Kızlar ben keşfettim bana magnezyum kasıntı yapıyor göbegım kaşınıyor sonra kızarıklık ufak ufak sinek ısırmıs gibi birşeyler beliriyor ama aşırı kasınıyor bu gerilmeden olsa o kızarıklıklar olmaz herhalde. İçtikten 10 dakka sonra başlıyor neden acaba ya böyle olan varmı ?
Bunuda cok begenmıstm ama ana kucagı aldık bir tane dha olmasın istedim. Bu ara evde ne varsa atasım var fazla olan hıc bırseye tahammül edemez oldum :)) inşallah rahat uyurlar İçinde canımm :))
Kızlar ben keşfettim bana magnezyum kasıntı yapıyor göbegım kaşınıyor sonra kızarıklık ufak ufak sinek ısırmıs gibi birşeyler beliriyor ama aşırı kasınıyor bu gerilmeden olsa o kızarıklıklar olmaz herhalde. İçtikten 10 dakka sonra başlıyor neden acaba ya böyle olan varmı ?
Hanımlar birmaxdan siparis verdim havale yada eft ile ödeme varmis ne sacma. Yarın eft yapicaz yalnız ne kadar zamanda geldi size kargo eft yaptıkdan sonra ?????
Kızlar şimdi Kasım da doğum yapanlar Topiğini okudum biraz burada hep biz biz diye kendimizi alınanları hazırlıkları anlatıyoruz ya.. Onlarda biz diye bişey kalmamış... Bebek bebek bebek... Gaz gaz gaz... Uyku uyku uyku... Sut sut sut... bide sarılık :) baska konu yok yani buradan anlıyorum ki iki ay sonra ne alınanların nede bizim hiç bir önemimiz kalmayacak...
Kızlar bebek şekeri sepeti düşünürseniz ahşap çok güzel modeller var bu sitede. Ve daha sonra diyelim salondasınız bebeğinizin kişisel bakım malzemelerini koyup taşıyabilirsiniz düzenli durur, Dekoratif amaçlıda. Ve bayan el emeğiyle yapıyor özel isimde yazdırabiliyorsunuz whatsaptanda her zaman ulaşıp konuşabiliyorsunuz. çok ilgili kargoyla ilgili yaşadığım sıkıntıda bile çözüm buldu. Güvenilirmi diye tereddüt yaşamıştım ama yersizmiş. http://www.arteztasarim.com/bebekler-icin/bebek-sekeri-sepetleri
Kızlar şimdi Kasım da doğum yapanlar Topiğini okudum biraz burada hep biz biz diye kendimizi alınanları hazırlıkları anlatıyoruz ya.. Onlarda biz diye bişey kalmamış... Bebek bebek bebek... Gaz gaz gaz... Uyku uyku uyku... Sut sut sut... bide sarılık :) baska konu yok yani buradan anlıyorum ki iki ay sonra ne alınanların nede bizim hiç bir önemimiz kalmayacak...