- 20 Haziran 2012
- 4.921
- 4.209
- 448
en güzelini yapmışsınız canım kartı bırakmakla. inşallah kiradan kurtulup, ev sahibi olursunuz. biz de kredi ile eve girdik 10 yıl borç..ben ücretsiz izinimi kullanmak istiyorum ama bu şartlarda nasıl olucak hiç bilmiyorum..İnşallah canım :) kredi kartı gerçekten bas belası o yüzden hiç bulaşmadık. Bisey alacak olsak önceden ayarlıyoruz, frenliyoruz kendimizi.kiraciyiz zaten nasılsa ilerde Allahın izniyle alırım herşeyin güzelini. Şimdi işimi görür bu dolap. Askılık yer yok ama olsun şimdilik oek gerekte yok zaten benim dolapta askılık yeri bol. Sende bak bakalm canim :)) benimle benzer durumda olanlar değerlendirebilir bu perşembe geliyor A101'e :)
Arkadaslar magnezyum olarak ne aliyosunuz.benim aile hekimim decavit verdi bana.magnezyum ihtyacini da karsiliyor mu yoksa baska bisey mi almaliyim.kramplarim var arada.kendi doktoruma sormayi unuttum.
kizlar 50 gr şeker yüklemesi yapildi 150 çikti dr. sinirda dedi diyet yapacağim tekrar bakacaklar
sizlerin kaç çikmişti
Bana neden kimse cevap vermiyo süt sağma pompası hangi marka alacaksıniz
Gunaydin..sagasola cok rahat donebiliyorum .yatarken rahatsiz olmuyorum ilginctir simdilik yordugu yok.Günaydın kızlar, bebekler ne alemde daha doğmadan bizi yoruyolar dimi.. Ben dün gece epey bir sağa bir sola döndüm, Allah sonumuzu hayır etsin
Bende ilk kızımda 7.ayda işe geri döndüğüm için Philips avent tek pompalı almıştım çokda memnundum bu bebişimde de onu kullanacağım.Tavsiye ederim hızı ve çekişi çok iyi.Vanim ben lansinoh aldim, tek pompali olandan. Ikisini birden kullanamam diye
teşekkürler :)Guzel olmus line saglik canim :)
Bende ilk kızımda 7.ayda işe geri döndüğüm için Philips avent tek pompalı almıştım çokda memnundum bu bebişimde de onu kullanacağım.Tavsiye ederim hızı ve çekişi çok iyi.Bana neden kimse cevap vermiyo süt sağma pompası hangi marka alacaksıniz
Ben maden suyu,soda gibi gazlı içecek içemiyorum ve süt ve yoğurt hamileliğimde aşırı gaz yapıyor o yüzden bir öncekinde olduğu gibi Osteocare kullanıyorum günde 1 adet.İçinde hem kalsiyum hem magnezyum var.Kasılmaları önlüyor ve kalsiyum eksikliğini gideriyor.Arkadaslar magnezyum olarak ne aliyosunuz.benim aile hekimim decavit verdi bana.magnezyum ihtyacini da karsiliyor mu yoksa baska bisey mi almaliyim.kramplarim var arada.kendi doktoruma sormayi unuttum.
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmaz.Kizlar saat 14.00 da Çapa da randevumuz var. Kalbindeki sorun icin. Umarim diger damarlari etkileyen bir durumu yoktur bebegimin. Dua edin lutfenHayatini etkileyecek bir sorunla dunyaya gelmesin
Insallah hersey yolundadir dualarimiz seninle.rabbim korusun bebislerimizi.iyi haberlerle donersin insallah.Kizlar saat 14.00 da Çapa da randevumuz var. Kalbindeki sorun icin. Umarim diger damarlari etkileyen bir durumu yoktur bebegimin. Dua edin lutfenHayatini etkileyecek bir sorunla dunyaya gelmesin
SIK disini kiz :)) cogunu geride biraktik, son 2,5 aydada artik fil gibi olmayiz degilmi..Gunaydin..sagasola cok rahat donebiliyorum .yatarken rahatsiz olmuyorum ilginctir simdilik yordugu yok.
Dun aksam oglumdaki videolarima baktim ayy kendimden korktum o gobek o bacaklar hüsmen dayi gibiydim tam 23 kilo almistim benim korkum kilolar insallah cok almam bunda.
Ayyyyy cirkinlesmedin diye hayiflanmistirGünaydınn,
Bazı insanlar sadece sinir etmek için yaratılmış olsa gerek. eşimin yengesi hafta sonu sinir etti. göbeğim küçükmüş, yok az kilo almışım daha çok yemem gerekiyormuş flan falan. yaw ben takıntılı biri değilimde hassaslaşıyoruz işte neden psikolojimi bozuyo ki. çokda güzel kilo aldım göbeğimde yeteri kadar büyük bebeğimde sağlıklı sus be kadın diyemedim diyemedim...
Ayyyyy cirkinlesmedin diye hayirlanmistir
en güzelini yapmışsınız canım kartı bırakmakla. inşallah kiradan kurtulup, ev sahibi olursunuz. biz de kredi ile eve girdik 10 yıl borç..ben ücretsiz izinimi kullanmak istiyorum ama bu şartlarda nasıl olucak hiç bilmiyorum..
sen çalışıyor musun?
magvital 1 taneArkadaslar magnezyum olarak ne aliyosunuz.benim aile hekimim decavit verdi bana.magnezyum ihtyacini da karsiliyor mu yoksa baska bisey mi almaliyim.kramplarim var arada.kendi doktoruma sormayi unuttum.
Hem var hem yok beni eviniz ayri olacak diyerek ogullarina istediler zaten ama bazilari sozlerinde durmuyor iste adamlik yok bazilarinda. Yavrumun bogle bi aileye gelmesi zaten beni cok mutsuz ediyor. Onu guzel bi ortama dogurmak mutlu bi dunyaya getirmek isterdim ama ogle degil. Cok sukur esim beni seviyor ben de onu zaten ailesini de kabullenmem sevdigim icindi ama bu gun bana sorsaniz asla kabul etmezdimBiz ayriyiz canjm. Benim.kv vefat etti. Mekanı cennet olsun.. O varken ben çok daha mutluydum. Bir ara bizimle kalma konuları falan olmuştu. Kp ile gorumcemin, gerçi eminim bugün istesem veya söylesem yarin bir oluruz yanı.. Ama yok ben yapamam birliktesenin işin çok zor canım.. Kapa kulağını yavrunu düşün .. Ayrılma gibi durumunuz var mi.. Yada ortamı sağlayın, kendi yuvamiza geçin en kısa surede insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?