- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Canim bendede numara falan yok gerci ben devlete gidiorm.fakat kadin dogum acil lerine basvurabilirsin hastaneye gidip ihmal edilecek bir durum degil senin ki neden devlet yada oza veya kadin dogum aciline basvurmuyorsun anlamadm
Aramizda bir gün var ama benimki 1441 gram xatif bebek dedi neden zayif dediğini anladjm 1920 gram maşallah ben 9ay 15gunde 2750 dogmusum . benin bebek zayıfmışAnnisler bugun bizim kontrolumuz vardi kizim cok sukur iyi babasina benziyo :) 1920 gr olmus dr umuz 25 aralikta yine cagirdi dogumu konusucaz dedi tirstim azcik :/
Masallah benimki bir hafta buyuk senden dun 1900 ciktiAnnisler bugun bizim kontrolumuz vardi kizim cok sukur iyi babasina benziyo :) 1920 gr olmus dr umuz 25 aralikta yine cagirdi dogumu konusucaz dedi tirstim azcik :/
Benim doktorumda vermedi hastaneyi araaa yada buraya gelll diye rahat bi sekilde cvp verdi seytan diuo degistir gitsinSalı günü gidicem canım sorucam vermiyorsa da başka alternatifler düşünücem artık
Benim doktorumda vermedi hastaneyi araaa yada buraya gelll diye rahat bi sekilde cvp verdi seytan diuo degistir gitsin
Canim bende tombik dogmusum 4600gr sanirim bana cekecek kizim da sakin kilosuna takilma masallah sagliklilar ya bu en onemlisiAramizda bir gün var ama benimki 1441 gram xatif bebek dedi neden zayif dediğini anladjm 1920 gram maşallah ben 9ay 15gunde 2750 dogmusum . benin bebek zayıfmış
Masallah canim senin bebisine deMasallah benimki bir hafta buyuk senden dun 1900 cikti
Canım dediğin gibi ittiriyor bebişin.. yada içerde geriniyor.Tecrübeli anneler ya bu yalancı sancı kasılma falan bunları nasıl anlayacağız bu kasılma sadece vajinada kasıkta falan mı oluyor yoksa karındada ağrı gibi falan oluyor mu? Merak ediyorum şu ara. Benim oğlum bazen karnımı deşecek gibi ittiriyor mu nedir genleşiyor mu anlamıyorum
Vücudun şeklini almaması gerekiyormuş ilk 6 ay için o yüzden viscoları önermiyorlar.sert çökmeyecek olması gerekiyormuş. ben de o yüzden takıldım pamuk bile önermiyorlar sünger de benim içime sinmiyorBen de 70*120 kraft visco aldım. Viscoları beğeniyorum. Elimi kolumu bastırıyorum, hemen şeklini alıyor. Kaldırınca da yavaş yavaş dümdüz oluyor. Rahat etsin kemikcikleri
canım park yatak üst katı için kalınlığı nasıl çok kalın gibi geldi banaBen ortapedik yatak aldim canim. Aldigim bu
http://mobil.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak-70x110-cm_XYZ-86691
Buldum buldum. Çok da Mutlu oldum görerek aldım çantayı. İstedğim renk farklı bir şubesine vardı ayırdılar yarın teslim alacağım.Cnm civildede indirimli o canta..79 tl
Yaa çok tatlı olmuş bu minik adamlar maşallah canım ne kadar beceriklisinKızlaar benim bebişlerime bakın
Ayy yaparken insan nasıl mutlu oluyor yaaaa
@oznur65 Ahh benimm gözüm de o yüzükte ama pırlanta almasada olurki almaz da bence. Nisanlanirken pırlanta aldi ve ben onu kaybettim. Doğum hediyesi oluyor haberin olsun dedim bunlar hep kapitalizm ozentileri diyip espiri yapti
bskn GGünaydın canim. Iste o benim ilk aylar çok farketmemistim. SSürekli gunesin altında çalıştım sonra da geç kaldim. Kaldığım yerde ufak ilce sık sık merkeze gidemedim. Rengi koyulasinca de gittim yapacak bir şey yok dedi doğumdan sonrasini bekleyeceksin falan diyince bende ustelemedim. Hele dogum yapayim yaza kadar gitmezse güzellik merkezine gidip halledecegim
Kızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
Bende gün içinde çok hareketliysem hissetmiyorum. Ancak Otururken . sıkıştırıyorum sanırım o zmn daha çok hissediyorum.Ya kızlar bu bebeğin saatte 10 kere hareket etmesi meselesi nedir? Benim gün içinde mümkün değil 10'u bulmaz. Çalışıyorum çoğu Zaman ayakta ya da masabaşındayım nadir hissediyorum o yüzden saatte 10 u mümkün değil bulmaz benim hissettiklerime göre ama ne zamanki akşam eve gidip ayaklarımı uzatıyorum başlıyor fıldır fıldır hareketlenmeye en net o Zaman hissediyorum.
