Kendi doktorumun tepkisi olmaz da. Kendisi de dedi zaten isterseniz disarda yaptırın diye. zeynep kamildeki doktorların tepkisi ne olur onu merak ediyorum ben. Yanlış ifade etmiştim kendimi. Hani zeynep kamil e takibe girmiyorum ya...ben kozyatağı central fatmanur hanıma gidiyorum. bütün testlerimi devlette yaptırdım . hiçbir olumsuz tepkisi olmadı fatmanur hanımın
tabi yine de Yenidoğan oyuntulu bez almakla fayda var.Normal bez çok sürtüyo göbek bağına rahatsız ediyo falan demişlerdi oyüzden oyuntulu almak istiyrm bende..
Ama gene de acemi olunca bi korku oluyo içimde sonra birden bi özgüven geliyo ben bakarım tabiki diyorum ama inşallah çok zorlanmam :)
Aynen canm ogünleri heycanla bekliyorum bebeklerimiz doğunca onlarla ilgili konuşmayı
Canim isler 1cocukta 2hatta 3 katina cikiyor ama biz pratiklesiyoruz herseyi daha hizli halledince yetisiyor hersey kizima hazir biskuvi bile yedirmemistim cicibebe biskuvisini bile kendim yapmistim calisiyorum da kizima hazir bi sey de olabildigince vermemistim su an da evde 1 cocuk karnimda 2cocuk calisiyorum ustelik kizim cok abur cubur yemesin diye evde surekli pasta borek yapiyorum daha cok misafir agirliyorum cocuktan once ev isini zor hallederdim
Evet ikiziyle ayirt etmek mumkun degil sadece parmak izleri farkli diyebilirim :) tabi ben esimi gozunden tanirim fakat bazen anne ve babasi bile karistiriyor. Hatta esimin kimliginde ikiznin resmi ikizininkindede esimin resmi varSiradisi bebeklerden demek ki esin :) Cift yumurta genetikmis anneden kiza geciyormus. Tek yumurta ise Allahin bir mucizesi herkesin basina gelebilirmis onda genetik faktor yokmus canim. Rabbim gonlune gore versin :) Benimde kardeslerim ikiz ve arka arkaya olmusuz bakarsin senin de olur :) S serppp da oyle olmus sanirim
Valla bez konusunda hiç bi fikrim yok eş dosttan duyduğum kadarıyla oyuntulu düşündüm ama haklısınz yani pek faydası yoktur belki bilmiyorum ki :)tabi yine de Yenidoğan oyuntulu bez almakla fayda var.
Senin daha zor canımBende oylwyim canim yaa bide oglan okulu getir götür yedir yatir simdi bitti valla isler ama ayaklar zonkluyor resmen
Canım benim oğlum 26 nisan doğumlu. Ben anneler gününde pikniğe gitmiştim. Yani yaklaşık 3 haftalıkmış :) doktorum hiçbişey olmaz demişti. Tabi bunlar kışın doğacak ama 40 gün diye sakınmam kalabalık olmayan yerlere giderim inş.günaydın kızlarrr,size birşey anlatıyım moral bulalım..
iş yerimden arkadaşım 20 gün önce sezeryan doğum yaptı, dün durakta gördüm kendisini şaşırdım,tanıyamadım..
oğlunu kreşten almaya gelmişti ve maşallah o kadar güzel görünüyordu ki.. hiç demezsiniz bu kadın 20 gün önce doğum yapmış, karın falan ufacık kalmış.. çok hoşuma gitti . moral oldu bana da...
