2016 Şubat Anneleri

Siyah benim aldığım canım 89 liraydı normal fiyatı ama biz o gün 250 lira üzeri alışveriş yaptgmz için birkaç üründe %15 ekstra indirim vardı çantayı da o indirimle almıştık
Genişliği nasıl cnm beğendin mi sen. Fazla büyük gibi durmuyor

ozka82 Tavsiye için teşekkür ederim :)) malum acemilik var tavsiyeleri hep önemserim patikli alırım tek altları. Uzun kollu alttan çıtçıtli badiler almayı düşünüyorum. Başka ne almam gerekir?? Kış bebeğime

Allahtan ya yoksa dimdizlak kalirdin canim:)
Off kizlar ya canim cok sikkin ben artik sorunlar biktim ne zamana kadar cekicem ben bu kp kv dir dirini ben mutlu olamicakmiyim ya ((((

Lcw de öğretmenler günü için % 15 indirim vardı. Kimlik gerekli oluyormuş. Bir şey almak isteyen varsa öğretmenlerimizden söyleyeyim.

Artık ağırlaştığım için yolculuk yapamıyorum, bu yüzden şehir dışından cuma günü eşimin ailesi gelmişti(kv, kp, görümcem, eşimin dedesi, teyzesi) iş çıkışı çok korkuyordum o kadar kişiyi yatılı nasıl ağırlıcam diye, hiç korktuğum gibi olmadı, hala bizdeler ve yarın akşam gitceklermiş, yarın zaten sabah erkenden işe gitcem, göremem bile, sağolsunlar hepsi de işime gücüme yemeğe temizliğe yardım ettiler, Allah razı olsun, senin güleryüzün yeter dediler, kendi evimde misafir gibi ağırlandım, çok mutluyum, inşallah ömür boyu böyle sürer, çünkü Yasemin Ela doğunca illaki gelip bakacaklar

Canım 0-3 ay uzun kollu 3-6 ay kısa kolluya agırlık versen yeter. Zaten ev ortamı sıcak olacagı ıcın ve uzerıne battanıye ortecegın ıcın usumez, evın soguksa ıkı alt gıydırırsın ya da patıklı altın uzerıne corap gıydırırsın yeterlı olus.

Bende öyle valla.. Ufacık. Birşey alınca bile çok mutlu oluyorum.. Ben daha yikamadim birşey, dolabı.kuruldu oğlusun. Besik yok ortada daha. Amin amiiiinnnn.. Rabbim.herkese nasip etsin. Bizlere de hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsin

Evet bunları uygularım sağol canım

Amin canım.. bizde de daha ne beşik ne dolap biseyi yok kuzumun.. beşiğini kv alacak güya bakalım, dolaplarda bütçeme pahali geliyor şimdilik.. ama A101 e ufak bi dolap gelcek 100 tl ye ben ondan alicam uzun süre idare eder bebişimi

Evet ya yasamaz olaydik cok pismanim ya kabul etdiyim icin ya sen canim?

Biz ayriyiz canjm. Benim.kv vefat etti. Mekanı cennet olsun.. O varken ben çok daha mutluydum. Bir ara bizimle kalma konuları falan olmuştu. Kp ile gorumcemin, gerçi eminim bugün istesem veya söylesem yarin bir oluruz yanı.. Ama yok ben yapamam birlikte senin işin çok zor canım.. Kapa kulağını yavrunu düşün .. Ayrılma gibi durumunuz var mi.. Yada ortamı sağlayın, kendi yuvamiza geçin en kısa surede insallah

Canım koctas a baksana orada 3 kapılı cekmeceli gardroplar 35o TL kadar. Bir göz gezdir , butcene uygunsa bak derim. Biz öyle yaptık. Koçtaş tan aldık. Olur, olur insallah bebislerimizin eşyaları ..

Canım koctas a baksana orada 3 kapılı cekmeceli gardroplar 35o TL kadar. Bir göz gezdir , butcene uygunsa bak derim. Biz öyle yaptık. Koçtaş tan aldık. Olur, olur insallah bebislerimizin eşyaları ..

Kredi kartı kullanmıyoruz canım ve nakit 350 şuan pahalı geliyor malesef bize bi süre söylediğim dolapla idare edicem.ilerde kısmet olursa bende çalışırım kızıma büyük dolap alırım. Bu dolabida mutfakta değerlendiririm boşa gitmez

Park yatak alan arkadaslar uyku seti ve nevresim olarak ne aldınız. Normal uyku seti olur mu? Buyuk değil mi? Ya da uyku setine gerek var mi? Ozdilekte baktım bugun kararsız kaldım. Bir de 0-3 ay kaç tane alt pijama, kaç tane citcitli zıbın almak lazım. Alsam da azmis gibi geliyor hep bana.

Bu arada bütün arkadaşlarım su nohut battaniyeyi mutlaka al en çok onu kullandık diyorlar.

Ne güzel kredi kartindan kurtulmak. Doğru, haklisin canım. Biz kartla aldık. Zaten kredi çektik kart kapamak için şimdi yine kart kullanıyoruz, eşim sağolsun..
O gelen dolaba bende bakayim .. Bebisin bir kendine gelsin, calisiirsin herbirseyi alirsn Gönlünüze gore :)

Nohut battaniye ne oluyo canım. Ben daha beşik almadim. O yüzden bilemiyorum içi nasıl olacak.. Birde bendede az alt şeyler falan.. Alan , saysinda bize de yazsın valla süper olur

Ben de dolap almayacagim gibi. Yanı karar veremiyoruz. İleride takım almak istiyorum şimdi alsam dolap ilerde boşa gidecek. Kararsixim yanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…