- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Benim de hedef 37:) ama dediğim gibi zor geldi ve bilmiyorum ne kadar dayanırım.9. Sınıflar olmasa su gibi geçiyor ama 9 lar tam bir felaket.çok saygısızlar,sürekli sakız çiğniyorlar ,uyarınca bile tepki gösteriyorlar.midem kaynıyor o Sınıfa girerken.o yüzden bilmiyorum ne yaparım.tüm okulun deneme sınavı vardı.zaten çoğu kitapçığı kapatıp resim çizdi..
ben de evde çok mutluyum:) tv,net,kitap...serile serile kahvaltı etmek,işlerimi ara ara yapmak...daha iyi geliyor...tabii iş bahanesi ile dışarı çıkmak da iyi Kafayı yememek için :) bana bir o açıdan iyi geliyor:)
Ayh insaallah :) benimkide ayni tembellige sahip sakin bir bebek gerci bende babasida sakiniz ama bilemiyorumaynı ben, herkes artık biliyor tembel bi oğlum var
şahsına munhasır keyfine düşkündür oğlumyapacak birşey yok doğuncada uslu bi çocuk olacak
Bizde canim aynen oyleAynı benim oğlan hareketine hasretiz
Ben aldim bir tane o dediklerinden.cekince titreyerek geri gidiyot.eglenceli yani:) ama gercekten gereksiz pahali. herkes cok işe yarıyor dedigi için aldım bendeoyuncaklar nekadar pahalı yaw. daha erken tabide hani şu titrek oyuncaklar var ya renkli, bebeklerin renkli şeyleri görmesi zeka açısından iyiymiş. hadi bitane alayım dedim heves ettim. arabasına falan takarım görür sürekli diye oooo 20 tl dan başlıyo nerdeyse.
Sormadım canım bi haftadır oluyor çatlak başlangıcı diye düşündüm ama bi bakıyorum hiç bi şey yok ne kızarıklık ne kaşıntı. ?.bilemedim ki
Daha once mandalinaya alerjin varmiydi ? Mesela magnezyum kaynagi muz yediginde sknti oldumu?
Ya kizlar benim oglum cok tembel ya nerdeysi hic hareket etmio iki pit pit sonra yok delircem ya. Pazartesi gittim doktora gayet saglikli bi skntisi ckmadi anlamadm kiButun hamileligim oglumun hareketini beklemekle gecti yahu
Çok ilginç ya :)Canım çatlaktan olsa böyle ufak ufak döküntü cıkmaz.. Bugun hiç birşey yok çok şükür çok iyiyim. Dün mandalina yedkten sonra kaşınmaya basladım magnezyumumda mandalınalı onuda içmedim sanırım bunlarla ilgili :))
Aslında erkek bebekler daha hreketli olurmuş.Acaba erkek bebekler daha az mı oynar? bebişi az oynayanların hepsi erkek sanırım ağır abiler yaaaahuuu :))
Çok ilginç ya :)
Mandalina seni zorlayacK belli ki.
Bugün iyi olmana sevindim
Muz yediğin dönemler hep soracaktım kabızlık yapmıyor mu? Ben iki güne bir tane yiyordum kabız olmamak için
Evet canim yatincada oyle . insaallah dedigin gibi sakin olur. Hamilelikten once agrasif insandim hamilelik beni cok sakinlestirdi hatta esim surekli hep hamilemi kalsan kizacagin seylere bile kizmiyorsun diyor. Sanirim bebisimde huzurlu annesi gibiYattıgın zamanda mı az tekmeliyor :) sakin Bebek olcak derler inşallah öyle olur canım daha ne :)))
Sanirim senin ilactaki magn. Katkisina alerjin var. Bu aksamda oldumu?Hayır muzu cok yerim halbuki hiç birşey olmuyor. Mandalınaya alerjım yoktu ama artık var sanırım :)))
Bana da nasıl oglun diyorlar iyidir heralde diyorum.. yakinda yeri darlasiyo diye hic hareket etmez anlamadim bu isiBizde canim aynen oylebabasi oglum.napio dio adama diycek bisey bulamiorm ya
Aslında erkek bebekler daha hreketli olurmuş.
Hatta annemle konuştuk geçen gün. Annem benim varlığımı duymazmış ama kardeşim yulan gibiymiş
Bizimki de dayıya çekti snaırım :) sürekli hareket halinde :) geçen pazar yürüyüşte bile kıvranıyordu, normalde harektli olduğumda çok duymuyorum.
Evet hareketsizlikten sikayet eden kim varsa bebisi erkek :) bilemiyorum cozemedim aslinda tam tersi olmaliAcaba erkek bebekler daha az mı oynar? bebişi az oynayanların hepsi erkek sanırım ağır abiler yaaaahuuu :))
Al bendende o kadar gülsemmi aglasammi bilemiyorum. Hic tik yok sagliklilar hamd olsun o yetio da insan bi hareket aksiyon beklemiyor degil yaniBana da nasıl oglun diyorlar iyidir heralde diyorum.. yakinda yeri darlasiyo diye hic hareket etmez anlamadim bu isi
Evet canim yatincada oyle . insaallah dedigin gibi sakin olur. Hamilelikten once agrasif insandim hamilelik beni cok sakinlestirdi hatta esim surekli hep hamilemi kalsan kizacagin seylere bile kizmiyorsun diyor. Sanirim bebisimde huzurlu annesi gibi
Oow hakikaten esine yazik oluomusOyyy maşallah :) inşallah öyle olur. Sakinleşmen süper birşey bana bazen bir geliyorlar evde terör estiriyorum eşim susup alttan alınca daha beter beni Ada'm yerine koymuyormusun diye tribe girip bağırıyorum bu sefer 20 dakika sonra yazık diyorum bu adama neler çektihayır Can'ım bugun sıkıntı yok çook iyiyim ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?