şimdi biz kırkımız çıkana kadar evden çıkmayacakmıyız.. ben hele bu arkadaşı gördükten sonra çıkarım yaa.. evde kafayı yerim
Canım ablam zayıf olduğu halde 4.250 kg bebek doğurdu hemde normal... hep 2 hafta önden gidiyordu. hiiç bişey olmaz inş. Sadece 40 hafta beklemeyebilirler. İri bebek çabuk kaka yapar diye. Ablam 38 de suni sancı ile doğurdu. Hiç endişelenme doktorlar iri bebek görünce korkuyor biraz :) şekerin yoksa problem degil.günaydın kızlar
Doktor kontrolünden geldim 29. Haftadayım (28+4) Bebeğim 1838 gr ve 39,2 cm görünüyor ultrasonda. Doktor 2-3 hafta ileriden gittiğini söyledi ve bunun istemedikleri bir durum olduğunu da ekledi şeker yüklememi sordu tekrar normal çıktığını söyledim. Ara ara tokluk şekerindeki baktır dedi bu kadar ileride olması zeminde bir sorun olduğunu gösterir dedi O kadar üzgünüm ki29. Haftada olduğum halde 31-32. Haftada görünüyormuş bebeğim. Ne yapacağımı şaşırdım gelişmesin diye mi uğraşacağım şimdi ben? çok moralim bozuldu Allahım hayırlı haberler sonuçlar nasip etsin. Sağlığını korusun bebeğimin inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Oda çok guzel saglıkla kullansın inş.Selam kızlar, sürekli takipteyim ama yazmıyorum. Pasif katılımcıyım :) 8 yıl önce iki kez kaburga ameliyatı olduğum için şuan zor bir hamilelik geçiriyorum ayrıca hormonlar eklem yerlerimde iltihap yaptığı için ellerimi kullanamıyorumeskiler beni bilir aslında ilk günden bu yana takipteyim sadece sıkıntılarımdan dolayı pek yazmıyorum. Oğlumun odası geldi dün sizlerle paylaşmak istedim fotolar aşağıda :)
Eveett özellikle poposunu dışarı atmışsa hıçkırık çok belli oluyor. Hani sen hıçkırırken hafif sarsılırsın ya öyle işte :)O kadar yamuluyomu karnın, bende hıc bellı olmuyo dısarıdan ben sadec elleyınce hıssedıyorum kılolu oldugumdan sanırım. Hıckırında karnın hareket mı edıyor yanı
Canım göbekbagı oyuntusu çok önemli degil. Bezin ön kusmını katlayarak takarsın.Hatta annem,göbek bagı düştükten sonra göbegi dışarda kalmasın diye bezini takarken kusmuk mendillerinden birini katlayıp göbek deliği ile bezinin arasına koyuyordu. Bazı bebişlerde gördüm göbek deliği dışa doğru kalabiliyor.Normal bez çok sürtüyo göbek bağına rahatsız ediyo falan demişlerdi oyüzden oyuntulu almak istiyrm bende..
Benim kizim da ne biberon ne emzik kullandi 4.5aylikken ise basladim biberonu yine tutmadi annem kasikla icirdi sagdigim sutuBence fazla bile canım. Benim oğlum hiç biberon kullanmadi. Boy boy cam biberon ve uçları vardı. İhtiyacı olanlara verdim. Biberon işini doğum sonrasına bırakacağım bu kez
Bazi acemilikler yasaniyor tabi ama soyle bakmak lazim annelerimiz daha fazla acemilik yasamis simdi biz daha cok gidiyoruz dr.lara onun disinda her turlu bilgiye daha cabuk ulasabiliyoruz kisacasi onlar hallettiyse biz cok daha kolay hallederizNormal bez çok sürtüyo göbek bağına rahatsız ediyo falan demişlerdi oyüzden oyuntulu almak istiyrm bende..
