2016 Şubat Anneleri

Canim bendede numara falan yok gerci ben devlete gidiorm.fakat kadin dogum acil lerine basvurabilirsin hastaneye gidip ihmal edilecek bir durum degil senin ki neden devlet yada oza veya kadin dogum aciline basvurmuyorsun anlamadm

Haklısın Can'ım işte doktorla bugun hallederim dıye düşündüm bu gece de olursa öyle yapayım

Annisler bugun bizim kontrolumuz vardi kizim cok sukur iyi babasina benziyo :) 1920 gr olmus dr umuz 25 aralikta yine cagirdi dogumu konusucaz dedi tirstim azcik :/
Aramizda bir gün var ama benimki 1441 gram xatif bebek dedi neden zayif dediğini anladjm 1920 gram maşallah ben 9ay 15gunde 2750 dogmusum . benin bebek zayıfmış

Tecrübeli anneler ya bu yalancı sancı kasılma falan bunları nasıl anlayacağız bu kasılma sadece vajinada kasıkta falan mı oluyor yoksa karındada ağrı gibi falan oluyor mu? Merak ediyorum şu ara. Benim oğlum bazen karnımı deşecek gibi ittiriyor mu nedir genleşiyor mu anlamıyorum

Aramizda bir gün var ama benimki 1441 gram xatif bebek dedi neden zayif dediğini anladjm 1920 gram maşallah ben 9ay 15gunde 2750 dogmusum . benin bebek zayıfmış
Canim bende tombik dogmusum 4600gr sanirim bana cekecek kizim da sakin kilosuna takilma masallah sagliklilar ya bu en onemlisi

Canım dediğin gibi ittiriyor bebişin.. yada içerde geriniyor.
Yalancı sancılarda karnındada kasıklarındada olabiliyor. Zamansız düzensiz olan sancılar yalancı sancılar. Birkaç dk ara ile düzenli sancı giriyorsa doktora gitmen gerekir. Yada kanama olursa.. suyun gelmişse yada nişan düşmüşse..

Ben de 70*120 kraft visco aldım. Viscoları beğeniyorum. Elimi kolumu bastırıyorum, hemen şeklini alıyor. Kaldırınca da yavaş yavaş dümdüz oluyor. Rahat etsin kemikcikleri
Vücudun şeklini almaması gerekiyormuş ilk 6 ay için o yüzden viscoları önermiyorlar.sert çökmeyecek olması gerekiyormuş. ben de o yüzden takıldım pamuk bile önermiyorlar sünger de benim içime sinmiyor

Kızlar bel ağrısı çeken var mi sabahtan beri belim tutulmus gibi agriyo ayakta daha beter uzanıyorm surekli

Hiç üzülme birşekilde halledilir doğuma kadar zaten halimiz hal :) bu da ondan olsun
Birisi demişti bende söyliyim doğum anından 40ı çıkana kadar saçını sürüyormuşsun (ne kadar doğru bilemem) bebek cildi gibi oluyormuş, ciller bile geçiyormuş.kasım annelerinden bir Arkadaşımın arkadaşı yapmış, bbek gibiymiş şuan...
Tabi bilemiyorum o gelir mi aklımıza oan da

Kızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini

Daha erken değil mi :/ ben 32-33den sonra yıkamayı düşünüyorum.

Bende gün içinde çok hareketliysem hissetmiyorum. Ancak Otururken . sıkıştırıyorum sanırım o zmn daha çok hissediyorum.
Ama kıpır kıpır olduğundan içim rahat on kere üç kere sayımım yok tabi.

Oyyy senin eşinin bu ilk deliliği değil sanki :/

arkadaş ben suda doğurmak isterdim
böyle bıc bıccc yüzere gelirdi bana
Ya suda doğurma işini bende bir düşündüm ama vaz geçtim. Ona yapılacak masraf ile çocuğun geleceğine dair şeyler planlamayı düşünmeye başladım.

Göbek kordonunu geç kesmeleri önemli tabiki ama bir de kordon saklanma olayı var.
Kök hücre tedavisi için.
Sabancı üniversitesi ve bir kaç üniversite var onlar kordon kanı saklama yaptırıyorlar.
Boşverin tekli üçlü beşli taşları sağlığı- geleceği için bir önlem alalım derim

Karadenizliyiz ve her geçen yıl bir aile ferdimizi kanserden yitiriyoruz. Ciddi ciddi düşünmeye başladım konuyla ilgili bilgi toplamaktayım.
2000-2500civarı miktar. Birde yıllık ödenen meblağ varmış.

Telefon kabul etmeme işi enteresan yani:/
Benimki geçen ara bana sonucunu bildir demişti, kabul ediyor sanırım

Naptın peki canım? Acile falan gittin mi?

Benim kalbim çok sıkışıyor.hızlı hızlı nefes alıp veriyorum sürekli.hele az önce çekmeceye eğildim.kalbim ağzımda Attı sanki...uzun süredir vardı bu ama bu akşam bir başka...

Aman yarım gün okumuyorum sayfalar almış başını gitmiş. Gözden kaçırdıklarım, konuya hiç bulaşmak istemediklerim kusura bakmayın emi :)

Bugün istemeyerek de olsa şeker yüklemesi yaptırdım. Ee sonuç mis gibi şekerim var 50grama 115 çıktı. Açlık da gayet iyi 80.
Sevgili doktorlarım rahatlar umarım :)

Aşı da oldum sağlıkocağında kütür kütür kalbini dinledik :) ayyyy çok mesudum bugün.

Kizlar doktora gittik bgn..30+4 kilomuz 1800 gr boy 41 cm..doktor buyuk bi bebek olucak...4 kiloyu gecerse zor dogm olabilir dedi

Aynisi bendede oluyo sanki gobegimden firlicak doktor gunde 10u geciyosa gel dedi

Tamam çok nadir yukarda atıyor o hıçkırık altta ki damar o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…