2016 Şubat Anneleri

Bende e bebek te o çantaya baktım şuan indirimde 74 lira bellotte krem kahve. Sizin aldığınız çanta da aynısı acaba?
Siyah benim aldığım canım 89 liraydı normal fiyatı ama biz o gün 250 lira üzeri alışveriş yaptgmz için birkaç üründe %15 ekstra indirim vardı çantayı da o indirimle almıştık

Canım bende A101 den küvet aldım. File almama gerek yoktu kardeşime almıştı annem şuan 5 yaşında kardeşim ve filesi hala duruyorsu bende onu aldım taktım. İlk başta çok küçük geldi dedigin gibi ama zorladım taktım bi şekilde. Sende biraz esneterek zorla belki olur

Kızlar bende akşam akşam sınır oldum.. İcimde birikiyor.. Benim kp bebek arabasını ben alicam ve size bir miktar para vericem demiş eşime.. Benimde içim biraz olsa rahat ettim çünkü baya bir borcumuz var ve eksiden geliyoruz. Bende ko vereceği para ile evede çok misafir gelececegi 1-2 ay idare ederiz diye dusunuyordum ki eşim bugün babamın da katkısıyla birikim olarak aldığımız bileziği satalım hastane parasını çıkarırız dedi. Tamam dedim, sonra baba da para vericekti onlada mutfağa doğalgaza ayiririz dedim. Benimki ben parayı istemedim, nasıl yanı dedim. Baba , size para vericem ama başkasından borç alıp size vericem demiş bizim kide gerek yok borç almana demiş.. Sınır oldum.. Bende babada vermeye gönlü yok borç alicam demiş.. Verecek insan borç alıp size vericem dermi ya.. Ben sunu biliyorum benim eşim ailesine kiyamiyor, ben herşeyden kisiyorum, idare ediyorum. Benimki yok ama o tarafa gelince.. Birgün hiç unutmuyorum eşime kredi paramizi vermiştim , kp oturuyoruz parayı babaya vermişti. Bizim kredi yine eksiden tabii.. Ya ben ogluma oda yapmayı çok istiyorken sırf çok pahalı diye, kendimi oda küçük gerek yok diye diye avutuyorken onun böyle yapması benim zoruma gidiyor.

Kramp falan yok kasik agrisi da yok sadece karnimda sertlesme var. Bir haftadir var heralde. Sabah geciyor ama aksam basliyor yavas yavas sertlesmeye sonra tas gibi oluyor. Kabizlik sorunum falan da yok bilemedim gitti

Merhaba canim ayni sorun bendede 2 gündür basladi seninki gecti mi merak ettim neden oluyomus ögrene bildinmi ? Benimde aksama dogru basliyo sabah geciyo hic uyuyamiyorum tas gibi oluyo karnim

Unuttum yazmayı.. Bir ara ikinci el ürünlere bakiyordum, beşik falan.. Vazgeçtim dedim ogluma beşik alamiycak miyiz diye. Bugün eşim diyor ki baba için gönlü yok vermeye dedim ya peşinden ikinci el besiklere bakalım mi? Hayır, sıfır urun alamiyormuyuz bebeğe dedim.. Ayrıca o bileziği de satmıyorum, sen ayarlarsin bir şekilde dedim.

Kızlar ben çok ateşleniyorum yani birden ateş basıyo terliyorum fena oluyorum.. Şuanda göğüslerim resmen yanıyo bide çok çatladı ve çok kaşınıyor Başka benm gibi olan var mı neden oluyodr ilk bebek olunca insan ne kadar tecrübesiz soracağm kimsede yok iyiki sizler varsınz

Ya deme beni de ates basiyo dun esimi darlatdim artik ayaklarim yaniyor resmen

Beni de son bu haftadır basio ateşler,yorgandan ayakları çıkarıp uyuyoruz geceleri

Fedakarlık yapan hep kadınlar.. bileziği satma bi çare buluversinler. Ama ola ki eşin çok sıkıntıya girip üzülecekse satarsınız canım ama elinden geldikçede satmamaya çalış. Bebek rızkiyla bereketiyle gelir derler ama hiç kimsede bi yeri ağrımadan gelsin istiyor. Doğduğu zaman torun torun deyip sevecekler. En sinirrr olunacak an işte o an.. bende düşündükçe gıcık oluyorum. Bizimkilerde hiç bi hazırlık yapmıyor. Konusunu dahi hiç acmiyolar..

Eşim bize uzulmuyor, babasına ablalarina üzülüyor. Benhic dayanamıyorum onun uuzlmesine skilmasina ama yok yanı.. Her zorluğu cekiyoruz o tarafin hiçbirşeyden haberi yok. Ya ben birşey istemiyorum onlardan. Ama hani veririm falan diyor ama.peşine borc alırım, veya borc veririm size konusu olunca, hazmedemiyorum.

Haklısın canım hem söylemiş o kadar hemde borç alma verme konusu yapmış. Keşke de hiç para vermek gibi bi konuya kalkışmasaydı en azından tadınız kaçmazdı boşa..

Haklısın canım hem söylemiş o kadar hemde borç alma verme konusu yapmış. Keşke de hiç para vermek gibi bi konuya kalkışmasaydı en azından tadınız kaçmazdı boşa..

Değişik biri zaten.. Evlenirken kiranizin yarısını ben oderim, kredi çekerken ben yarısını oderim.. Ev alırken ben yardım ederim.. Şimdi bana işten çıkarsın ben yardım ederim, para vericek torunu için ki isteyen yok bekliyen yok borç alıp veririm. Hep boşa sözler..

Değişik biri olduğu belliymis gerçekten canım :) boşver sıkma canını bundan sonra onun söylediği sözlere inanmamak konusunda emin olmuş oldun

Benim kp de ogle ev alicam size araba alicam onu alicam bunu alicam ortada bi sey yok kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…