Valla eğer gündüz de her durumda (ayakta otururken yürürken flan) hissetmek gerekiyorsa bende bir problem var
Oyyy senin eşinin bu ilk deliliği değil sanki :/Oyyy canım benimmm seni o kadar iyi anlıyorum kiii....
Aynı şeyleriyaşıyoruz resmen. Ben de yüzgörümlüğü olarak ince bir kolye istedim basit 200 TL olanlar. O ara masrafım çok biraz sonra alayım dedi tamam dedim. Evlilik yıldönümünde alır diye çookkk bekledim ama almadı yüzümü kararttım sordum neden almadın diye param yoktu dedi ki yalan. Çünkü hem sarrraf akrabası istediği zaman altın alıp 10 gün sonra ödüyor hem de evlilik yıldönümüzden önce annesi ve ablası tüm yorganlarını yeniden yıkayıp köpüttüler kılıflarını değiştirdiler falan ve yorgancıdan bu aldı 400 TL ye yakın tutmuş annesi ve ablası ne kadar tuttuysa verelim deyince yok yaa bişey değil ben ödedim o da benden olsun dedi. Allahın odunu gidip yorgana 400 TL verip benden olsun diyene kadar düşün de karına 200 liraya bi kolye al beee. Benim kardeşim sevgilisine aldı da ben bi kocama aldıramadım.
Bana doğumdan sonra işte ssk dan para yatacakmış muhasebeci 3,000 lira civarı yatar demiş. Gelmiş diyo ki onunla sana doğum hediyesi bilezik alırım. Avcunu yala dedim alacaksan git kendin al benim paramla bana hediye alma o devletin bana verdiği bir para.
Ya suda doğurma işini bende bir düşündüm ama vaz geçtim. Ona yapılacak masraf ile çocuğun geleceğine dair şeyler planlamayı düşünmeye başladım.arkadaş ben suda doğurmak isterdim
böyle bıc bıccc yüzere gelirdi bana
Göbek kordonunu geç kesmeleri önemli tabiki ama bir de kordon saklanma olayı var.malesef türkiyede anne- bebek sağlığına önem veriyorlar ama
teferruat umurlarında değil, özel hastaheneye gideceğim haftaya
dr konuşacağım bebeğimin göbek kordonunu hemen kesmelerini istemiyorum
normal doğum ise aşırı aydınlıkta doğurmasınlar bakalım ne dicek
Telefon kabul etmeme işi enteresan yani:/Kızlar karnımın durumu için sabah hastaneyi aradım doktorumla görusebilirmiyim diye doktor odasına telefon kabul etmıyor dediler bende numarası da olmadığı için mail atayım dedim mail attım ama doktordan hala tık yok..? Ben acil bir durumda bu dr a Nasıl ulaşıcam bu durum normal mi?
Aynisi bendede oluyo sanki gobegimden firlicak doktor gunde 10u geciyosa gel dediTecrübeli anneler ya bu yalancı sancı kasılma falan bunları nasıl anlayacağız bu kasılma sadece vajinada kasıkta falan mı oluyor yoksa karındada ağrı gibi falan oluyor mu? Merak ediyorum şu ara. Benim oğlum bazen karnımı deşecek gibi ittiriyor mu nedir genleşiyor mu anlamıyorum
İşte o devamlı pıt pıt atan şey büyük ihtimalle damardır canım. Bazen boynumuzda da atıyor ya atardamar gibi... onu anlatmıştır sana.. bebek baskı yaptığında damar atıyor olabilir. Hıçkırıgı sende anlarsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?