2016 Şubat Anneleri

Nemlendirici krem sur canim.goguslerine aynisini bende yasiyorum eger kesmezse islak bezle goguslerini sil uzerine isinana kadar beklet sonra tekrar islat bikac kere yap normale donuo bi dene bende ise yaradi ama diger ates basmasina cozum bulamadm cami acip iki nefes aliorm

6 aydan sonra gelmesi normalmis tatlim
Çok sağol canm.
Islak bezle silmek hiç aklıma gelmedi Yaparm bundan sonra.. Ateş basınça kafamı buzluğa bile sokuyorm yani o derece

Benim kp de ogle ev alicam size araba alicam onu alicam bunu alicam ortada bi sey yok kardesim

Hayır, durup istesem de yapsa... Ama yok sanırım şey sanıyor bizim gazla çalıştığımızi, gaza ihtiyacımız olduğunu :) yanı o bize şunu alın ben veririm bunu alın yardım ederim.. . allahtan öyle birisi değilim. Yoksa vay halime vay ki vay..

Sevi bebenin filesini aldım ben çok güzel oldu e bebek ve pamidorda var internet ten alacaksan annelutfen diye bir sitede de uygun fiyatı

Canım bosa uzulme ben senın yasadıklarının 10 katını yasadım artık sunu ogrendım kımseden bırsey beklemıyeceksın. 2009dan berı evlıyız ve sureklı borc ıcınde yasadık cunku sadece kendımızı degıl bızım dısımızda esımın 2kardesı ve anne babasının ısteklerını de karsılamak zorundaydık. Sımdı dıyorumkı bızden ıstemesınler de yararları da olmasın. Esım bız ac da kalsak bı sekılde gondermıs hep, ben kendım de gonderıyordum ama benden gızlı maas arkası kredı kartı cekıp cekıp gondermıs. Sız de bıraz sıkılırsınız ama hıc olmazsa kendı ekmegınızı yersınız, hem daha takı da takılır bebegıne cok sıkısırsanız onları kullanırsınız

Canım benim.ben zaten birşey beklemiyorum. Onun söyleyip boyle yan.cizmesi.. Eşimin hep oraya vermesi, zoruma gidiyor. Annem babam.kiyamiyor bana bize.. Babam geldiğinde fatura varsa onları oder, dolabı doldurur, kp geçen ay kahvaltiya geldiğinde bal getirmiş ben masaya koymuştum a bal varmış sizin evde dedi baba geri gotur ozaman dedim.
Benim esimde veriyor canim ya olsun versin babadır evladıdır. Ama ben skinti çıkıyorum, kursagimdan kisiyorum, kendimden kisiyorum böyle olunca zoruma gidiyor işte. Ay valla yok gorumcem sağolsun alışveriş yapmıştı bana sen daha birşey alma ihtiyaç yok gerek yok diyip duruyor esimde aynı şekilde.. Maas yatsın aybaşı tek başına gidicem ogluma beğendiğim herşeyi alicam :)

Cnm ben sevi bebenin normal filesini aldım, civikde 8.90 tl

Su uyurken yada 10 dk fazla hareketsiz otururken kalmak ne kadar da zorlaştı. Sanki kasıklarım da bir top var ve hareket etmeme izin vermiyor. Dogumlarimiz yaklaşıyor artık yürüyüşleri artırmak gerekiyor

Valla artık ben de oturma pozisyonundan ayağa kalkma pozisyonuna geçemiyorum çok zor, 2 elinden destek alıp robot gibi parça parça kalkıyorum

Ben memişlerime sabah akşam bebeyağı sürüyorum yoksa kaşınıyo henüz çatlak yok:)

Valla ben foruma takıldığımdan beri bayaa bi eksiğim olduğunu gördüm. Bebek kışın doğacak ve benim yedek zibin tulum tek alt vs yok sayılır yarın yada salı bende çarşıya alışverişe çıkmalıyım. Yarın bigün hiç çıkamam

Çik canım.. Sonradan havada bozucak, iyice agirlasmadan git , ihtiyaçlarını aliver.

Burayi yeni gordum.benimde 40 hafta ,2 mart ama normal dogum yapabilecegimi pek sanmiyorum panik atak ve anksiyetem var. Allah nasip ederse subat sonu olur herhalde.ayni seyleri yasayanlarla vakit gecirmek ne guzel.
Benim ilk hamileligim biraz gec kaldim yas olarak.sebebi bu anksiyete.
Ilk 3 ay mide bulantisindan cok mide gazi ve agrisi tiksinme yasadim.14.haftada rahatladim.ara sira kucuk sıkıntilar oldu uzulduk sonra bir sorun olmadigini ogrendik sevindik.ama beni biraz yipratti bu surec.arada anksiyeye sıkintisi yasiyorum birsey olacak korkusu oluyor.saglik kontrollerinde birsey cikmasada evham yapiyorum.
umarim sizin bu sureciniz iyi geciyordur.

Çik canım.. Sonradan havada bozucak, iyice agirlasmadan git , ihtiyaçlarını aliver.

Haklısın canım.. bian önce gidip son eksikleri de aliyim.. onlarida yıkayıp kaldırayım. Hatırlıyorum da Kendim için alışveriş yaparken bile bu kadar mutlu olmuyordum. Şimdi kızım için alışverişe çıkıcam diye cokkkk mutluyumm Allah isteyen her kadına yaşatsın bu güzel duyguyu

Öncelikle Allah sifa versin canim. Biz de de ufak sıkıntılar oluyor elbet. Sıkıntısız hamilelik yaşayan yokki.. sadece sıkıntılı anlarinda bol dua et ve Allaha sığın.. bizimle konuşarak daha da iyi olacağına inanıyorum. Hepimizin ortak bi noktası var çünkü..

Patıklı tek altları onerırım hem daha sıcak tutar. Ben zıbın degılde ıc cıtcıtlı atlet aldım ustune de uzun kollu gıydırırım dedım ya da uzun kollu cıtcıtlı badı var. Evın sıcaklıgı ıyıyse kat kat gıydırmeye gerek olmaz

Cok erken ama ben dogum cantasına bırseyler koymaya basladım. 10lu hastane cıkısı ve bır kalın bır ınce battanıye. 1 ulo havlu pecete, 15 tane yenıdogan bezı, pısık kremı, 2 alt acma koydum. Kendı cantama da gogus kremı, gogus pedı, tarak koydum sımdılık cunklu baska bırseyım yok Haftaıcı yenı aldıgım 5lı hastane cıkısı, bır nevresım takımı bır kalın battanıyem gelecek. 5lı hastane cıkısını de yıkayıp utuleyıp cantaya koyucam

yelek vs koymadım aslında kafam da karısık 10lu ve 5lı hastane cıkısı yeterlı olmazmı acaba bebek ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…