- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Genişliği nasıl cnm beğendin mi sen. Fazla büyük gibi durmuyorSiyah benim aldığım canım 89 liraydı normal fiyatı ama biz o gün 250 lira üzeri alışveriş yaptgmz için birkaç üründe %15 ekstra indirim vardı çantayı da o indirimle almıştık
Allahtan ya yoksa dimdizlak kalirdin canim:)Hayır, durup istesem de yapsa... Ama yok sanırım şey sanıyor bizim gazla çalıştığımızi, gaza ihtiyacımız olduğunu :) yanı o bize şunu alın ben veririm bunu alın yardım ederim.. . allahtan öyle birisi değilim. Yoksa vay halime vay ki vay..
Canım 0-3 ay uzun kollu 3-6 ay kısa kolluya agırlık versen yeter. Zaten ev ortamı sıcak olacagı ıcın ve uzerıne battanıye ortecegın ıcın usumez, evın soguksa ıkı alt gıydırırsın ya da patıklı altın uzerıne corap gıydırırsın yeterlı olus.ozka82 Tavsiye için teşekkür ederim :)) malum acemilik var tavsiyeleri hep önemserim patikli alırım tek altları. Uzun kollu alttan çıtçıtli badiler almayı düşünüyorum. Başka ne almam gerekir?? Kış bebeğime
Bende öyle valla.. Ufacık. Birşey alınca bile çok mutlu oluyorum.. Ben daha yikamadim birşey, dolabı.kuruldu oğlusun. Besik yok ortada daha. Amin amiiiinnnn.. Rabbim.herkese nasip etsin. Bizlere de hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsinHaklısın canım.. bian önce gidip son eksikleri de aliyim.. onlarida yıkayıp kaldırayım. Hatırlıyorum da Kendim için alışveriş yaparken bile bu kadar mutlu olmuyordum. Şimdi kızım için alışverişe çıkıcam diye cokkkk mutluyummAllah isteyen her kadına yaşatsın bu güzel duyguyu
Kalirdim canjm.. Onlarlada otururduk ..Allahtan ya yoksa dimdizlak kalirdin canim:)
Off kizlar ya canim cok sikkin ben artik sorunlar biktim ne zamana kadar cekicem ben bu kp kv dir dirini ben mutlu olamicakmiyim ya((((
Evet ya yasamaz olaydik cok pismanim ya kabul etdiyim icin ya sen canim?Kalirdim canjm.. Onlarlada otururduk ..
Siz beraber mi yaşıyorsunuz onlarla
Canım 0-3 ay uzun kollu 3-6 ay kısa kolluya agırlık versen yeter. Zaten ev ortamı sıcak olacagı ıcın ve uzerıne battanıye ortecegın ıcın usumez, evın soguksa ıkı alt gıydırırsın ya da patıklı altın uzerıne corap gıydırırsın yeterlı olus.
Bende öyle valla.. Ufacık. Birşey alınca bile çok mutlu oluyorum.. Ben daha yikamadim birşey, dolabı.kuruldu oğlusun. Besik yok ortada daha. Amin amiiiinnnn.. Rabbim.herkese nasip etsin. Bizlere de hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsin
Evet ya yasamaz olaydik cok pismanim ya kabul etdiyim icin ya sen canim?
Canım koctas a baksana orada 3 kapılı cekmeceli gardroplar 35o TL kadar. Bir göz gezdir , butcene uygunsa bak derim. Biz öyle yaptık. Koçtaş tan aldık. Olur, olur insallah bebislerimizin eşyaları ..Amin canım.. bizde de daha ne beşik ne dolap biseyi yok kuzumun.. beşiğini kv alacak güya bakalım, dolaplarda bütçeme pahali geliyor şimdilik.. ama A101 e ufak bi dolap gelcek 100 tl ye ben ondan alicam uzun süre idare eder bebişimi
Canım koctas a baksana orada 3 kapılı cekmeceli gardroplar 35o TL kadar. Bir göz gezdir , butcene uygunsa bak derim. Biz öyle yaptık. Koçtaş tan aldık. Olur, olur insallah bebislerimizin eşyaları ..
Guzel olmus line saglik canim :)kızlar selam, hediyeliklerimiz neredeyse tamamlandı. sadece stickerları kaldı. minik kavanozlardaki mumlarımız nasıl olmuş?
Kredi kartı kullanmıyoruz canım ve nakit 350 şuan pahalı geliyor malesef bizebi süre söylediğim dolapla idare edicem.ilerde kısmet olursa bende çalışırım kızıma büyük dolap alırım. Bu dolabida mutfakta değerlendiririm boşa gitmez
Nohut battaniye ne oluyo canım. Ben daha beşik almadim. O yüzden bilemiyorum içi nasıl olacak.. Birde bendede az alt şeyler falan.. Alan , saysinda bize de yazsın valla süper olurPark yatak alan arkadaslar uyku seti ve nevresim olarak ne aldınız. Normal uyku seti olur mu? Buyuk değil mi? Ya da uyku setine gerek var mi? Ozdilekte baktım bugun kararsız kaldım. Bir de 0-3 ay kaç tane alt pijama, kaç tane citcitli zıbın almak lazım. Alsam da azmis gibi geliyor hep bana.
Bu arada bütün arkadaşlarım su nohut battaniyeyi mutlaka al en çok onu kullandık diyorlar.
Amin canım.. bizde de daha ne beşik ne dolap biseyi yok kuzumun.. beşiğini kv alacak güya bakalım, dolaplarda bütçeme pahali geliyor şimdilik.. ama A101 e ufak bi dolap gelcek 100 tl ye ben ondan alicam uzun süre idare eder bebişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?