bir an da! O yüzden ilk başlarda çok korktum. Yalnızım burda. Çoğu zamanda eşimin işi nedeniyle tek basimayim. Ne yaparım diye. Bazen yine oluyor erken mıydı diye düşünüyorum. Sonra onu kaybetme korkusu sarıyor ağlıyorum. Hala benim de gücüm yok ama o kokuyu duyunca uykusuz geceler değer diyorum. O yüzden arkadaşım hayatımız değişecek evet ama dünyaya bir mucize gelecek ve bix buna ortak olacağız... Bu arada ben iğne bile vurulamayan bir küçük çocuğum düşün nasıl dogururum :)

Ayy o nasil laf yaa kesip bicsinler..tuylerimi urperttiniz uff mecbur bizi kestiler hatta ikinciye kesicekler ama bukadar urkunc yazinca ben etkileniyorum sanirim yavas yavas buralardan uzamaliyim
Bak yanlış anlaşılmak istemem korkutmak amacım yok tabi normal doğum en doğalı o kadın direk sezeryan istedi ve doğumu çok yakındı biraz daha sabretse normal olacaktı doğum sancısı cektiniz sizde bilirsiniz o zaman o açıdan dedim dr normal için baya uğraştı sezeryana karşı değilim mecbur kalındığı sürece bebeğin sağlığı herşeyden önemli ama bilerekte ameliyatı düşünmek bana yanlış geliyo korkuttuysam hakkınızı helal edin

Cok teşekkür ederim beni benden iyi anlattınız sonumuz hayolsun hakkımızda hayırlısı...

Kizlaaaar kece aldiginiz uygun bi site varmi? Yoksa eminonunden mi alayim keçe ? Fikir verirseniz seviniirm :-*

Canim bana yolladığı fiyat listesi böyleydi
Ben Eminönünden aldım 45*50 ölçüde satıyorlar rengarenk 3 TL aldım. Nette daha ucuzmu bilemem. O yaraflara yolunuz düşerse bir sokakta hep bebek süsü satan yerler var. Fikir almak içinde iyi olıyor. Birde nette fotoda tam anlaşılmıyor. Kendin görünce daha iyi. Ama dediğim gibi yolun o taraflara düşerse :) yoksa bence 2-3 lira için sadece oraya gitmeye degmez

Arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun süredir giremiyorum işte yoğunluk yorgunluk derken akşama nakavt oluyorum halim kalmıyor hiçbirşeye şeker değeri yüksek olan arkadaşlar ne yaptınız ben diyete devam ama çok yürüyüş yapamıyorum 15 dk dan sonra kasık ağrılarım artıyor

Kızlar ben uyuşmazlık iğnesi için bugunde gidemedim Dr a
Pazartesi gidicem 28+5 oluyorum ama geç kalmış olur muyum çünkü Dr 28 de gel geç kalırsın demişti
Bu iğneyi vurulan hamisler, doktorunuz size bu iğne için bi tarih aralığı vermiş miydi tedirgin oldum ben yine

Hanımlar göğsümden su geliyor benim sütyende leke görüyordum geldigini anlamistim sonra akşam ucuna sadece ucunu siktirdim oda incelerken yani basınçlı degil su geliyor böyle birkac yerden sizde var mı bu durum

Mg icin bana muz yetmiyor ya iki uc muz yedigim gunler oluyor yine kramp giriyor cevizi cok yiyordum ilk aylarda muzla beraber o zaman yetiyordu simdi o da yetmiyor mg eksikligim cok galiba bu gece de krsmpla uyandim

Hanımlar göğsümden su geliyor benim sütyende leke görüyordum geldigini anlamistim sonra akşam ucuna sadece ucunu siktirdim oda incelerken yani basınçlı degil su geliyor böyle birkac yerden sizde var mı bu durum
Normal canim zaten bebek icin de ilk sut, sutten cok suya benziyor ama sakin sikma gogsunu

