2016 Şubat Anneleri

Nohut battaniye ne oluyo canım. Ben daha beşik almadim. O yüzden bilemiyorum içi nasıl olacak.. Birde bendede az alt şeyler falan.. Alan , saysinda bize de yazsın valla süper olur

Nohut ya da tomurcuk battaniye deniliyor sanırım. Böyle ust kısmı tomurcuk tomurcuk. Google yazınca çıkıyor. Ozdilekte vardı bugün yumuşacık.

İnşallah canım :) kredi kartı gerçekten bas belası o yüzden hiç bulaşmadık. Bisey alacak olsak önceden ayarlıyoruz, frenliyoruz kendimizi.kiraciyiz zaten nasılsa ilerde Allahın izniyle alırım herşeyin güzelini. Şimdi işimi görür bu dolap. Askılık yer yok ama olsun şimdilik oek gerekte yok zaten benim dolapta askılık yeri bol. Sende bak bakalm canim :)) benimle benzer durumda olanlar değerlendirebilir bu perşembe geliyor A101'e :)

Ben de dolap almayacagim gibi. Yanı karar veremiyoruz. İleride takım almak istiyorum şimdi alsam dolap ilerde boşa gidecek. Kararsixim yanı...

Benim bu söylediğim çok amaçlı dolap canm yani ister mutfağa ister banyoya nereye istersen koyabiliyosun. Boyutları benm için şimdilik idare eder. İlerde büyük bisey alınca bunu mutfağa koycam. Kışlık hazirladigim kavanozlarımı vs. Koyarım

Himm ben de bakayım o halde canım. Olabilir o halde. Olmazsa dolapta babasının eşyalarını atarız :)

Uygun dolap arayan varsa kızlar ikea da fırsat köşesi oluyor orda 2 kapılı cok guzel Bebek dolabı vardı gecen hafta 180 tl di. İkeanın Hensvik modeliydi. Arada gidip bakmanızda fayda var her ürün fırsat köşesine inebiliyor bilginiz olsun.

Sagol cnm onerilerini uygularim. oyle bi agri ki resmen etim aciyo dediğin gibi.daha uc ay var doguma.bu boyle yapsa simdiden yandım ben.buyudukce agri artacak

Merhaba canim ayni sorun bendede 2 gündür basladi seninki gecti mi merak ettim neden oluyomus ögrene bildinmi ? Benimde aksama dogru basliyo sabah geciyo hic uyuyamiyorum tas gibi oluyo karnim
Merhabalar ben de basta korkuyordum ama gecen hafta kontrolde dr bu donemde cok normal oldugunu soyledi. Benimkiler ikiz oldugundan sertlesmeler daha sık olabilirmis. Sadece dinlenince gecmesi gerekiyormus. Dinlenmek icinde sola yatacaksin cok oturmakta sakincaliymis.dinlemene ragmen olurda gecmezse ve sertlesmeye agri eslik ederse o zaman sanci belirtisi olabilirmis hemen doktora gidecekmisiz.

Sırt çantaları bu iki model hoşuma gitti sanki kizlar. Lacostenin kumaşı kötü gibi duruyor ama birinde gördüm iyiydi sanki yani gördüğüm buysa. Bunları düşünen var mii

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-23-00-08-10.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_2015-11-23-00-07-44.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 109
Ben o yanmadan kimselere gidemiyorum. Usumeyi ozledim grip olana kadar cam kapi acikti simdi kalaoriferleri kapatiyorum esim donuyor ben askiliyla geziyorum. Evleri sicak oluyor diye bi yere de gidemiyorum. Acayip atesli bir hatun oldum :)

Ben o yanmadan kimselere gidemiyorum. Usumeyi ozledim grip olana kadar cam kapi acikti simdi kalaoriferleri kapatiyorum esim donuyor ben askiliyla geziyorum. Evleri sicak oluyor diye bi yere de gidemiyorum. Acayip atesli bir hatun oldum :)
Ooow canim.sen bizde de fenasin senin adama allah sabir versin canm

Cok diklat ediyorum ben dinleniyorum yatiyorum ama gecmiyo sabaha karsi anca normal oluyo ozaman iyisi doktorumu aramak ( tsk ederim

Iyice uykusuzluğa alıştım sanırım. Cimcimeler yanlarima doğru bir yerini uzatmislar. Ne sağa dönebiliyorum ne sola. Tepinip duruyorlar. Uyumak istiyorum saat 4

İnş canım..
Canım doğduğu ilk günler kafadan kıyafet giydirmek yerine kollarından kıyafet giydirmek daha kolay. Foto ekledim. Birde ilk günler dünyaya alışmaya çalışıyorlar. Ne olursa olsun üşüyorlar. Sadece ilk bir hafta için bile olsa 2.3 tane uzun kollu zıbınlardan al. Daha sonraları kısa kollu atletlere geçersin. Gerçi sen uzun kollu atlet almışsın.Ama dediğim gibi senin için kolaylık olması için kollardan giydirilen zıbını tavsiye ederim. Heryeri o kadar minikki kafadan giydirirrken çok uğraırsın :) birde banyo yaptırınca hızlıca giydirmen gerekiyor. Ve 2. Ye anne olacaklar bilirler. Bir annnenin en kalori yaktığı zaman bebişi banyo sonrası giydirmek
Acayip yorulıyorsun kanter içinde kalıyorsun :) onun için banyo yaptırmadan ben kıyafetleri hazırlıyordum. Üst kıyafet içine zıbınıda kollarından sokuyordum. Hem bir kerede giydiriyorsun hemde hızlıca giydirmiş oluyorsun

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-23-04-27-54.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 147
Arkadaslar magnezyum olarak ne aliyosunuz.benim aile hekimim decavit verdi bana.magnezyum ihtyacini da karsiliyor mu yoksa baska bisey mi almaliyim.kramplarim var arada.kendi doktoruma sormayi unuttum.

Arkadaslar magnezyum olarak ne aliyosunuz.benim aile hekimim decavit verdi bana.magnezyum ihtyacini da karsiliyor mu yoksa baska bisey mi almaliyim.kramplarim var arada.kendi doktoruma sormayi unuttum.
Magvital yada magnorm içiyorum hergün 1 tane hiç kramp olmadı bende

magvital iciyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…