Kurutma ayari yok mu canim kurutma makinelerinde ayar oluyor hafif nemli birakiyor bazi programlar cok burusanlari o programda kurutuluyorEki Görüntüle 1707061
Kızlar bu makinadan kullanan var mi . bn bundan kullanıyorum da yıkanmalı kurutmali güzel kuruluyor ama aboovvv buruş burus oluyo yahu acaba bn mi beceremiyorum :/ çok kullanmıyorum kurutma kısmını çünkü kuruya yakın çıkıyor makinadan ama bebis olunca kullanrm diye düşünüyorum
Oyle tabi ama kurumuyor bi turlu. Evde kurutmasi da zararliymis ben de hassas programda hafif kuruturum sererim havalanir bi gece ertesi gun kaldiririm diye dusundum. Tek cocukla bile camasirdan gina gelmisti simdi 2bebis daha geliyor kurumasini bekleme luksum yok kiBebek kıyafetlerini kurtma makinasında kurutmayı önermiyolar havalanması gerekiyormuş canım
Canım benim de aynı şekilde kaşıntı oluyor kızarıklık nokta nokta sinek ısırması gibi özellikle yanlarda ve mide kısmında alerji gibi kasiniyor ama decavit ten başka ilaç kullanmıyorumKızlar ben keşfettim bana magnezyum kasıntı yapıyor göbegım kaşınıyor sonra kızarıklık ufak ufak sinek ısırmıs gibi birşeyler beliriyor ama aşırı kasınıyor bu gerilmeden olsa o kızarıklıklar olmaz herhalde. İçtikten 10 dakka sonra başlıyor neden acaba ya böyle olan varmı ?
Benim kalbim çok sıkışıyor.hızlı hızlı nefes alıp veriyorum sürekli.hele az önce çekmeceye eğildim.kalbim ağzımda Attı sanki...uzun süredir vardı bu ama bu akşam bir başka...
Canım benim de aynı şekilde kaşıntı oluyor kızarıklık nokta nokta sinek ısırması gibi özellikle yanlarda ve mide kısmında alerji gibi kasiniyor ama decavit ten başka ilaç kullanmıyorum
Aynen:) ben de aynı durumdayım.her cümle sonunda derin nefes alıyorum.ay bana çalışmak zor geldi.nasıl dayanırım bilmem.bugün sınav vardı.sabah gözetmenlik yaptım,öğleden sonra derse girdim.içim tükendi.sen izne ne zaman ayrılacaksın canım?Benim de öyle ya ;( nefes nefeseyim. Bazen derste çocuklar iyi misiniz hocam bile diyorlar
Sormadım canım bi haftadır oluyor çatlak başlangıcı diye düşündüm ama bi bakıyorum hiç bi şey yok ne kızarıklık ne kaşıntı. ?.bilemedim kiHmmm doktoruna sordun mu hıc cnm. Enteresan bende decavit kullanmıyorum anlamadım ki :/
Sagol canım suratlarını annem yaptı. Dikişte pek iyi sayılmam. Sagolsun o yapamam deseydi hiç bulaşmayacaktımYaa çok tatlı olmuş bu minik adamlar maşallah canım ne kadar beceriklisin
Evet biraz kalin kaliyo fakat en sagliklisi buymus baya arastirdim bunu aldm.canım park yatak üst katı için kalınlığı nasıl çok kalın gibi geldi bana
Daha once mandalinaya alerjin varmiydi ? Mesela magnezyum kaynagi muz yediginde sknti oldumu?Haklısın Can'ım işte doktorla bugun hallederim dıye düşündüm bu gece de olursa öyle yapayım
bende de çarpıntı oluyor.doktor gebelerin çoğunda olur dedi.strese de bağlı oluyormuş canımBenim de öyle ya ;( nefes nefeseyim. Bazen derste çocuklar iyi misiniz hocam bile diyorlar
Gule gule kullan..ben bu markanin cantalarini kaliteli buldum baya..bence pisman olmicaaz:))Buldum buldum. Çok da Mutlu oldum görerek aldım çantayı. İstedğim renk farklı bir şubesine vardı ayırdılar yarın teslim alacağım.
Bebislerin herseyi pahali yaoyuncaklar nekadar pahalı yaw. daha erken tabide hani şu titrek oyuncaklar var ya renkli, bebeklerin renkli şeyleri görmesi zeka açısından iyiymiş. hadi bitane alayım dedim heves ettim. arabasına falan takarım görür sürekli diye oooo 20 tl dan başlıyo nerdeyse.
Aynen:) ben de aynı durumdayım.her cümle sonunda derin nefes alıyorum.ay bana çalışmak zor geldi.nasıl dayanırım bilmem.bugün sınav vardı.sabah gözetmenlik yaptım,öğleden sonra derse girdim.içim tükendi.sen izne ne zaman ayrılacaksın canım?
bende de çarpıntı oluyor.doktor gebelerin çoğunda olur dedi.strese de bağlı oluyormuş canım
Ya kizlar benim oglum cok tembel ya nerdeysi hic hareket etmio iki pit pit sonra yok delircem ya. Pazartesi gittim doktora gayet saglikli bi skntisi ckmadi anlamadm kiButun hamileligim oglumun hareketini beklemekle gecti yahu
Aynı benim oğlan hareketine hasretizYa kizlar benim oglum cok tembel ya nerdeysi hic hareket etmio iki pit pit sonra yok delircem ya. Pazartesi gittim doktora gayet saglikli bi skntisi ckmadi anlamadm kiButun hamileligim oglumun hareketini beklemekle gecti yahu
Benim de hedef 37:) ama dediğim gibi zor geldi ve bilmiyorum ne kadar dayanırım.9. Sınıflar olmasa su gibi geçiyor ama 9 lar tam bir felaket.çok saygısızlar,sürekli sakız çiğniyorlar ,uyarınca bile tepki gösteriyorlar.midem kaynıyor o Sınıfa girerken.o yüzden bilmiyorum ne yaparım.tüm okulun deneme sınavı vardı.zaten çoğu kitapçığı kapatıp resim çizdi..Hedef 37 :) ocak 15 görünüyor :) sukur okulda kendimi iyi hissediyorum. İyi geliyor ders anlatmak. Evde hep hastayım,yorgunum :) nefes nefese de kalsam çalışmaya devam :)) ne sinaviydi. Ekstra görevlerden kaciyorum artık mümkünce. Sen ne kadar çalışacaksın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?