2016 Şubat Anneleri

Bugün dr randevumuz var kocişimle beraber kızımızı görmeye gidicez çok heycanliyim bakalım ballı kaymağım nasılllmışş :))

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşAllah:)

Kızlar bebeğin çamaşırlarını attım makineye sabun tozu koydum 30 derece ama hiç köpürmedi. 4 kaşık koydum az mı geldi acaba

ben roxy almıştım nevresim takımını yıkadım ama bende fazla koymuşum 50 derecede çok köpürdü lakin bi kaç yerde erime olmamış

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşAllah:)

ben roxy almıştım nevresim takımını yıkadım ama bende fazla koymuşum 50 derecede çok köpürdü lakin bi kaç yerde erime olmamış
Benim de roxy herkes çok köpürüyor fazla koyma deyince çok koymadım bu sefer de hiç köpürmedi. Bide soğuk yıkamak etkili oldu heralde.

Gene saat kac oldu uyku yok ustelik boynumun sol tarafi acaip agriyo,kizi uyuttum esim uyudu bem cingöz gibi bakiyorum.Bu duzensizlik depresyona sokuyor beni

Size birşey sorcam. İki gündür karnım ağrıyo. Ara ara adet sancısı gibi ama genelde orta bölgede anlamadığım bi ağrı var. Sürekli bir kusma isteği var. Önceki gün sağlık ocağına gittim. Bebeğin kalp atışlarını dinledim. Hareketleri de ii maşallah. Ama bu ağrılar nerden çıktı anlamadım. Böyle ağrıları olan var mı ? Acaba üşüyorum da ondan mı oluyo. Anlamıyorum üşütüyorum diyorum herhalde.

Kızlar gunaydın yalancı kasılmalar yüzünden uyandık bir daha bakalım uyuyabılcekmıyız :))

Adet sancısı gibi agrılar yorulduğumda bana da oluyordu ama 1 aydır hıc olmuyor mide bulantısına gelince dr una bir sor istersen Canım ayaklarını üşütme midenden kaynaklı olabilir

Uykusuz her geceeeee... uykusuz hergeceeeee.....
Artık sırtüstü olarak uyandığımda ayaga kalkıınca yürüyemiyorum. Ayagım çekiliyor kuyruksokumum batıyor falan filan... Demekki artık o meşhur baskısını yapmaya başladı. Sırtüstüne neden yatılmaz işte bu yüzdenn. Yani olan bize oluyor bebişe degil
tosbik minnoşlar ne olacak

Canım ben sırt ustu asla uyuyamıyorum nefesim kesiliyor sanki boğazlarımdan burnum agzım tıkanıyor gibi :) bi sağ Bı sol çürüdüm kaldım

Canım ben sırt ustu asla uyuyamıyorum nefesim kesiliyor sanki boğazlarımdan burnum agzım tıkanıyor gibi :) bi sağ Bı sol çürüdüm kaldım

Evet ya insan etlerine dokunamıyor bile et kesilmesi gibi acıyor demekki seninde ciğerlerine baskı yapıyor çook cadoloz bunlar çoook
Yüzüstü uyumayı özledim ben yaaaaa

Merhaba ben de hacışakir sabun tozu aldım.
8 kiloluk makinaya ne kadar sabun tozu koymalıyım ve kaç derece de yıkamalıyım acaba?

Mrb ben yarım ölçek kullandım.30 derecede yikadim.zaten hepsi yeni olduğu için çok kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ama ekstra durulama yaptırdım.kalıntı oluşmasın diye

Günaydın anneler. Boğaz ağrısı ile uyanan bir ben... Canım çok yaniiyor. Hemen ballı süt yapayım... Esimle dün tartıştık artık kendimi ona anlatamiyorum ;(

Günaydın kızlar, soğuk bir cuma gününe uyanmış bulunuyorum.. Artık İzmirede kış vurdu :) Son ayım, dilerim sorunsuz işe gidip gelebilirim

Kızlar bebeğin çamaşırlarını attım makineye sabun tozu koydum 30 derece ama hiç köpürmedi. 4 kaşık koydum az mı geldi acaba
Haci sakiri kullanmistim kizimda simdi de dalin denk geldi onu aldim olcmedim ama 4-5 kasik kadar koydum bayaaaa kopurdu. Kopurdugu zamani kacirmissindir belki

huzurunmeraklisi misscaglayan ben dalın sıvı deterjan kullandm ama çoğu kişi sabun tozu falan kullanmış galiba çok büyük fark olmaz herhalde dimi
Canim sabun tozlarinda bile vardir kimyasal madde. Olabildigince kimyasali az olani tercih ediyorum o yuzden sabun tozuyla yikiyorum ilk basta. Kizim 1yasina girene kadar sabun tozu kullanmistim herseyi yemeye baslayinca sabun tozu bazi lekeleri cikaramadi direkt normal deterjana gecmistim maksat ilk aylarda bebek cok fazla alerjik olabiliyor dunyadaki mikroplarla kimyasallarla yiyeceklerle yavas yavas tanistirip bagisikligini zorlamamak

Evet canim yatincada oyle . insaallah dedigin gibi sakin olur. Hamilelikten once agrasif insandim hamilelik beni cok sakinlestirdi hatta esim surekli hep hamilemi kalsan kizacagin seylere bile kizmiyorsun diyor. Sanirim bebisimde huzurlu annesi gibi
cnm benim de kizim hareketli oglumun hareketlerini cok hissedemiyorum... doktor plasentadan dedi... erkegin ki on kizin arkadaymis... kizimi o yuzden direk hissediyorum... oglum hareket ediyormus ama plasentanin on duvarda olmasi az hissetmeme neden oluyormus... bana doktor boyle acikklama yapti... ins huzurlu ve mutlu bebeklerimiz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…