2016 Şubat Anneleri

Canim Allah kolaylik versin 37ye kadar nasil dayanacaksin cok zor kac saat dersin var ben min.ders aldim ama 21den az alamadim sonuc 31.hf.da izne ayrildim cok zorlandim son 2hafta

Canimm geç yazdım kusuura bakma... Çok sukur oğlumun hersyyi yoluında.. Beni nstye almadı. Nst için Tahlillere ve usg ye gore alıyormuş. Bu arada ücreti söyledi.. Normal doğum 2 bin sezeryan 2.5oo epidural olunca %5-%10 fark var.. Tabii bu yıl sonuna kadar geçerli hastane 2o16 zammini ne zaman yapar bilemiyoruz

Kitap okumayi coook ozledim su an bos zamanim olsa ne kitabi tutacak halim oluyor ne de kitabi okuyacak aklim kaliyor

Bu arada ben bugün 30+5/im dr um bana haftaya cuma 32 çalışabilir raporu vericek kizlar. Haftaya cuma 31+6 olacağım..

Bana da nasıl oglun diyorlar iyidir heralde diyorum.. yakinda yeri darlasiyo diye hic hareket etmez anlamadim bu isi
Canım merak etme doktor kontrollerine gidiyosun, bir sıkıntı yok.. Boşveeer gerisini, seninki belliki uykucu olacak :))

Anladım canım benim bundan sonraki tüm gidişlerimde nst olcak dediler bakalım. Fiyat demekki belli artık bakalım yeni yılda bizi neler bekliyor. Sağol canım bilgiler için bakalım haftaya cuma da bizim kontrolümüz var bize neler söyleyecek?

Haftaya cuma saat kacta gitcen :) bana da 3 hafta sonra muayene tarihi verdi sanırım o zmaan nst ye gircem. Birşey değil canım benim.

Acaba erkek bebekler daha az mı oynar? bebişi az oynayanların hepsi erkek sanırım ağır abiler yaaaahuuu :))
Yoo benimki bayagı bir zamandır çoook hareketli.. doktora bile sordum bukadar hareket zararlımı diye.. yooo desi suyun güzel yeri rahat çok mutlu.. mutlu bebekker çok hareket eder. Hareket fazlalığında sınır yok hareket etmezse kork dedi.
Hangi hastane bu canım. Sende Kartal civarında oturuyordun degilmi? Benim hastane yüzyıl hastanesi. Normal 850 civarı sezeryan 1.300 TL..

Ben iki defa yaşadım sanırım kasılıyor karın çok sertleşiyor nefesini kesiyor bildiğin ama ağrı olmuyor.. Bu tekrarlıyor kendini bir süre sonrada geçiyor :)

Evet canım bende oturuyorum kartal da. Bizim Dr central hospitalle anlaşmalı.. O tarafa doğru gittikce hastane fiyatları artıyor sen Neslihan alan ami gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…