D3 ne baktir canim bende co cekiyorum atesten yarim saatte firliyordu hersey normal di d 3eksikti kullandik iyilesti2 gecedir oğluşum hastaateşi yükseliyor. Bu ateş nasıl bir merettir geceleri tavan yapıyor. Gündüz tık yok
Gunaydin canim nasilsinGünaydın güzel anneler
GunaydinGünaydın güzel anneler
Canım ben yandan askılı aldım daha büyük olduğu için sırt çantası düşünüyordum aslında ama yandan olanın içinde alt açma ve kirli bez poşetide vardı e bebekten almıştımKizlar sirt cantasimi alsam yandan askili cantami alsam bebisin esyalari icin..karar veremedim
Bebek arabasına takılan yan sapları var benim aldığımın bende sırt çantası alırım diyordum ama içi daha küçük yandan olanlara göre oyüzden vazgeçtim canımkarincam ben sırt çantası almayi düşünüyorumne zaman yandan cantasi oolanı görsem debeleniyor. Cantayi mi tutsam bebegi mi tutsam surekli omuzdan düşmesi falan guzel olmuyor
Bebek arabasına takılan yan sapları var benim aldığımın bende sırt çantası alırım diyordum ama içi daha küçük yandan olanlara göre oyüzden vazgeçtim canım
Ayy çok alemsinKızlar doğru diyosunuz, ne biliyim hiç bu kadar uzun sürmemişti, içerde birşey keşvedip oynamaya çalışmaz dimi :)) Bu kadar süre ayık olması korkuttu beni
Sagol canım öyle bir durumu yok okulda salgın varmış ateşli çocuklar çokmuş. Bizimkinide es geçmemiş.. çok şükür gündüzleri birşeyi yokD3 ne baktir canim bende co cekiyorum atesten yarim saatte firliyordu hersey normal di d 3eksikti kullandik iyilesti
Kizlar sirt cantasimi alsam yandan askili cantami alsam bebisin esyalari icin..karar veremedim
Canım ben yandan askılı aldım daha büyük olduğu için sırt çantası düşünüyordum aslında ama yandan olanın içinde alt açma ve kirli bez poşetide vardı e bebekten almıştım
güle güle kullanın canım bende kararsız kaldım çanta konusunda sırt çantasını yoksa askılı çantamı alayım diye sırt çantası küçük geldi bana rica etsem aldığın çantanın resmini gönderirmisin ve ne kadara aldınAynı cantayımı aldık yoksa:) benımkının de alt acma ve kırlı bez posetı var. Askısı da uzun yandan gecırıp takarsak koldan dusme ıhtımalı olmaz
Ben hastane ıcın kendıme o cantayı kullanıcam. Bebege de mınık valız hazırlıycam
güle güle kullanın canım bende kararsız kaldım çanta konusunda sırt çantasını yoksa askılı çantamı alayım diye sırt çantası küçük geldi bana rica etsem aldığın çantanın resmini gönderirmisin ve ne kadara aldın
Bizde de var uyuşmazlık. 8, 18 ve 28. Haftalarda test yapacağım ona göre konuluruz demişti. 8 ve 18 de sıkıntı çıkmadı. 28 de son testimizi yapacağız testin adı indirect common dı galibaKızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum nasılsınız? Ben iyiyim cok sukur bu hafta kontrole gittik 1250gr olmus kizim. Ona alışveriş yapiyoruz her fırsatta.kan uyuşmazlığı olan arkadaşlara bi sorum var 28.haftada igne olacak sanıyordum ama doktorum bu ignenin suanda bi ise yaramadığını zaten anneyle bebegin kanlarinin karismadigini bu yüzden dogumdan sonra bebeğin kan grubuna gore igne yapılacağını söyledi. Kanama gibi bi sikayetin olursa da gelirsin yapariz ama suanda gereksiz dedi. Sizin doktorunuz ne dedi acaba? Bu konuda iki gorus varmis bizim doktor böyle düşünüyor bazıları her ihtimale karsi yapiyormus kafam karıştı
Ahh sabah olsa da bu evden kazasız belasiz evime gitsem.
çok laf sokuyor ve ben susmak için iyi direniyorum. annem laf atıyor
Annen battaniye yaptı mi evet 2 kalın 2 de pike tarzı dedim bir de annemin aldığı hastahane cikisinin icinde var dedim. Eee el örgüsü yapmadı mi daha yapmadi diyince aaaa annenin hakki yapsaydi yaa dedi.
eee sen ne güne duruyorsun daha bi çorap almamissin car car kkonuşuyorsun dememek için zor tuttum kendimi. Son ana kadar minnet etmeyeceğim bakalım ne yapacak. Piiiisskiiiinnnnn şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?