- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Nohut battaniye ne oluyo canım. Ben daha beşik almadim. O yüzden bilemiyorum içi nasıl olacak.. Birde bendede az alt şeyler falan.. Alan , saysinda bize de yazsın valla süper olur
Ne güzel kredi kartindan kurtulmak. Doğru, haklisin canım. Biz kartla aldık. Zaten kredi çektik kart kapamak için şimdi yine kart kullanıyoruz, eşim sağolsun..
O gelen dolaba bende bakayim .. Bebisin bir kendine gelsin, calisiirsin herbirseyi alirsn Gönlünüze gore :)
Ben de dolap almayacagim gibi. Yanı karar veremiyoruz. İleride takım almak istiyorum şimdi alsam dolap ilerde boşa gidecek. Kararsixim yanı...
Benim bu söylediğim çok amaçlı dolap canm yani ister mutfağa ister banyoya nereye istersen koyabiliyosun. Boyutları benm için şimdilik idare eder. İlerde büyük bisey alınca bunu mutfağa koycam. Kışlık hazirladigim kavanozlarımı vs. Koyarım
Himm ben de bakayım o halde canım. Olabilir o halde. Olmazsa dolapta babasının eşyalarını atarız :)
Sagol cnm onerilerini uygularim. oyle bi agri ki resmen etim aciyo dediğin gibi.daha uc ay var doguma.bu boyle yapsa simdiden yandım ben.buyudukce agri artacakBeeenn... açken daha çok coşuyor. Ayrıca bende senin gibi çok endişeleniyordum. Acaba boynuna kordonnu dolandı canımı acıyor diye... doktor hiç öyle bişey yok yeri çok fazla rahat suyun tam ve bebek mutlu ondan çok hareket ediyor dedi. Dedim bazen 1 saat sürüyor bukadar enerjik olurmu? Olur dedi... maşallah sıpalara demekki benim tüm enerjimi o çekiyormuş...
Canım daha çok ayagını kolunu poposunu yasladığında oluyor. Sanki etin incinmiş gibi agrıyor. Bendede oluyor. O zaman öksür biraz saga yat sola yat pozisyonunu degiştirmesini sagla. Biraz düzeliyor.
Merhabalar ben de basta korkuyordum ama gecen hafta kontrolde dr bu donemde cok normal oldugunu soyledi. Benimkiler ikiz oldugundan sertlesmeler daha sık olabilirmis. Sadece dinlenince gecmesi gerekiyormus. Dinlenmek icinde sola yatacaksin cok oturmakta sakincaliymis.dinlemene ragmen olurda gecmezse ve sertlesmeye agri eslik ederse o zaman sanci belirtisi olabilirmis hemen doktora gidecekmisiz.Merhaba canim ayni sorun bendede 2 gündür basladi seninki gecti mi merak ettim neden oluyomus ögrene bildinmi ? Benimde aksama dogru basliyo sabah geciyo hic uyuyamiyorumtas gibi oluyo karnim
Ben o yanmadan kimselere gidemiyorum. Usumeyi ozledim grip olana kadar cam kapi acikti simdi kalaoriferleri kapatiyorum esim donuyor ben askiliyla geziyorum. Evleri sicak oluyor diye bi yere de gidemiyorum. Acayip atesli bir hatun oldum :)Kızlar ben çok ateşleniyorum yani birden ateş basıyo terliyorum fena oluyorum.. Şuanda göğüslerim resmen yanıyobide çok çatladı ve çok kaşınıyor Başka benm gibi olan var mı neden oluyodr ilk bebek olunca insan ne kadar tecrübesiz soracağm kimsede yok iyiki sizler varsınz
Ooow canim.sen bizde de fenasinBen o yanmadan kimselere gidemiyorum. Usumeyi ozledim grip olana kadar cam kapi acikti simdi kalaoriferleri kapatiyorum esim donuyor ben askiliyla geziyorum. Evleri sicak oluyor diye bi yere de gidemiyorum. Acayip atesli bir hatun oldum :)
Merhabalar ben de basta korkuyordum ama gecen hafta kontrolde dr bu donemde cok normal oldugunu soyledi. Benimkiler ikiz oldugundan sertlesmeler daha sık olabilirmis. Sadece dinlenince gecmesi gerekiyormus. Dinlenmek icinde sola yatacaksin cok oturmakta sakincaliymis.dinlemene ragmen olurda gecmezse ve sertlesmeye agri eslik ederse o zaman sanci belirtisi olabilirmis hemen doktora gidecekmisiz.
İnş canım..2 yıl bitti canım 3. Yıldayız. Bende arada bir onunla giderim ailesine. Hatta gitmesine bisey demem. Sadece çok fazla abartıyor. Dün akşam 5 te işten gelmisti gelmeden ailesine uğradı sonra eve geldi 7 buçukta tekrar gitti saat 10 da geldi. Bu sabah 11 de gitti az önce geldi. Gitmesin demiyorum ama çok abarttı. Ben onunla vakit geçirmek için işten eve gelmesini 4 gözle beklerken o bunu yapıyor zoruma gidiyor.. Ama artık bende bisey demiycem napsiyosa yapsın. Doğuma az kaldı. Bebekle beraber değişmesini diliyorum Allahtan...
Canım doğduğu ilk günler kafadan kıyafet giydirmek yerine kollarından kıyafet giydirmek daha kolay. Foto ekledim. Birde ilk günler dünyaya alışmaya çalışıyorlar. Ne olursa olsun üşüyorlar. Sadece ilk bir hafta için bile olsa 2.3 tane uzun kollu zıbınlardan al. Daha sonraları kısa kollu atletlere geçersin. Gerçi sen uzun kollu atlet almışsın.Ama dediğim gibi senin için kolaylık olması için kollardan giydirilen zıbını tavsiye ederim. Heryeri o kadar minikki kafadan giydirirrken çok uğraırsın :) birde banyo yaptırınca hızlıca giydirmen gerekiyor. Ve 2. Ye anne olacaklar bilirler. Bir annnenin en kalori yaktığı zaman bebişi banyo sonrası giydirmekPatıklı tek altları onerırım hem daha sıcak tutar. Ben zıbın degılde ıc cıtcıtlı atlet aldım ustune de uzun kollu gıydırırım dedım ya da uzun kollu cıtcıtlı badı var. Evın sıcaklıgı ıyıyse kat kat gıydırmeye gerek olmaz
Magvital yada magnorm içiyorum hergün 1 tane hiç kramp olmadı bendeArkadaslar magnezyum olarak ne aliyosunuz.benim aile hekimim decavit verdi bana.magnezyum ihtyacini da karsiliyor mu yoksa baska bisey mi almaliyim.kramplarim var arada.kendi doktoruma sormayi unuttum.
magvital iciyormArkadaslar magnezyum olarak ne aliyosunuz.benim aile hekimim decavit verdi bana.magnezyum ihtyacini da karsiliyor mu yoksa baska bisey mi almaliyim.kramplarim var arada.kendi doktoruma sormayi unuttum.
çok güzelmiş canım gerçekten, alışverişe çıktığımda bende alayım bir tane.Nohut ya da tomurcuk battaniye deniliyor sanırım. Böyle ust kısmı tomurcuk tomurcuk. Google yazınca çıkıyor. Ozdilekte vardı bugün yumuşacık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?