2016 Şubat Anneleri

Allah hepimize bebislerimizi buyutmeyi nasip etsin. Gece 27aylik kizim sessizce yanima geldi sokuldu sarildim koynumda uyudu o kadar guzel bir duygu ki gerci cisini yapacak diye odum koptu ama cok sukur dalana kadar bir sorun cikmadi. Onun bizim kokumuza huzurumuza varligimiza o kadar cok ihtiyaci var ki Rabbim hic bir cocugu annesiz babasiz birakmasin. Cocugum olmadan once cocugu icin kocalarina katlananlari anlamazdim cok sukur oyle bi durumum yok ama cocuklarim icin herseyi yapabilirim

ben d
Evet biraz kalin kaliyo fakat en sagliklisi buymus baya arastirdim bunu aldm.
ben de özelliklerini beğendim ama üst kat taşır mı ağır olur mu diye düşündüm. Çünkü üst kat bende fermuarlı bu yatak da diğer süngerlere göre ağırdır 5-6 kilo da bebek olsa korktum açıkçası. ama alt kat için oldukça uygun olur.

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum canım. Bu dünyadaki en güzel duygu, sevgi, aşk
Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.

Herkese hayırlı cumalar doktor sola yat dedi benimde uykum bozuldu . Dün de sabahlamistim bende uykusuzlar kervanına girdim galiba ve ben her uyandihimda bakiyorum benim oğlanda uyanık ee sabahta uyanık bu hangi ara uyuyo hic anlamiyorum inşallah doğunca söylendiği gibi yaramaz olmaz . Rüyamda bebegim olmuştu poposunu yikadim bezledim giydirdim cok keyiflidi mutlu oldum..

Dilerim bebeklerimiz uyku arasında sağa sola dönüyodur :))

Kızlar ben de dun disim agriyor diye disciye gittim. Sağlam disim kökünden sallanmaya baslamis çekilmesi lazim dedi. Ama o uyuşturucu iğneler erken doğuma yol aciyormus. Biz de biraz dursun dedik. Cunku bebek daha cok kucuk. ltihabi kurutmak için antibiyotik iciyorum. Disimin sismemesi gerekiyormus. Yoksa mecburen alacaklar o dişi Dun ilk kez nst ye girdim. Sikinti cikmadi gayet hareketliydi. Gitmeden önce meyve suyu ya da çikolata yemek gerekiyormus bilginiz olsun.

Canım bu nst ye ne için giriliyor

Canim ben 2 -3 hafta once yaptirtim. Uyusturucu igne yapti ama bir sikinti olmdi. Ama doktorumda yapabilecegine dair belge istedi. Doktorum her turlu dis tedavisi yapilabilir dedi bende yaptirdim.

Ama benimde gece agrim oldu. Bugun yataktan kalkamadim isede gidemedim normalde agrimiyordu curudu diye dolgu yaptirdim. Simdi agriyor anlamadim bu isi

Bizi korkuttu kadim dogumcu ya erken doğar yaşamaz felan diye. O yüzden beklicez mecbur. Riskli olduğu için izin istiyor disciler

günaydın annişler hepimiz musmutlu bi gün geçirelim inş
hepimize hayırlı Cumalar
zaman çabuk geçiyor, doğuma sayılı günlerimiz kaldı, yaklaştıkça hem korku hem sevinç var
Allah hepimizi bir avazda hayırla kurtarsın, bebişlerimiz uslu,akıllı,kolay büyüyen,eziyet çektirmeyen bebişler olsun inş cumalar yüzü suyu hürmetine:)

gazsız güzel uyuyan bebişlerimiz olsun inş

her biri sağlıklı hayırlı evlat olsun inş

ömürleri bereketli olsun inş

öpüyorum hepinizi tatlı annişler:)

üşütmede etkili.. bide karın iyice geriliyor ya göbek cevresi sancısı oluyor dr umda dedi artar diye özellikle sabah ve akşamları karnımda sancı oluyor.. genelde sert oluyor o zamanlar sıcak tutunca biraz rahatlıyor..

aminnn.. ne güzel dua oldu öyle . :)

Kızlar Aralık 16.da memlekete gidip 10 gün kalacağız.. Kv tuttu sen geri gitme son ayında ağırlaşırsın burda kal ben sana bakarım diye Ama daha doğuma çok var okadar uzun süre orda kalmakta istemiyorum.. Daha çok var doğuma diyorum bi Ocak kalıyo diye ısrar edip durdu.. Orda durmak istemediğim için çok streslendim şimdi hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…