Ama gene de acemi olunca bi korku oluyo içimde sonra birden bi özgüven geliyo ben bakarım tabiki diyorum ama inşallah çok zorlanmam :)
Aynen canm ogünleri heycanla bekliyorum bebeklerimiz doğunca onlarla ilgili konuşmayı
Calisiyorsan bence 15gunde bir de olsa temizlige birini cagir gercekten cok hafifliyor isin gerisi bi sekilde yetisiyorAyy canım okurken gözüm korktu, ben 26 yaşındayım, ilk gebelik, çalışıyorum, bakalım yeni hayatımız nasıl olacak, inş her işi yetiştirebilirim, çok merak ediyorum bikaç ay sonraki halimi :)
Ben kolonyolari mevlüt te dağıtmak için yaptım çikolata ve magnet götüreceğim hastaneyecanım ben de yaptırıyorum kolonya ve magnet . Seker yerıne de hastanede ıkram etmem ıcın bısey yaptırıcam. Bu kolonyaları hastaneye goturmeye gerek var mı yoksa evde zıyaret edenlere mı verılır
Ben pek memnun kalmadım canım kargom kaybolmuş yeniden hazırladılar o arada istediğim bazı modeller tükenmiş yerine ne istersiniz diye aradılar aynı fiyatlı başka ürün söyledim onlar minicik bir sus yollamışlar benim istediğimi değil üstelik 10 kuruş daha ucuz ama 2 tane fazla koymuşlar yani kafalarına göre takilmislar bide ayicikli sepet istemiştim çok çok küçükmüş ise yarayacak bişey değil 5 şeker koysam dolar yani ama yinede site fena değil ilgililer en azındanKargona ulastin demek :) Bende burdaki kizlardan duyarak birmaxtan aldim malzemeleri. Fazla fazla gondermisler bana da her aldigimdan cok memnun kalmistim. Sen kargo gelmedi deyince uzulmustum
Ins cnm elimden geldiği kadar oluyorum.. oda da 4 kişiyiz hemen hemen aynı 31. Hafta 2 si doğum yaptı ikimiz kaldık inş gelmez bi ay en azından dursa o da iyi.. Rabbim korusun bebeklerimizi minicik ler daha : (Kilosu çok iyi maşallah canım. Hiç sıkıntı yapma sakin pozitif ol. O Rabbime emanet inşallah :)
canim gule gule kullan insallah. Bu aldiklarin cam mi, bir de bebege gaz yapmasini onleyenlerden miKizlar biberonlarimiz emziklerimiz taragimiz geldi :) cok sirinler ya :) picabo diye bi siteden aldim biberonlari. Medela calma alacaktim ama cok pahali geldi bana. Zaten dr browns alacaktim haftasonu da babymallde satici kiz bu seti gostermisti hem hesapli hem iyi bir biberonmus tavsiye ederim. İcinde bi tane 120 ml bi tane 250 ml biberon var. Biberonlarda yeni dogan emzigi takili. Ayrica kutuda 2. Seviye 2 tane daha emzik ve biberon fircasi var. 33.75 fiyati da. 2 tane set aldim. 2 tane de a101e gelen cam biberonlardan almistim sanirim yeter.
Ayy kizlar yine kuzum icin alisveris yaptimcok guzel seyler aldim rabbim saglikla giydirmeyi kismet etsin hepimize insallah
Hadi ya kotu olmus. Neyse nazarlik olsun artik o da :)Ben kolonyolari mevlüt te dağıtmak için yaptım çikolata ve magnet götüreceğim hastaneye
Ben pek memnun kalmadım canım kargom kaybolmuş yeniden hazırladılar o arada istediğim bazı modeller tükenmiş yerine ne istersiniz diye aradılar aynı fiyatlı başka ürün söyledim onlar minicik bir sus yollamışlar benim istediğimi değil üstelik 10 kuruş daha ucuz ama 2 tane fazla koymuşlar yani kafalarına göre takilmislar bide ayicikli sepet istemiştim çok çok küçükmüş ise yarayacak bişey değil 5 şeker koysam dolar yani ama yinede site fena değil ilgililer en azından
Evet onluyormus canim. Zaten diger biberonlardan farkli olarak biberonla emzik arasinda pipet gibi bisey var valfli falan degisik bir sistem. Baska bir biberonda oyle bir sistem yoktu. Benim bebikler ikiz oldugu icin tavsiyelere gore bunu aldim. Set olmasi cok avantajli oldugu icin biberon alacaklara soyleyeyim dedim. Sadece emzikler 20 tl ama setin icinde ekstra emzikler de var. Setin cam versiyonu yok ama tek tek alirsan camlari var. Medela calma da cok iyiymis ama onun tek biberonu 60 tlden fazlaydi. İki bebek ve sonrasinda emzikler vs derken fiyat ucuyordu. Ebebekte babymallde falan biberonlara bakip internetten almani tavsiye ederim. İnternet fiyatlari cok uygun magazada da biberonlarin avantajlarini tek tek anlatiyolar :)canim gule gule kullan insallah. Bu aldiklarin cam mi, bir de bebege gaz yapmasini onleyenlerden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?