Sagol tatlim evet bir kiz bir erkekler. Gercekten masallahim var kocaman oldum :) simdiden izne ciktim ben sadece gunluk kiyafetleri 5 makina yikadim. Acayip masrafli oldu tontikler
Ikizler iki kat masraf Allah yardimcimiz olsun benimbi tane daha kizim var bi de ikizler geliyor seneye evde bi ordu beslicem annem bakici biz 3cocuk isten gellip gunluk ev isleri nasil yetisecek onlar yetisse cok calissak da para nasil yetisecek bilmiyorum

ayyy ben hafif adet sancısından gittim dr. a ama kafa mı kaldı ? unuttum sormayı. banada 28 de demişti. bugün bari gideyim yer varsa. geç değil seninkide canım. 2-3 gün içinde gidersin. bazı dr. lar hiç gitmiyor.

benim 142 çıktı ama diyet falan yapmıyorum. sadece tatlıyı bitter çikolata olarak karşılıyorum. ekmeğide kepekli alıyorum öyle abartılı zaten tatlı ve hamur işi yemezdim. ekmek kahvaltıda sadece tüketirdim. neyin diyetini yapıcam hala anlamış değilim. sadece 3 kilo aldım zaten. yesem alırdım kilo bende saldım gitti

Kızlar benim uykularım tamamen bitti gibi birşey saat 4 den beri evde gezen bir fareye dönüştüm gözlerim yanıyor uykusuzluktan ama uyuyamıyorum ne yapsam bilemedim sol tarafıma yatmaya çalıştıkta uykum kaçıyor sanki sırt üstü gerile gerile uyumak istiyorum ah ah ne uyurduummm eskiden hepinize günaydın gününüz yorulmadan bebeğinizi güzel besleyerek geçsin

Kizlar sizin uyuşmazlık testi sonucu kötü mü çıkmıştı yoksa iyi çıktı da önlem amaçlı mi vurulacaksiniz igne

Kan sulandirici iğne kullanan arkadaslar doktorunuz sizden de dopler ultrason istedi mi vücudun kan akışına bakmak için beni 29. haftada dopler için çağırdılar bilginiz olsun

Mg icin bana muz yetmiyor ya iki uc muz yedigim gunler oluyor yine kramp giriyor cevizi cok yiyordum ilk aylarda muzla beraber o zaman yetiyordu simdi o da yetmiyor mg eksikligim cok galiba bu gece de krsmpla uyandim
Dokttora gittiğinde soyle mutlaka canım mg eksikliğin olabilir. Büyüdükçe bizde aldıklarıda haliyle artıyor. Bazen yetiremiyoruz ahh ahh fil bunlar fil maşallah

Bende dogumu orda yapmayi dusunuyorum..vip oda yokmus bende oyle duymustum
Vip oda yok ama ozel oda da cok rahat. Benim doktorum oradan ayrilma bir doktor. Doktorumun olurda bir isi cikar vs o zaman ben de zekai tahirde dogururum diyorum

Evet canim ben de ankarda bi kac hastanede tedavi gordum ameliyat oldum hepsi de iyi hastaneler ama hep yanlis tedaviydi. Ama zekai tahirde bir doktor en son ameliyatimi yapti cok sukur. O yuzden ordaki doktorlara cok guveniyorum. Herseyin yolunda gidiyorsa tabi deletin stresin niye cekeyim diyorsun ama benim gibi sıkıntılı durumlarin varsa iyi doktorlar nerdeyse oraya gidiyorsun. Orasiyla ilgili de cok elestiri var ama orda da herseyi yolunda olanlar hep sıkıntı cekiyor malesef bekledik soyle oldu boyle oldu diyorlar. Ama riskli ve problemli hastalarla cok ilgileniliyor o da ayri bir muamma :) benim o yuzden o hastanede hic bir sıkıntım olmadi :) muayeneler kalabalik diye ozellikle oradan ayrilan bir doktoru aradim buldum kendisinden de cok memnunum. İnsallah acil bir durumum olmazsa doktoruma olursa da zekai tahire giderim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…