Esinle konus canim zorla seni orda birakicak degil ya son ayda da senin ona gore hazirliklarin olur ne isin var kv de deKızlar Aralık 16.da memlekete gidip 10 gün kalacağız.. Kv tuttu sen geri gitme son ayında ağırlaşırsın burda kal ben sana bakarım diyeAma daha doğuma çok var okadar uzun süre orda kalmakta istemiyorum.. Daha çok var doğuma diyorum bi Ocak kalıyo diye ısrar edip durdu.. Orda durmak istemediğim için çok streslendim şimdi hadi hayırlısı
Hadi birden burda sancım tutarsaymışş.. Napıyım canm tutarsa tutar yani kim bilir ne zaman doğacak bebek.. Hem eşimden ayrılmakta istemiyorum.. Söyledm ona zaten canm durmam diye oda sen nasl istersen dedi..Esinle konus canim zorla seni orda birakicak degil ya son ayda da senin ona gore hazirliklarin olur ne isin var kv de de
Benim.park yataginki gecmeli demirlere o yuzden agirliktan sknti olmaz. Birde besiginizin ust kat tasima agirligiyla ilgili genel bi bilgi olmasi lazim ordan inceleyip bakabilirsiniz. Ustte zaten cok fazla yatabilecegini sanmiyorum hemen ayaklaniyor bebekler :) bakalm hayirlisi.ben d
ben de özelliklerini beğendim ama üst kat taşır mı ağır olur mu diye düşündüm. Çünkü üst kat bende fermuarlı bu yatak da diğer süngerlere göre ağırdır 5-6 kilo da bebek olsa korktum açıkçası. ama alt kat için oldukça uygun olur.
Ayh insaallah canim. Oh seninde iki mutluluk bi arada :) alisverisin cok keyifli olur benim.bazen kiz kiyafetlerine gozum takiliyorcnm benim de kizim hareketli oglumun hareketlerini cok hissedemiyorum... doktor plasentadan dedi... erkegin ki on kizin arkadaymis... kizimi o yuzden direk hissediyorum... oglum hareket ediyormus ama plasentanin on duvarda olmasi az hissetmeme neden oluyormus... bana doktor boyle acikklama yapti... ins huzurlu ve mutlu bebeklerimiz olur...
e tamam işte eşin nasıl istersen demiş söle gitmeden .. bide ona göre hazırlıksız git.. hazırlıksız geldim doğum zamanı gelirim de oyala gitsin zorla tutacak değiller ki..Hadi birden burda sancım tutarsaymışş.. Napıyım canm tutarsa tutar yani kim bilir ne zaman doğacak bebek.. Hem eşimden ayrılmakta istemiyorum.. Söyledm ona zaten canm durmam diye oda sen nasl istersen dedi..
Daha önce konuştuk kalmayacağımı söylemiştm şmdi gene aynı şeyi yapıyo sabah sabah.. Sinirlerim bozuldu yani zaten kalmam gene dee tamam işte eşin nasıl istersen demiş söle gitmeden .. bide ona göre hazırlıksız git.. hazırlıksız geldim doğum zamanı gelirim de oyala gitsin zorla tutacak değiller ki..
