2016 Şubat Anneleri

Kurutma ayari yok mu canim kurutma makinelerinde ayar oluyor hafif nemli birakiyor bazi programlar cok burusanlari o programda kurutuluyor

Bebek kıyafetlerini kurtma makinasında kurutmayı önermiyolar havalanması gerekiyormuş canım
Oyle tabi ama kurumuyor bi turlu. Evde kurutmasi da zararliymis ben de hassas programda hafif kuruturum sererim havalanir bi gece ertesi gun kaldiririm diye dusundum. Tek cocukla bile camasirdan gina gelmisti simdi 2bebis daha geliyor kurumasini bekleme luksum yok ki

Canım benim de aynı şekilde kaşıntı oluyor kızarıklık nokta nokta sinek ısırması gibi özellikle yanlarda ve mide kısmında alerji gibi kasiniyor ama decavit ten başka ilaç kullanmıyorum

oyuncaklar nekadar pahalı yaw. daha erken tabide hani şu titrek oyuncaklar var ya renkli, bebeklerin renkli şeyleri görmesi zeka açısından iyiymiş. hadi bitane alayım dedim heves ettim. arabasına falan takarım görür sürekli diye oooo 20 tl dan başlıyo nerdeyse.

Benim kalbim çok sıkışıyor.hızlı hızlı nefes alıp veriyorum sürekli.hele az önce çekmeceye eğildim.kalbim ağzımda Attı sanki...uzun süredir vardı bu ama bu akşam bir başka...

Benim de öyle ya ;( nefes nefeseyim. Bazen derste çocuklar iyi misiniz hocam bile diyorlar

Canım benim de aynı şekilde kaşıntı oluyor kızarıklık nokta nokta sinek ısırması gibi özellikle yanlarda ve mide kısmında alerji gibi kasiniyor ama decavit ten başka ilaç kullanmıyorum

Hmmm doktoruna sordun mu hıc cnm. Enteresan bende decavit kullanmıyorum anlamadım ki :/

Benim de öyle ya ;( nefes nefeseyim. Bazen derste çocuklar iyi misiniz hocam bile diyorlar
Aynen:) ben de aynı durumdayım.her cümle sonunda derin nefes alıyorum.ay bana çalışmak zor geldi.nasıl dayanırım bilmem.bugün sınav vardı.sabah gözetmenlik yaptım,öğleden sonra derse girdim.içim tükendi.sen izne ne zaman ayrılacaksın canım?

Ya kizlar benim oglum cok tembel ya nerdeysi hic hareket etmio iki pit pit sonra yok delircem ya. Pazartesi gittim doktora gayet saglikli bi skntisi ckmadi anlamadm ki Butun hamileligim oglumun hareketini beklemekle gecti yahu

Bebislerin herseyi pahali ya özellikle saglikli olanlar el yakiyo :-(

Hedef 37 :) ocak 15 görünüyor :) sukur okulda kendimi iyi hissediyorum. İyi geliyor ders anlatmak. Evde hep hastayım,yorgunum :) nefes nefese de kalsam çalışmaya devam :)) ne sinaviydi. Ekstra görevlerden kaciyorum artık mümkünce. Sen ne kadar çalışacaksın canım.

bende de çarpıntı oluyor.doktor gebelerin çoğunda olur dedi.strese de bağlı oluyormuş canım

Ben çok heyecanlı biriyim :) o yüzden çarpıntı normal geliyor, bir de hamile olduğunu unutup hızlı yürüyorum onda da çarpıntı da nefes nefese kalmam da normal :)

Ya kizlar benim oglum cok tembel ya nerdeysi hic hareket etmio iki pit pit sonra yok delircem ya. Pazartesi gittim doktora gayet saglikli bi skntisi ckmadi anlamadm ki Butun hamileligim oglumun hareketini beklemekle gecti yahu

aynı ben, herkes artık biliyor tembel bi oğlum var
şahsına munhasır keyfine düşkündür oğlum yapacak birşey yok doğuncada uslu bi çocuk olacak

Aynı benim oğlan hareketine hasretiz

Benim de hedef 37:) ama dediğim gibi zor geldi ve bilmiyorum ne kadar dayanırım.9. Sınıflar olmasa su gibi geçiyor ama 9 lar tam bir felaket.çok saygısızlar,sürekli sakız çiğniyorlar ,uyarınca bile tepki gösteriyorlar.midem kaynıyor o Sınıfa girerken.o yüzden bilmiyorum ne yaparım.tüm okulun deneme sınavı vardı.zaten çoğu kitapçığı kapatıp resim çizdi..
ben de evde çok mutluyum:) tv,net,kitap...serile serile kahvaltı etmek,işlerimi ara ara yapmak...daha iyi geliyor...tabii iş bahanesi ile dışarı çıkmak da iyi Kafayı yememek için :) bana bir o açıdan iyi geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…