2016 Şubat Anneleri

2 gecedir oğluşum hasta ateşi yükseliyor. Bu ateş nasıl bir merettir geceleri tavan yapıyor. Gündüz tık yok
D3 ne baktir canim bende co cekiyorum atesten yarim saatte firliyordu hersey normal di d 3eksikti kullandik iyilesti

S serppp valla biz de öyle bir adet yok. Kaynanam kendince adetler ediniyor, esim 4 erkek kkardeş kizlari yok ve esim evin ilk cocugu ve 12 sene sonra gelmiş dünyaya buna rağmen hevesi yok iişine nasil geliyorsa oyle adetler edinir.

Kizlar sirt cantasimi alsam yandan askili cantami alsam bebisin esyalari icin..karar veremedim

karincam ben sırt çantası almayi düşünüyorumne zaman yandan cantasi oolanı görsem debeleniyor. Cantayi mi tutsam bebegi mi tutsam surekli omuzdan düşmesi falan guzel olmuyor

Kizlar sirt cantasimi alsam yandan askili cantami alsam bebisin esyalari icin..karar veremedim
Canım ben yandan askılı aldım daha büyük olduğu için sırt çantası düşünüyordum aslında ama yandan olanın içinde alt açma ve kirli bez poşetide vardı e bebekten almıştım

karincam ben sırt çantası almayi düşünüyorumne zaman yandan cantasi oolanı görsem debeleniyor. Cantayi mi tutsam bebegi mi tutsam surekli omuzdan düşmesi falan guzel olmuyor
Bebek arabasına takılan yan sapları var benim aldığımın bende sırt çantası alırım diyordum ama içi daha küçük yandan olanlara göre oyüzden vazgeçtim canım

Bebek arabasına takılan yan sapları var benim aldığımın bende sırt çantası alırım diyordum ama içi daha küçük yandan olanlara göre oyüzden vazgeçtim canım

E-bebekte vardi istediğim sırt çantası ama gidip yerinde baktım dediğin gibi ufakti. Dünden defakto da bi tane gördüm o istediğim gibi genişti. Bi de ben bebek arabasindan cok kaguru ile dolanacagim için yadan olanı cok rahatsiz edici geliyor bana

Kızlar doğru diyosunuz, ne biliyim hiç bu kadar uzun sürmemişti, içerde birşey keşvedip oynamaya çalışmaz dimi :)) Bu kadar süre ayık olması korkuttu beni
Ayy çok alemsin ne bulacak zavallım kordonuyla oynuyordur etrafı zardan duvar
D3 ne baktir canim bende co cekiyorum atesten yarim saatte firliyordu hersey normal di d 3eksikti kullandik iyilesti
Sagol canım öyle bir durumu yok okulda salgın varmış ateşli çocuklar çokmuş. Bizimkinide es geçmemiş.. çok şükür gündüzleri birşeyi yok
Ama yinede geçmezse baktırırım sagol

Canım ben yandan askılı aldım daha büyük olduğu için sırt çantası düşünüyordum aslında ama yandan olanın içinde alt açma ve kirli bez poşetide vardı e bebekten almıştım

Aynı cantayımı aldık yoksa:) benımkının de alt acma ve kırlı bez posetı var. Askısı da uzun yandan gecırıp takarsak koldan dusme ıhtımalı olmaz

Ben hastane ıcın kendıme o cantayı kullanıcam. Bebege de mınık valız hazırlıycam

güle güle kullanın canım bende kararsız kaldım çanta konusunda sırt çantasını yoksa askılı çantamı alayım diye sırt çantası küçük geldi bana rica etsem aldığın çantanın resmini gönderirmisin ve ne kadara aldın

Bunu aldım ben canım.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 112
Bizde de var uyuşmazlık. 8, 18 ve 28. Haftalarda test yapacağım ona göre konuluruz demişti. 8 ve 18 de sıkıntı çıkmadı. 28 de son testimizi yapacağız testin adı indirect common dı galiba

Hem suclu hem guclu bu olsa gerek Canım. Sanırım hıc bırsey yapmadığının farkında annenin üstünden içini rahatlatıyor halbuki insan utanır soramaz cok yüz vermişiz her sekılde konuşup egolarını tatmın edıyorlar bizim de içimizde patlasın

Elhamdulillah evimdeyim :) bir cok seye kapatmistim kulaklarimi ve simdi sadece gülüp geciyorum

Oğlum ve ben variz su an bu hayatta , babamiz bir cok seyin farkında değil yada işine gelmiyor. pekde umurumda değil galiba ^_^

Aklimda deli sorular iyi bir anne olacak miyim, evladimi iyi yetistirecekmiyim, usengenc karakterimden ödün verecekmiyim ya hayal ettiğim olmazsa ne yapacağım vs vs.

Eşimin ailesine olan aşırı düşkünlüğü ne zaman bitecek? İşten gelirken, işe giderken, tatil gününde, veya fırsat bulduğu her zaman orda. Artık onun bu halinden usandim..evlerimizin arasında birkaç sokak var.sürekli orda. Onunla evde vakit geçirmeyi özler oldum artık ve hayattan soğudum ben kızımı kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla beklerken o beni heo yalnız bırakıyor. Sabah 11 den beri annesinin evinde. Az önce geldi sende gel dedi gitmedim sinirlendi ben ağlarken o çekip gitti. Soğutuyor beni kendinden. Bişeyde yemedim sabahtan beri onun yüzünden

genc-anne
bazı erkekler malesef anneci ve bunu degistirmek çok zor. Olmuyor fark etmiyor görmüyorlar. Ve öyle yetiştirilmişler ki anneleri tarafından en ufak şeyde çok bbüyük vicdan azabı çekiyorlar. Sadece sabir ve sebaat ile beklemeniz gerekiyor. Başka caremiz yok eşinize olan hüznunuzu bence evldiniza yansitmayin ye yemegini ve kizina odaklan. Ben bunu öğrenmeye çalışıyorum bu aralar ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…