renjkli olması zeka gelişimi ve onu çekmeye çalışması kol gelişimi için iyiymiş canım. zaten 3-6 ay arası oyuncak yok başka oyalanacakları. onlar güzel müzikli olanıda var ama uçmuş fiyatlar :)Ben aldim bir tane o dediklerinden.cekince titreyerek geri gidiyot.eglenceli yani:) ama gercekten gereksiz pahali. herkes cok işe yarıyor dedigi için aldım bende
öyle canım gerçekten. zaten oyalanackaları bişi yok 3-6 ay arası. bi o titrek ahyvanlar var. ama maşallah fiyatları :)Bebislerin herseyi pahali yaözellikle saglikli olanlar el yakiyo :-(
Canım herkes bir değil tabiki yazdıklarında kendince haklısın ama hiçkimse için beklenti içine girme bence üzülen sen olursun kimse seni senin düşündüğün gibi düşünemez,nolur yanlış anlama eşinle senin arandaki ilişki ama aylar öncesinden ne istediğine karar verip bunuda uygun aralıklarla eşine hatırlattığında o hediye alınsa bile bence eşin bunu seni düşündüğü için değil sen istediğin için almış olacak yani daha sonra konuşmaya surat asmaya devam etme diye alınmış bir hediye seni ne kadar mutlu eder bilemedim. Benim söylemlerimle alınacak bir altın takı yerine sürpriz olarak alınmış misss gibi beyaz çikolatalı meyveli bir pastaya çoookk daha mutlu olurum ben. Ne mehir istedim,ne yıldönümü ne doğum günü nede doğum hediyesi her seferinde gelen her hediyeye pastaya çiçeğe çok mutlu oldum çünkü gerçekten sürprizdi beni düşünerek yapılmıştı. Haddim değil belki ama dünden beri yazdıklarından anlıyorum ki kendini üzüyorsun bebeğini de,bu yüzden yazmak istedim inşallah herşey istediğin gibi olur[/QU
Canım bence kullanıp kullanmama meselesi sana kalmış birşey. Eğer evden çok çıkmayan gezmeyi tozmayı sevmeyen kişilerseniz evet çok kullanılmaz. Ama eğer akşam hadi bi alışveriş merkezi gezelim bi yemeğe gidelim iki dolaşıp kafa dağıtalım tarzındaysanız bence çok kullanılacak birşey.
casual cadillac air travel sistem
teyzeleri biz bu arabayı aldık. şu toker bebeden. indirim günü 1200 den 900 tl ye düşmüştü. bunu alan var mı ? niye çok para ödediniz arabaya zaten çok kullanılmıyor diyor arkadaşlar. öyle mi ya çok kullanmıcak mıyız ?
casual cadillac air travel sistem
teyzeleri biz bu arabayı aldık. şu toker bebeden. indirim günü 1200 den 900 tl ye düşmüştü. bunu alan var mı ? niye çok para ödediniz arabaya zaten çok kullanılmıyor diyor arkadaşlar. öyle mi ya çok kullanmıcak mıyız ?[/QUOTE
İyi almışsın canım. Bana da çok diyorlar ne gerek var diye ama ben de bunu istiyorum. Bosverelim bence. Baharda yazın hele ki kullaniriz. Bor de Nerde bu Toker bebe yahu? Joker değil dii mi o? Istanbuldadir kesin. Poff
ben d
ben de özelliklerini beğendim ama üst kat taşır mı ağır olur mu diye düşündüm. Çünkü üst kat bende fermuarlı bu yatak da diğer süngerlere göre ağırdır 5-6 kilo da bebek olsa korktum açıkçası. ama alt kat için oldukça uygun olur.
Hayırdır canım niye tartıştınızNaber kizlar? Keyifsizim bu gun hem cok kotu uyudum hem de esimle tartistik
Olur olmaz seyler iste canimHayırdır canım niye tartıştınız
Keyfini kaçırma boşver canım. Bebeğin basılOlur olmaz seyler iste canim
cok sukur canim iyi sabaha kadar cok haraketliydi ben de uyuyamadim simdi de haraketli senin bebegin nasil?Keyfini kaçırma boşver canım. Bebeğin basıl
Kızlar Aralık 16.da memlekete gidip 10 gün kalacağız.. Kv tuttu sen geri gitme son ayında ağırlaşırsın burda kal ben sana bakarım diyeAma daha doğuma çok var okadar uzun süre orda kalmakta istemiyorum.. Daha çok var doğuma diyorum bi Ocak kalıyo diye ısrar edip durdu.. Orda durmak istemediğim için çok streslendim şimdi hadi hayırlısı
İyi şükür canım geceleri hareketli olunca biraz ağrım oluyor o kadar.cok sukur canim iyi sabaha kadar cok haraketliydi ben de uyuyamadim simdi de haraketli senin bebegin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?